ОС/AFK ЧААТАЙ УЛУСОЙ, ХАЗАЛ КАЯ - проекти и колеги. К-драми - тема 517

• 17 447
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Сигурна бях за дублажа 😜Хем вярвам на слуха си, хем и нелогично е след като са го давали веднъж по същата телевизия да го озвучават наново...

Феми, видях я редакцията, но не го знам нито сериала, нито актьора. По едно време следях латино сапунките и някои от актьорите ги бях гледала повече от веднъж... Историите не са дълбоки, а главните герои винаги наивни до глупост. 😅

АФК не ме влече както преди 🤔 Днес съм си вкъщи, но ме мързеше да пускам тв... Тиха лудост си ми е и случайно попадне ли ми кадър/клипче се спирам, но иначе епизоди не ми се гледат.
За Вратата се оправдавам пред себе си, че ми е късно и не ми се следи, но явно съм решила да си дам почивка от дизитата и си останах само с Ябълката по тв и то когато се сетя.

# 631
Днес не можах да си изгледам ОС до края, че говорих с един учител. Освен това се оказа, че почва в 14.50 и затова все ми се губеха моменти и ми изглеждаха къси сериите.

Марги, аз мисля че тя му стана интересна и специална още при първия им сблъсък и важна когато стана първия човек видял лицето му без маска в банята. В гората приказваше глупости на наемника да я убие, но непрекъснато я държеше под око и когато шията й се нарани лицето му показа загриженост. Близка му стана когато рушеше кулите и тя го спря и веднага забеляза, че е ранен, а минути по-рано майка му не се интересуваши нито от текущите рани, нито от душевните му рани. Когато каза на всички, че му принадлежи всъщност според мен имаше предвид, че взаимно си принадлежат като съдба, сродни души, привързаност, без да се фиксира върху това, че са мъж и жена, но че това което изпитва е любов го осъзна когато я чу да пее. Тогава усети тръпки от гласа й без да говори на него, красотата и нежността, танците с 10и като жест за неговия празник го накараха да осъзнае, че това нежно същество там е жена и освен че се чувства свързан с душата й тя го вълнува и като мъж. Така ги виждам аз нещата при 4и. Затова първоначално не се впечатли от факта, че ще я женят. Защото не знаеше, че чувствата му са и романтични. Просто е живял изолиран, тормозен, мрацен заради белега и е знаел, че жените са за да раждат деца. Как би могъл да знае че има и такова чувство като романтичната любов и страст. От книжките на астронома това не се научава.

Белл, аз си мислех за брака, но за значението му днес. Аз по принцип държах на брака. Но след като видях връзката на Сю и Со, тази съдбовност и принадлежност един на друг и любовта им осъзнах, че такава любов няма нужда от брак. Моето мнение е, че Сю го усети още когато той й обясни за брака си с принцесата и след разговора с астронома го прие. Знам, че съм единствена, но според мен раздялата им няма нищо общо с политическия му брак. Тя нямаше да чака да й дойде реда. Тя знаеше че всяка нощ с изключение на една ще е неин. Раздялата им беше за да бременее и роди далеч от двореца. А и от самото начало не понасяше всички тези правила и интриги, но смяташе че ще се справи. Заради Че се почувства смазана. Разбираемо, но все пак трябваше да отчете причините, историческото време. Отначало се дразнех, че се инати и не му прощава. Но когато Белл писа, че всъщност девойката е разбрала че може да напусне двореца само ако го накара той да се откаже от нея разбрах защо по този начин се случи раздялата. Но пак мое мнение е, че тя направи същата грешка както с 10и.Не се довери на любимия си. Не беще достатъчно да каже, че иска да напусне двореца. Трябваше да говори с него и да предложи алтернатива. Дори и да му кажеше за детето. Той не беше глупав и прекрасно знаеше, а и на собствен гръб изпита тежестта на живота в двореца. Само че са се готвели за втори сезон и ни дадоха този вариант. А и те щяха да се видят и да се изяснят, ако 14и къде от глупост в случая с писмата, къде от ревност и злоба към 4и с демонстрациите пред съгледвачите лиши Сю от това, от което имаше нужда за да си отиде от този живот в мир.
Видях че сте писали, докато пиша. Отивам да чета.

