ОС/AFK ЧААТАЙ УЛУСОЙ, ХАЗАЛ КАЯ - проекти и колеги. К-драми - тема 517

• 17 453
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Аз помислих че линка на Крис ме вкарва в инстаграма на нашия 4и. Но все пак е нечий инстаграм профил а ме остами да си щъкам насам натам по снимки и клипчетоа.
 Не е инстаграм, ютуб профил на негов фен, който си записва сторитата.

Ааа  много снимки, то часове клип ще стане Joy  ако ви хареса нещо казвайте, ще го свалим. На Айю инстаграма.
https://youtu.be/GVqrNMphFTw

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 00:31 от Krissttinna

# 616
За улеснение видеото

# 617
  • Варненска клюкарка
Аз на мястотоп на сцените от кралския период, във видеото за зарибявка бих метнала  момента като ги разхвърча във въздуха онези със сините роби, сцената в трета серия като притисна 3ти към стената и сцената с онова завъртане когато му изби меча  и го избута до ръба преди да го "убие", сцената горе на хълма, там е много красив и като падна на колене- разбит, тъжен и красив.... Ох на мен сигурно и нямаше да ми трябва видео-  хора  които не си губят лесно акъла по сериали и не пишат про цял ден във всички теми, полудяха целокупно, та сигурно и без видео в някакъв момент щях дза разцъкам да видя за какво става въпрос, но с видео е по-ефектно, особено ако е придружено с третия главен герой - музиката на сериала.

Вчера Проф като спомена гласа на 4ти, забравих да кажа  кой ми е любимия токов удар Joy  Нисък, гърлен дълбок като и казваше да си ходи....Heart
Скрит текст:

Много го харесвам в тази сцена когато изпраща деввойкатата  първо с кос поглед докато минава край него, поглежда превързаната и ръка, после го заби в гърба и докато изчезна в Даумион, а накрая пусна лека въздишка- края на 6та на фона на любимата ми песен....

На хълма, тези дни ще потърся едно видео с повече кадри от там....

Харесвам изненаданите му и леко презрителни физиономии от челните сблъсъци

Сетих се че и аз като Марги, подобно на промените на Емко,  не бях сигурна че 4ти от началото и към края са един и същ човек- нали започнах първо 2-3 дни с фенски видеа и още не бях свикнала с лицата....

Тя Фема вече в червата го мрази, та и от злато да е, няма смисъл....

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 21:05 от Беллора

# 618
Сега ще оспамя и първата и втората част от темата, ама рових за клипове по темата
в ютуб и ей тоя клип ми събра погледа и ме усмихна. Затова реших да ви го донеса и на вас
Скрит текст:
 https://youtube.com/shorts/DuTOTTW-pfg?feature=share

И по втората част от темата
https://youtube.com/shorts/OBQQPxnr-Zg?feature=share

с намигване към Феми.
https://youtube.com/shorts/AOtTBB3heYU?feature=share
https://youtube.com/shorts/OBQQPxnr-Zg?feature=share
https://youtube.com/shorts/F-eg_asfak0?feature=share

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 23:59 от Рори72

# 619
За улеснение видеото

Колко ново е това не знам. Виждам, че е качено скоро и все пак ми е интересно след толкова време, че още питат за АФК и известните ѝ колеги 😜
Феми, с грешно впечатление съм те оставила, езиците не са ми сила, но си ги нагаждам нещата. Не я изтрайвам и не стигнах до края, но в общи линии - самочувствието ѝ е голямо, с Ча са на почти еднаква възраст, но когато започват работа по съвместен проект тя вече имала минало на актриса за разлика от него, страхотен бил и не се възгордял, че е звезда; жаден за знания.
Май не харесва особено Хазал. Приличали си с нея по това, че и тя има предишни проекти.
От каста е запазила добри отношения с Дениз Уур и Джейда Атеш и се чуват от време на време.
Говорят за това, че тя е продължила участието си в ПЕ, а Хазал е напуснала. След толкова време не помни каква точно е била причината, но Хазал е била недоволна от нещо.
Отново повдигат въпроса за сцената с теста за девственост, която нашата отказала да изиграе...
С нея или без нея, Аксой решил да се впусне в ново приключение и че партито трябва да продължи 😜

Браво Бел, и ти ли 😆 4-ти наистина търпи промени и в края изглежда различен.
С Емко при мен беше същото -  намирах произволни епизоди и в един момент бях сигурна, че са сменили актьора.
Но и само в оригинал да бях гледала, нямаше да е по-различно. Периода когато започват да използват неговия глас съвпада с времето когато възмъжаваше и момченцето от първите епизоди вече го нямаше...

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 23:59 от Margarita N.

