iHerb.com (USA) - сайт за хранителни добавки, храни и козметика - 127

• 61 497
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Denis, благодаря за кода за колагена. Аз си взех този в най-голямата разфасовка:

https://www.iherb.com/pr/sports-research-collagen-peptides-hydro … 32-oz-907-g/84969

Досега приемах Vital Proteins, но в момента е изчерпан на сайта и ми предложиха този като алтернатива. След като поръчах, забелязах, че никъде не са написали, че колагенът е от пасищни животни (grass-fed/pasture-raised), както е при Orgain и Vital Proteins например. Пише само че не е ГМО. Доколко чистият произход е нещо, на което си струва да се обръща внимание специално при колагените?

# 526
Mojave и аз го гледах този колаген и ми направи впечатление, че може да се приема и с храна. Нали иначе останалите колаген се препоръчват нагладно

# 527
  • София
Скрит текст:
Е, жива и здрава да си Denis, с този код за колаген Hug
Това май е нещо като черен петък?!

Направо 4 опаковки се заредих с препоръчания orgain, хубава доза

На zint най-голямата  от 907гр също лови кода и там побързах, докато не са решили, че само по една опаковка може.

С омегата редих кошница и се размотавах, накрая едно свършило, друго сложили лимит...
Лутеин има ли пауза при пиене?
Лутеин - продължителността на приема зависи от това, за какво ще се приема, колко дълго и от дозата.
Ако искаш са го приемаш по-дълго време, на 2-3 месеца прием, може да правиш 15-20 дни почивка.
Приема се след по-мазно хранене.

Flowers Maple Leaf dete2
Кодовете, които пускат всеки ден са от Черния петък: Black Friday Daily Deal
- в темата ги пускам, преди да са обявени от сайта

Flowers Maple Leaf Snowby
Колагенът, който си избрала е хубав.

iHerb® код:   YUL919
10%/5% ... или само жест към мен

# 528
Благодаря, Denis
Лутеин давам регулярно и купувам за мъжа ми. Даже сега взех от секцията на california gold - комбинирата формула с астаксантин - лутеин - ликопен. Много си харесам продукта, от времето, когато го постна тук.
 Цената му с промоцията за момента е колкото редовна преди две години,  заредих 8 опаковки за поглезване на мъжа.
Лутеин и него, но отделно 🙂
Това е продукта, ако някой се интересува
Скрит текст:

dete,  сметнах, че промоцията с колагена ми идва колкото редовна цена преди година и няма как, трябва ми продукта, а при подобни кампании често си разместват и сменят условията.
Кода с колаген важи за две поръчки, пробвах.

# 529
  • София
Mojave и аз го гледах този колаген и ми направи впечатление, че може да се приема и с храна. Нали иначе останалите колаген се препоръчват нагладно

Да, може да се добавя към кафе и шейкове, което обаче май е стандартно за всички подобни колагени? Поне аз така процедирам с Vital Proteins - слагам го в чисто кафе или добавям към смути, без да слагам мляко или допълнителен протеин на прах обаче.

# 530
Извинявам се за тъпия въпрос, но приемам от три седмици Габа на прах и ми се струва, че апетита ми е повишен. Искам да попитам приема на Габа може ли да доведе до повишаване на апетита и съответно до напълняване. Нали уж съдейства за топене на мазнините, а пък апетита е по-голям? Аз го вземам за подобрение на съня.

# 531
  • София

код 30VITA  
30% намаление на Vitamins
-  обявен като еднократен
-  валиден 72 часа, до 21 ноември - 20:00ч.

ПП.
... и още хубав Kолаген:
https://www.iherb.com/pr/organika-original-enhanced-collagen-17- … 4-oz-500-g/115466
https://www.iherb.com/pr/naturelo-collagen-peptides-powder-unfla … 1-lb-16-oz/115884
Поръчайте си и мострите, излизат много изгодно:
https://www.iherb.com/pr/zint-pure-grass-fed-collagen-peptides-u … 2-oz-56-6-g/78386
- всяка съдържа 5 дози по 11 грама колаген

Flowers Maple Leaf Stensfild
На 1 стр. на темата: код VALUE60 дава 10% намаление за поръчки над 60$, не се комбинира с други оферти
- там са посочени и други кодове ( по марки), разгледай ги, възможно е да има друг, по-изгоден за теб.

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 08:09 от denis.

# 532
Здравейте, Денис!
Може ли да ми препоръчате Трансресвератрол,  TMG plus и Убиквонол?
Благодаря!

# 533
# 534
На Jarrow гклюкозамин формулата на гладно ли беше по-удачно да се приема?

# 535
  • София
На гладно, с вода, час преди хранене... дневната дозата да е на 2-3 приема, за да се усвои максимално.
След 2-3 месеца прием, поне месец почивка.

iHerb® код:   YUL919
10%/5% ... или само жест към мен

# 536
Скрит текст:
На гладно, с вода, час преди хранене... дневната дозата да е на 2-3 приема, за да се усвои максимално.

Денис, на майка ми лекарите не са ѝ казвали да почива от глюкозамин, ХК и колаген, а да ги пие постоянно. Наистина ли има нужда от почивка?

# 537
Денис, здравей!
Моля те, можеш ли да ми кажеш как през деня да премам вит.Д3 5000 единици,  алфа-липоева киселина,  Крил и дали да взимам К2, при положение, че пия Натаспин?
Много ти благодаря!