Крис, петицията явно е актуална, защото попаднах на нея преди 3-4 седмици и цифрата на стотиците беше под 500, а сега ми излезе 500. Но когато опитах да подпиша ми излезе прозорче с текст на английски. Звучеше сякаш трябва нещо да се плаща и реших, че като не разбирам няма да рискувам да се вкарам в беля. Но след моето попадане на нея около 100+ повече гласа са отчетени.

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 16:43 от Рори72

# 632
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Защото няма нищо читаво, затова. А не защото ти си се преситила от дизита, Марги.
Последният уклон на комшийската тв индустрия беше да екранизират медицинския опит на владеещи добре перото психиатри, психолози, психо терапевти. Ами хич не ми допада такава тематика. Какво да ѝ гледам?
Романтиките им хем се изтъркаха, хем в стремежа си да натрупат повече серии, толкова ги разводняват с никому ненужни нови случки и герои, че основната нишка и главните отиват на кино. Да не говорим колко изтъркани,  предвидими и често досадни са вече сюжетните линии.
От преди 2 месеца Ябълката вече чак ме дразни с безкрайните интриги. И докато преди, поне от време на време, я оставях да си върви на телевизора, докато се мотая из нас, сега бързам да си пусна нещо от научно-популярните канали още щом чуя началните ноти на серията.

АС ми дойде като глътка свеж въздух в дробовете, като витаминен коктейл в кръвта. Затова и още не мога да се наситя на всичко, което откриваме покрай сериала, актьорския състав, музиката.
Вчера една бивша колежка, с която си споделяхме сериалните пристрастия, докато работехме в една стая, ми се оплака, че не може да си намери нищо за гледане. А тя е вече пенсионерка и е сериална ламя Mr. Green. Веднага ѝ споделих, че съм минала на корейско и ѝ препоръчах АС. Не го е гледала, но се засмя, защото се оказа, че и тя е минала на корейско. Била изгледала и харесала някаква "Императрица Ки". Може и да не е точно това името. По-важен е фактът, че в последните 2-3 години турската дизи индустрия изкарва сериали, които не могат да привлекат толкова и такава публика, както беше преди 10 години.

За кончето, може от нас, довечера.

# 633
Марги , нормално е да не те влече като в началото.
Тиха лудост ни е на всички ,но и аз не пускам винаги тв - то.
Знаеш ли кой озвучава капитана ?

Защо ли си мисля скоро ще се чуе за нови неща около Чачи.  Кълбото ми шепне за соц. изява.
Фотосесията си чакаме.
Според мен ще е за списание за което Обича да снима. Хелоу или друго. За Хелоу  снима извън Турция .Готини идеи. Едната в Монте Карло, другата в Лондон.

Ябълката не я пускам за фон дори и заради Баръш Калъч.
Едно и също се върти шест сезона. Сега му се вижда края.
Сериалите турските не са
като преди. Сега и цензурата е по голяма.   Котират се психарски истории. Сега станаха модерни адвокатските.
Платформите промениха
нещата. Като гледаш някой сериали ще си помислиш, че не са турски.

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 17:46 от femmi2

# 634
  • Варненска клюкарка
Фемо причината изобщо не е в цензурата. В сериалът който загледахме от главните не падна ни един кат дрехи, целунаха се всичко 3-4  пъти. Еротиката може да се загатне, да се покаже с думи.... Цялата работа е че в дизи индустрията която и история да подхванат, неизбежно я о***ат какъвто ще потенциал да има. Купуват права за адаптации на корейски и японски хитове и с техните изтъркани турски похватиправят булшит. Наивни, елементарни и предвидими истории. Аз гола химия на красавци пърхащи с мигли, без грам история не мога да гледам, ако изкарам до трета серия съм умряла от скука.

Аз ще го погледна дублажа на АФК в събота и ще сравня със сериите които имам,.Марги само ми припомни на коя страница остана линка. И аз съм така за АФК, може би ако не бях открила АС щеше да ме е яд че не мога да го гледам, но сега ми е безразлично.  Както стана дума назад по страниците, 4ти ми е много по химичен и ефекстен, та някак не ми липсва Емко.