# 620
В 6ти епизод има разни несъответствия, не че са изключително важни но .........  някои задълбочават историята.
Когато страдаха за братовчедката с ПекА .  Тя се питаше какво ще прави без нея, и 13ти и  каза "Тогава ще дойдеш да ме видиш. Аз също ще те потърся."   Су отговори "Това ми харесва, да станем приятели по този начин"
  и тук
https://youtu.be/h4hp7JUWOvU
  Joy  оставям на Рори анализа "Не го заслужаваш" или "Хич не ме кефи идеята някакакъв старчок да те подбере вкъщи и да няма кой да ми се дзвери"

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 00:32 от Krissttinna

# 621
Ама разбира се, че второто е вярно. Още га я би Йонка с пръчката рече пред всички, че е негова, затова си я прибира.   
А какво казват англ. субки по въпроса.

Идвам с нещо като отговор на въпроса какво снима новият ни любимец в момента.
https://youtube.com/shorts/IrJ-N8kWJCY?feature=share
Не мога да разгадая заглавието, но е сезон 2 на нещо историческо.

# 622
А какво казват англ. субки по въпроса.
  Не разбрах. Не е историческо, митично е. За създаването на нациите и цивилизациите в древността. Митични герои живеещи във виртуален свят иии ..... така.  Не е втори сезон Disappointed Relieved

https://www.imdb.com/title/tt8750956/

# 623
  • Варненска клюкарка
Тази Седеф Шахин е някаква пълна кукувица. Големи глупости беше наприказвала за Астана- че тя учила Ча, имала повече опит и той се допитвал до нея и че благодарение на нейните съвети се получил такъв прекрасен резултат. Остави впечатление за някаква много надута и самовлюбена особа. Виждам че и тук продължава с това. Хазал и тя като нея била имала предишни проекти.... Алоооууу Земята вика Марс! Преди АФК Хазал е в една от главтните роли в проекта на проектите ЗП цели 2 години, а не в жалки епизодични роли тук там!

В 6ти епизод има разни несъответствия, не че са изключително важни но .........  някои задълбочават историята.
Когато страдаха за братовчедката с ПекА .  Тя се питаше какво ще прави без нея, и 13ти и  каза "Тогава ще дойдеш да ме видиш. Аз също ще те потърся."   Су отговори "Това ми харесва, да станем приятели по този начин"
  и тук
https://youtu.be/h4hp7JUWOvU
  Joy  оставям на Рори анализа "Не го заслужаваш" или "Хич не ме кефи идеята някакакъв старчок да те подбере вкъщи и да няма кой да ми се дзвери"
Да, определено засилва смисъла. Някак съм по-склонна да вярвам че английският превод би трябвало да е най-близък до смисъла на корейския език, защото както знаете в САЩ примерно където сериала има фенове, има огромна корейска общност и там ако не знаят, не мога да си представя къде..... Може би и руския да е превод не от корейски , а от английски и дали не се получава нещо като развален телефон не знам.  В руската озвучка, 13 и казва че в памет на братовчедката ще я наглежда, а девойкатка му благодари че си е намерила такъв приятел. Там където мислите им правят нещо като диалог докато са на коня, от английски определено звучи по-силно. На руски превода мисля че е като този в БГ субтитрите, но последната дума от диалога на мислите им не се чува добре, защото всеки път насича точно там, но каквато и да е, не би променила чак толкова нюанса на казаното.  В ездата мислите на 4ти доста се различават от тези на руски и български.
Не е лесен тоя корейски език, защото на сума и места откривам точно обърнат смисъл на казаното в сравнение с казаното в друг превод.
Най сигурния начин да разберем, щеше да е да видим нашия дублаж, защото той със сигурност щеше да е преведен директно от корейски и то от хора познаващи добре езика, консултанти за някои неща и прочие както се прави официален превод. Дано някой ден по Лейди го пуснат пак, до  сега са го давали 3 пъти.

Ох в тези митичните истории ги гримират актьорите  с прекалено силен грим, на нашия човек лицето му е направо като маска.

# 624
Добре де, какъв е смисъла на мислите им върху кончето според английския превод.
Предния път са го давали в края на 21г., Проф го хвана през лятото. И аз се надявам да го пуснат пак. Веднъж седмично проверявам ТВ програмата в сайта на Дир, но се сетих че може и диема фемили да решат да го пуснат както пуснаха ОС.
Диалозите са смислени и важни и затова искам да го изгледам поне веднъж с превод директно от корейски. Иначе да, като развален телефон става по сайтовете за кдрами.
Освен всичко друго тази история ме кара да преосмисля някои свои схващания. Например за брака като институция, договор за съжителство никой не би го отрекъл. Но като функция на любовта какъв е смисълът и неговата роля. И други филосовски размисли ме налегнаха покрай тази история от 10в.