# 538
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Денис, на майка ми лекарите не са ѝ казвали да почива от глюкозамин, ХК и колаген, а да ги пие постоянно. Наистина ли има нужда от почивка?
Не обичам/избягвам да, оспорвам лекарско мнение/ назначение Simple Smile
Конкретно на въпроса - при продължителен прием, глюкозамина има вероятност да увреди стомашната лигавица и за да се избегне това е по-добре да се приема по-схема с почивки... ако не е назначен от лекар.
Някои го приемат с години. Тези, които не могат вече да го приемат, ползват/избират растителния който щади стомашната лигавица .

Денис, здравей!
Моля те, можеш ли да ми кажеш как през деня да премам вит.Д3 5000 единици,  алфа-липоева киселина,  Крил и дали да взимам К2, при положение, че пия Натаспин?
Много ти благодаря!
Здравей!
Натаспин - на гладно с вода, час преди или поне 2-3 часа след хранене... интервал поне 4 часа от други добавки
Вит. Д, Масло от Крил, вит. К2 - след по-мазно хранене... може и на един прием
Вит. К2 има повече отношение към калциевият метаболизъм, за разлика от К1 (който е важен за правилното кръвосъсирване) ... но, ако Натаспин е назначен от лекар е по-добре да се консултираш с него за приема на К2, така е редно... защото дори да са различни форми, това си е все вит.К
АЛА - се приема на гладно, с вода, час преди хранене... някое друго, не това с приема на Натаспин.
К2 се приема при сериозен дефицит на вит.Д, когато има отделяне на калций и този калций се натрупва и по ССС-ма (сърце, кръвоносни съдове, капиляри ... те напр. по-лесно се пукат и т.н....така наречените калциеви плаки, които също са рискови)

ПП.
Ето картинки, които показват отлагане на Калций  т.н. Коронарен калций ... и точно К2(МК-7) се ползва  като добавка за превенция в такива случаи + Натокиназа, Вит.С, Цинк, Магнезий, Омега 3, Пикногенол, Цитрулин...
 К2(МК-7) - освен че контролира това отлагане ( не му позволява да се случва), но има способността и да го дърпа/премахва от там... от всички меки тъкани, но в случая говорим само за ССС-ма ...но, той се отлага и по мозъка, бъбреците, гърдите, простатната жлеза, очите... калцификати могат да се образуват навсякъде в тялото ( различните органи и системи).
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 20 ное 2022, 07:43 от denis.

# 539
Денис, много ти благодаря за изчерпателната и изключително важна информация. Калцият е на горна граница. Дефицитът на вит.Д е сериозен 25 единици.
Натаспина не е изписан от лекар, но се взима заради повишен малко над горна граница Д димер, който впоследствие влезе в референтните стойности.
Благодаря ти много, Денис!
quote author=denis. link=topic=1478049.msg45606629#msg45606629 date=1668920596]
Скрит текст:
Скрит текст:
Не обичам/избягвам да, оспорвам лекарско мнение/ назначение Simple Smile
Конкретно на въпроса - при продължителен прием, глюкозамина има вероятност да увреди стомашната лигавица и за да се избегне това е по-добре да се приема по-схема с почивки... ако не е назначен от лекар.
Някои го приемат с години. Тези, които не могат вече да го приемат, ползват/избират растителния който щади стомашната лигавица .

Денис, здравей!
Моля те, можеш ли да ми кажеш как през деня да премам вит.Д3 5000 единици,  алфа-липоева киселина,  Крил и дали да взимам К2, при положение, че пия Натаспин?
Много ти благодаря!
Здравей!
Натаспин - на гладно с вода, час преди или поне 2-3 часа след хранене... интервал поне 4 часа от други добавки
Вит. Д, Масло от Крил, вит. К2 - след по-мазно хранене... може и на един прием
Вит. К2 има повече отношение към калциевият метаболизъм, за разлика от К1 (който е важен за правилното кръвосъсирване) ... но, ако Натаспин е назначен от лекар е по-добре да се консултираш с него за приема на К2, така е редно... защото дори да са различни форми, това си е все вит.К
АЛА - се приема на гладно, с вода, час преди хранене... някое друго, не това с приема на Натаспин.
К2 се приема при сериозен дефицит на вит.Д, когато има отделяне на калций и този калций се натрупва и по ССС-ма (сърце, кръвоносни съдове, капиляри ... те напр. по-лесно се пукат и т.н....така наречените калциеви плаки, които също са рискови)

ПП.
Ето картинки, които показват отлагане на Калций  т.н. Коронарен калций ... и точно К2(МК-7) се ползва  като добавка за превенция в такива случаи + Натокиназа, Вит.С, Цинк, Магнезий, Омега 3, Пикногенол, Цитрулин...
 К2(МК-7) - освен че контролира това отлагане ( не му позволява да се случва), но има способността и да го дърпа/премахва от там... от всички меки тъкани, но в случая говорим само за ССС-ма ...но, той се отлага и по мозъка, бъбреците, гърдите, простатната жлеза, очите... калцификати могат да се образуват навсякъде в тялото ( различните органи и системи).
Скрит текст:

[/quote]

Общи условия

Активация на акаунт