" - Не мислех, че и ти ще ми помогнеш, принц Со.
- Изживях достатъчно от живота си, контролиран от други. И сега мразя да виждам това, което се случва. И поради някаква причина не ми харесва "идеята", че се  случва на теб!" 💕

Скрит текст:

Рори, от теб (пък и останалите) очаквам анализ защо не му допада идеята и наистина ли му беше нужно време, за да го осъзнае🙃

Ох, ох...  hahaha И картинкит не ми дават мира и диалозите и монолозите.... Няма слабо, всичко е много дълбоко.
Според мен до 6-та девойката го интригуваше, той я забелязваше, но всичко беше някак като на шега, флиртуваше с нея  по свой начин и даже не си даваше сметка. Въпреки онези думички че му принадлежи, те бяха за да я отърве от Йонка и да покаже на другите да не си помислят да действат така спрямо девойката, но му хареса да я смушава. Joy. Като изключим челните сблъсъци - не че е възможно де, прекалено ярки бяха всичките Joy мисля че и 8ми някак без да иска насочи вниманието на 4ти към девойката. Мисля че се съгласи да помогне по-скоро за да се сближи с братята си, той в началото хареса 8ми, няколко от момчетата много се обичаха, а той горкия никога не беше имал семейство и сякаш поиска и той такава близост с тях. От друга страна тръгна след девойката в трета серия и така спаси братята си.... Тогава видя възхищението в очите и и това поласка егото му, пък обикновено от него никой не се възхищаваше, обратното, хората се плашеха, родната му майка го ненавиждаше и не пропускаше да го унижи. Да не забравяме и че девойката му занесе закуска на хълма, а се върнаха по тъмно и в какво настроение беше 4ти Heart. Нищо че оставиха причината на въображението ни....Та след първите му думи, че вече била за женене и реши сам да прекрати тоя гъдел в сърдечната област, но не можа да откаже на братята си. А после вече ездата с девойката, там я почувства не само като приятна емоция, която оправя настроението му, а на физическо ниво, направо му се прииска, личеше как не му се ще да я пусне да слезе, подвуоми се доста, на крачка беше да не се подчини на кралска заповед. От там нататък фитилът вече беше запален и 4ти хлътваше все повече. На следващата серия и девойката усети и по държанието и по тона му, даже се зачуди какво му ставало напоследък, вече не сипел заплахи бил много мил. Каквото стана, се случи на коня. До тогава фактите са че нямаше желание да я спасява - след ездата отиде да коленичи пред краля чудейки се как да я отърве. Погледът и реакцията на тялото му когато тя припадна, физиономията му докато крачеше зад момчетата и 8ми носещ девойката, въздишката с която я изпрати и погледа  забит в гърба и докато тя влизаше в Даумион... А после единствен я изчака да я види, там това не трябваше ли да направи влюбения 8ми? Показа загрижеността си по единствения начин по който умееше - със заплахи - "не прави повече така, защотоп няма да ти го простя" Joy Ездата е като вододел - как се държеше до тогава - искат я, ами да я взимат, време и било,  по време на ездата готов да не се подчини на кралска заповед и после вече никога не отстъпи на никого за нея. Беше готов да пие отрова и да я брани с тяло и меч, да се откаже от мечтата си за трона... Само пред нея самата отстъпи, но и тя се потруди доста за да го нарани, защото знаеше че само така ще го накара да отстъпи и да я пусне....

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 20:35 от Беллора

# 635
Аз пък смятав, че ако тя не беше прекалила с реакцията за смъртта на Че и вече при нормализирани отношения беше говорила с него щяха да се разберат. Зи му беше дал имота на 10и и можеше да я прати там и да я посещава. Но тя отново в паниката си избра грешна стратегия. За мен при 4и си беше любов от пръв поглед, но му трябваше време за да осъзнае какво му се случва. И на кончето в 6та, и преди него чувствата си ги имаше, но не ги разбираше. Точно както Сю каза на 10и в 14 еп., че не разбира чувствата си и харесва жена си, но се държи зле с нея. При положение, че е живял като заложник и са се опитали да се отърват от него като са се надявали да го изядат вълците не е имал нормални отношения с хората и затова няма как да разпознае чувствата си. 4и харесваше 8и дори и след смъртта на баща им. Намрази го когато видя, че 8и се опитвафда изземе от 1и трона и когато осъзна, че няма кой друг да измисли отравянето с живак, после и интригата която доведе до смъртта на 10и. Всъщност искаше да се сближи с всичките си братя без 9и, но за 3и и 14и майката попречи.