# 625
Добре де, какъв е смисъла на мислите им върху кончето според английския превод.
 Има субтитри на български.   Смисълът е " Не го заслужаваш" - помагам на всеки в беда, както на ПекА когато го заяждаше номер 3.  Вариант 2 - "Поради някаква причина, не искам да се омъжваш за никого било то дядка или не. И затова се вкиснах че не си седя на коня, а реши да отидеш в двореца."
   Не виждам датата на публикацията и не знам доколко е актуално, но има линк към петиция от феновете за втори сезон .
https://bg.jf-perafita.pt/moon-lovers-scarlet-heart-ryeo-season-2-updates

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 15:08 от Krissttinna

# 626
  • Варненска клюкарка
Следващото което започва по Лейди  на 6.10 от 23ч. е със заглавие Принц на покрива, май ще има пак фентъзи елемент, стайлинга прилича на нашите принцове, мернах рекламата снощи .... Рори не мисля че по Диема  ще  пуснат корейски сериал, това си е патент на Бтв. Това че някои от сериалите се повтарят и по двете телевизии е заради това ,че новите турски сериали се продават в пакет с пълнеж от стари и между ртях някои се повтарят както е случая с АФК.

За другото по скоро е обратното. Когато става въпрос за бракове на такова ниво, това си е договор на държавно нивмо с ответната страна и любовта тняма смисъл. Ако се харесат. добре, ако не, не е проблем. Договор между страни, които ще получат взааимни облаги според споразумението, като една от задължителните клаузи  е поколение от мъжки пол, гарантиращо  продължението на династията.  И понеже владетелят е човек и има нЕкои нужди, за тях са били държанките и наложниците. В източните империи и техните синове са можели да наслесдяват трона, защото както виждаме там до него стига този който се бори най-добре и има най-голяма подкрепа. В западните кралства е нямало официална такава титла, кралете са имали любовници, но там тронът се е наследявал не с борба, а по правото на първородния роден от брака на владетеля с неговата кралица.
В нашия случай каквото и да си мислеше преди това 4ти, видяхме че не можа да запази момичето си, защото просто не става по този начин. Макар че с толкова много жени, тя можеше да е една от тях, можеше и да бъде държанка или наложница и никой не можоеше да му държи сметка за посещенията му при тях, ако не иска, нямаше и да ги погледне, но с нейното мислене на момиче от 21ви век тя нямаше да го допусне да е една от списъка в който се отбелязват посещенията на краля при нея. Тя и му го каза че ако направят нещата официални и тя стане наложница, за да се видят ще трябва да минават през целия протокол....

# 627
Седеф Шахин е със  самочувствие без покритие. Окей имаш роли преди това не забравяй факта Хазал Кая е играла на18 год.в най хитовия сериал ЗП  и досега бие с рейтинг. Ролята и била от главните.
За Ча е казала хубави неща. Така е не се е  възгордял. Не съм чула от неговите уста това, което тя приказва за астана тв.

Рори и аз мисля ,че  няма шанс корейско по ДФ.
Сега повтарят латино с Хосе Рон. Подарен Живот. Хубав е сериала гледала съм го. Там играе хлапе  сладко и талантливо.
Хосе Рон е латино мачо красавец. Какво тяло има и как целува и докосва бих го сравнила с Чаатай. Когато гледах за първи път Хосе Рон в друг сериал Определено го харесах. Heart Eyes

Както каза Марги трябвало е време на Иван Петков. Сега е кеф да го слушаш. На останалите актьори гласовете са същите.

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 15:26 от femmi2

# 628
Изхвърча ми поста някъде докато се наканя да публикувам, затова на първо време слагам това за улеснение на Рори и с благодарност към Криси.🙃
Откъсчето от 6 еп. на коня:

" - Не мислех, че и ти ще ми помогнеш, принц Со.
- Изживях достатъчно от живота си, контролиран от други. И сега мразя да виждам това, което се случва. И поради някаква причина не ми харесва "идеята", че се  случва на теб!" 💕

Рори, от теб (пък и останалите) очаквам анализ защо не му допада идеята и наистина ли му беше нужно време, за да го осъзнае🙃

# 629
Марги , погледна ли редакцията ,права си за дублажа същият е. Ох успокоих се.
Хандела ревнува, горкият Корай не му е лесно.

Сега гледам Хосе Рон. Героят му се казва Педро и разбира много от коли. Ох как се смея едни фенки как се наредили и се чудат какво да измислят и закарали колата в сервиза за да се любуват на красавеца и викат може ли селфи JoyCamera

Общи условия

Активация на акаунт