# 636
Сценаристите съсипват нещата , на някой не им се дава шанс заради рейта. Да не почвам за Гост ,щото ме е Яд!
Не само аз мисля, че имаше потенциал.
Хазал и Озан са ми голяма болка. Broken Heart
Сега турския Фокс спира сериала с Диляна и Серкай Тютюнджу на шести епизод.

Някой предпочитаме да е горещо в действието.
Наскоро в Общата тема си говорихме с дружките как по нац.канал стоят на разстояние , няма целувки само леки докосвания ,лягат си с пет ката дрехи.
Тези, които гледат сериали по тоя канал не им е лесно.

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 18:43 от femmi2

# 637
  • Варненска клюкарка
Висша форма на талант е да покажеш  привличането, чувствеността, съблазанта без охкане и пъшкане. за другото си има специални филми. Леката романтика винаги действа много силно на сетивата. Историята е по-важна от всичко останало. Ти не можеш да се абстрахираш от Ози, но в сериала нямаше абсолютно нищо, нали го пуснах и аз, коментирах още след първа серия, единственото запомнящо се беше суицидния опит,. После едва не заспах до кррая на първа серия още, втора пак така, трета не я догледах. Една от основните критики беше именно такава- че като история няма нищо запомнящо се и вяла игра на актьорите. Най много критики имаше за Хазал, Ози невидим, Буура добре, ама без история пак нищо....

Рори, където и да я заведеше 4ти, само ако беше разбрала Йонка за бременността на девойката, тя и детето и  щяха  да се превърнат в цел номер едзно за нея. Никаква охрана нямаше да я спре да пусне свои хора да я наранят-  с отрова, о оръжие... всякак. Ако срокът е бил около третия месец, въпрос на няколко седмици беше Йонка да се усети, тя и без това я смяташе за основната причина 4ти да не иска да я погледне, ненавиждаше я и в някой удобен момент щеше да я убие.  А девойката опита с добро, няколко пъти го помоли, а той и каза че няма пускане, тя е негова и точка. 4ти бешие много наранен, но не се опита да я нарани, а с властта която имаше, можеше да и причини много болка.  Много я обичаше и не можеше да и причини болка въпреки че него много го болеше, а видяхме как действаше с хората които са го наранили, не пожали и собствената си майка.

Щях да коментирам нещо за баните- тези хора се къпят като луди.... В новия к-сериал главните се къпят заедно без да са спали още. Пак си размениха телата... В началото Че-рьонг  каза на девойката че много двойки се срещали за пръв път в банята, попита я и да не би да е видяла 4ти там, а нашата бясно отричаше  Joy  Това със срещите в банята го имаше и в японската древна култура....Просто ми направи впречатление, снощи  и се сетих...

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 23:57 от Беллора

# 638
Изкуство, ама без целувки и страст е ненормална работа. 
Еротика може да се покаже и без да е вулгарно.

Бел не знам нерде си чела  критики за Хазал не съм чула. Може и да има не са били мнозинство.Озан може да покаже много просто не му дадоха шанс с героят му. 
Буура е великолепен актьор. Първите две серии тръгнаха силно после спадна.
Не става въпрос само за Гост и други сериали са рязали с хубав каст и не са давали шанс.
Зависи и от договори с продуцент , актьори.

Сега тръгва сериала Боровинковият Шербет с нашия капитан по шоу тв. Захаросано заглавие  каста е добър.
Историята не е нещо ново за вражда между две семейства и Ашк.
На афиша от днес е елегантен и хубав Баръш Калъч.Hearts

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 21:04 от femmi2

# 639
Феми, идея си нямаш колко по-еротично е да ти намекнат без да ти покажат. Още при индийската двойка, която си харесах ми направи впечотление - погледи, близост на един дъх разстояние, придърпване на девойката през кръста, силна прегръдка, хващане на девжйката за китката като по тоя начин тя е там, пред него. При нашата нова двойка имаше  диалог, по скоро монолог беше, целувка, прегръдка, загаснала свещ, после двамата спят с лица един към друг на педя разстояние и събуждайки се принца я гледа с любов и усмивка и тя се събужда с усмивка. Питай ни колко пъти сме я изгледали тази сцена извън общото повтаряне и потретване. Само когато гледах с детето нямаше как да я върна сцената няколко пъти. Направих го после, уви през телефона.
Отделно целувки, ама и отказа на целувка също носи заряд. Попитай ни и тази сцена в която девойката отказа целувката на принца колко пъти сме я връщали. Само днес гледах тази сцена четири пъти. Просто ние на запад сме свикнали да ни показват чувствата и еротиката с целувки, голи тела и сладострастни звуци. Е, да ама се оказа че е много по-въздействащо да не го показват.
А знаеш ли как показаха, че политическия брак е консумиран с цел наследник без никакви чувства и страст. Кралят и кралицата стоят един срещу друг на поне метър разстояние, телата неподвижни, ръце до тялото, гледат се и между тях и камерата червено перденце. Всичко ти е ясно няма нужда дори от думи които да обясняват, че с това кралят е приключил сделката и кралицата повече няма да го види в леглото си. Допускам, че има значениу и колко талантливи са актьорите, ама в тази история всеки си е на мястото.
Просто подхода е съвсем различен, а резултата е изумително по-впечатляващ от същата сцена изиграна по западен начин.
Ти си имаш някакви вътрешни блокажи и не можеш да погледнеш с непредубедено око, затова и не ти се вярва. Трябва да го видиш. С преразкази не можем да предадем силата на внушението. Но за сметка на това ни побърка мигновено и трайно. Знаеш различни сме. Досега всички харесвахме ОС, аз харесах и НИ, но вие не го загледахте. Марги гледаше вратата, аз опитах, харесват ми актьорите, но не достатъчно, а историята е обикновена любовна история. Белл, беше загледала Черна роза, аз пък го довърших без да ми липсват първите сезони. Аз гледах Всяка твоя сълза с Мерт.... и ми допадна, кподелих с вас, но се оказа че не е привлякъл вниманието ви. Ичерде отначало ми хареса, в един моменг го зарязах и гледах само сцените с братята и финала. А вие си го харесвахте до край. И за всички тези години едва сега се появи нещо, което да ни подлуди масово. Това показва, че и без много сцени с целувки, без никакви креватни сцени любовната история и главните са много, много добри.
Извинявай, че опитваме да те привлечем. Може би защото вярваме, че веднъж дадеш ли шанс ще видиш това, което и ние. Така както любовната история на Фемирите беляза сърцата ни, така и тази го направи. Даже има и някои аналогични ситуации. Усещам сериала с всички сетива. Гледам го като произведение на изкуството, а чувствата които предизвиква са дълбоки и разтърсващи. Толкова ярки и силни, че вече 40+ дни нямам желание за нищо друго като занимание. Още веднъж се извинявам ако се чувстваш сякаш те притискаме. Просто искаме да споделим и с теб тази емоция.

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 22:47 от Рори72

# 640
Сигурно си нямам на идея Рори. Искате и мен да вкарате в капана с новите ви любимци.
Чаго с поглед ще те разсъблече без да те докосва. Който може си го може. ❤️‍🔥

За индийско като го видя на канала и го махам.
Индийски филми съм гледала. Сериали не изтрайвам. Накичени ,като завият ония песни. Head Band

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 22:32 от femmi2

# 641
  • Варненска клюкарка
Фемо не ми се спори. Последните години няма един запомнящ се проект. Еднодневки са - ще ги предъвче народа за 2 години и ще ги забрави, няма да оставят дълготраен спомен като ЗП и АФК примерно. Дори тези които вдигнат рейтинг, мине не мине и тръгват надолу, защо ли - нали и тях същата рейтингова система ги определя? Да си чула да е изгряла някоя много голямя звездя последните години? Не нали? Последно Арас и Каан У. преди 5-6 г. но това наистина са хора които могат да играят и популярността им не зависи от чупки по мускули и евтин ПР.
Къде съм чела ли  - там където не пишат фенове а се слагат и критиките, всичко което излиза. Аз още на втора серия ви казах че сереала няма да го бъде,  я изкара до пета серия, я не... познах. Помниш ли че ти казах че друг сериал с голям потенциал чака свободен ден? Договор, който не носи печалба на телевизията се прекратява, това е бизнес, не благотворителна кампания. Един актьор не блесне ли още първите 2 серии, не чакай да го направи нататък, та за какъв шанс говорим дето му липсвал на Озито? Критикуваха Хазал за неподвижното и лице, а проекта наричаха скучен.. Японския оригинал Оазис е само 8 серии в които се случва цялата история от-до, а тези развлачиха 5 в които нищо не се случва.

Рори, аз Карагюла от един момент едва го добутах до 100 и  нямаше сила, която да ме накара да го изтрая нататък... Досега, след АФК никога не съм харесвала друга двойка.Никога не бях харесвала друг сериал повече от АФК. Ни-ко-га!!! Бях сигурна и че няма да ми се случи. А АС направо ми отнесе главата, така както никога не съм си помисляла че е възможно😂

За сцената след интимността според мен 4ти беше толкова щастлив, че не дочака сутринта, а я погали за да я събуди, беше още нощ и на светлината от свещтта се забавляваха в сенките с ръце, (освен ако не е било много рано сутринта, още по тъмно) а вече на сутринта беше закуската и 4ти не можа с ранената ръка да щипне гъбката, пък предната вечер нищо и нямаше на ръката му😂 Прегръщаше девойката силно, забавляваше я с театъра с ръце...

# 642
Озан има  проекти в които е играл и е показал талант и знам какво говоря. Не казвам, че е направил велика кариера не е безизвестен и публиката го познава. Има си феновете.
В момента не снима ще го направи, когато почуства. Има филм за Нетфликс който чака да бъде излъчен.
Тия, които пишат че Хазал била такава нищо не разбират и  могат само да критикуват.
Гедже е силен образ дори за пет епизода.
Самата тя каза образа е далеч от нея и се постара до се доближи до него.

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 01:18 от femmi2

# 643
Белл, аз мислех, че няколко дни са прекарали там докато 4и се възстанови от раната и тези моменти със сенките и хапването маркират следващите дни. И мисля, че той посяга да я милва спяща, за да й се порадва, но тя пък все се буди от докосването му. Преди да се сдобрят той се съвзе от унеса и като я видя спяща реши, че ще си открадне нежност като я погали докато спи, за да не разбере истинските му чувства. Та и в леглото така да си открадне нежност докато тя спи. Такава нежност, любов и преживяна страст излъчват погледите им един към друг в този момент. Много са им сладки и закачките и жестовете на обич. Има една чистота и невинност, отдаване на 100% на другия. Те тая любов си я отгледаха като преживяха какво ли не и се свързваха все повече. Затова беше гаден номер на продуцентите да не ни дадат втори сезон. Жалко че не знам езици. Каня се да потърся инфо в реалните исторически данни за малкия брат на Со, жените му и дъщерите му.
Направи ли ви впечатление контраста. На рождения ден на сина си не се сеща за него, а към момиченцето веднага протегна ръка за милувка и му светнаха очите. А и пуста съдба дъщеря му се блъсна в него викайки татко. Дори към детето на брат си, за което се съгласи да се ожени изпита и показа повече бащински чувства от детето на Йонка. И пак съдбовен разговор има между него, 3и и Йонка, когато 3и го унижава, че жена като Йонка не може да бъде негова. И Йонка веднъж му каза че са родени за да са заедно. И да, получи всичко което 3и и 8и брат искаха, но изгуби себе си и любовта си.

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 22:45 от Рори72

# 644
  • Варненска клюкарка
Фемо аз къде съм казала че Озан няма фенове или кариера? Има, но далеч не е това което си  мислиш... А на НФ както казва Марга, са куцо, кьораво и сакато. Пък Дуда взима награда за най добра актриса, за най проваления филм😂
За Хазал и аз съм на мнението на критиците на сериала, гледах я и не ми хареса - лицето и наистина беше неподвижно. Когато ми харесва си казвам, когато не ми харесва също си казвам, имам любими нейни роли, но този и образ е на светлинни години от тях. Както и за Ча- не ми ли харесва, казвам си. Никога за никого не си кривя душата. Ненавиждам сляпо фенство и липса на обектевност. Ако  ставаше, сериалът щеше да остане в ефир. Не носи пари-свалят го.

Рори, според мен останаха 2 дни. Първия ден тя го лекуваше, той се събуди от треската късно вечерта и правиха любов. Мисля че после не го ловеше сън, после милувката по лицето и така събуди и нея...❤ Втората вечер си гукаха навън за Пегас, а после с астранома разговаряха вътре, но нощта си беше за тях двамата, както и целия ден преди настъпването и😊
Рори, някъде на ЛС съм отделила едно видео, тези дни ще гледам да го сложа в темата. Целувката насила за която говориш я има в малко по различен вариант, има я и липсващата в 16-та серия прегръдка и кадри от закуската на хълма.

Общи условия

Активация на акаунт