ОС/AFK ЧААТАЙ УЛУСОЙ, ХАЗАЛ КАЯ - проекти и колеги. К-драми - тема 517

• 17 464
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
А, каква регистрация... От линка на Крис към сторитата като ги разгледах се разцъках насам натам докато заспах Имаше един бутон общество или нещо такова и там попаднах на клипчетата.

Феми не ми тръгва клипчето с Хазал. Може ли да погледнеш защо така

# 601
Рори , при мен няма проблем и си тръгва. Пробвай пак.  

Gift Heart

фемирчета Two Hearts

зад кадър

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 11:34 от femmi2

# 602
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ето тази награда на Хазал мога да уважа. Заслужава я. Изпълнението им със Зейнеп Бастък е наистина много добро. Heart Eyes

Белл, Оппа е умалително умилително обръщение към по-възрастен мъж - батко, татко, чичко и т.н.Wink
Мяркала съм снимки на АйЮ с руса коса, но не съм сигурна дали не става въпрос за фотошоп или перука.

Сторито може и да не изчезне след 24-те часа. Мисля, че ако си го сложат в някоя от "тематичните" папки, си остава там докато не решат да го изтрият.

# 603
Феми, при мен не става, но подозирам че има някакъв проблем с телефона.
Ще опитам да си го пусна по друг начин.
Ах, Зехра... Нейна е голяма част от вината за това, че Фера лъже. И все пак Фера си има майка, баща, семейство.
Дори и Джансу всъщност се държи като добра приятелка. Засега. Ако не задълбаваше в надменността на богатите в блока си имаше нормално битие на обикновен човек
А девойката в другия ни сериал е съвсем сама, че и в чужд свят. 8и само на думи много се грижеше за нея. Придворна О беше само 2-3 месеца около нея. И 4и си нямаше никой и от самото начало си бяха като семейство - говореха си и се грижеха един за друг.

# 604
Чак сега разцъках клипа от Крисс с мечето. Голям смях! Joy Ама истината е, че и с мечето химичи. Crazy

Съгласна съм, Рори. И Хе, и 4-ти наистина си нямаха никого другиго. Всъщност 4-ти беше много впечатлен и от това, че Хе го поучава как да се грижи за себе си. Никой друг не го беше правил.

# 605
  • Варненска клюкарка
Рори и аз успях да поразгледам това стори тазип сутрин от компа. Но то не е на нашия човек, просто някой който го харесва събира негови сторита тук, виждам също че този човек е и голям фен на BTS и още много други азиатски звезди.  Не знам защо успявам да го разглеждам. Друг път при отваряне на ИГ без регистрация виждам само първите 4 реда със снимки и после ми изскача прозорец за регистрация или просто ми блокира съдържанието нататък и никакъв бутон не работи.  И в Туитър съм така, но понякога ме пуска, изобщо не знам защо веднъж така, веднъж иначе. Имах запазени адреси за АФК, ФЕмирите, и новите химици, основно латино акаунти, но с изключение на първите 2 седмици след като ги открих новите, от тогава не ми се отварят въобще....Месеци не бях пускала компютъра вкъщи, случваше ми се да цъкна на темата от работа, а най често съм от телефона, по удобно ми е ог него, от много време той ми е като естествено продължение на ръцете ми, но като открих АС разкъквам от компютър за да търся това онова, но напоследък що така ми блокира съдържание  не знам.

ИГ на АйЮ-  виж тука отваря ли ти се нещо., при мен се отнварят снимки само до четвъртия ред, а ако цъкна да ги увелича,  на третата ми блокира съдържанието.
https://www.instagram.com/dlwlrma/?hl=bg

# 606
Аз се радвам и уважавам общо за нашите патрони.
Не задълбавам толкова.

Дали наистина са приключили снимките на Терз или предстои. Общо фото за финал да ни зарадват. На аркадаша от филма с Берен е пълно със снимки от Ню Йорк. Екипа споделя.
Там е потайно ,тия от Терзи избиват рибата.

Тоя човек без раклама ли ще си прай виното ?
Ще разпространява ли или ще е за собствено удоволствие.

# 607
Белл, от твоя линк успях да видя чалко свимки, ама всичките и докато реша да цъкна върху някоя ми изскочи прозорчето с поканата за регистрация.
Аз помислих че линка на Крис ме вкарва в инстаграма на нашия 4и. Но все пак е нечий инстаграм профил а ме остами да си щъкам насам натам по снимки и клипчетоа.

Така е Проф, и с мечето си химичи. Но онази снимка с попорасналата черна коса сигурни ли сте, че е от сега, а не е просто публикувана сега. Там буквално си отглежда бретона на 4и и коса на която да закрепят опашката или кралската прическа. Има ли още снимки от сета на това, което снима в момента?
Айю още ли е в Италия? Вече не ми излизат клипчета, като напиша името й и Милано в гугъл.

# 608
Линкът от Крисс не е за инстаграм, а е за профил в Ютюб, който е свалил видеата от сторито и си ги е метнал да са му на удобно и достъпно място.

Снимката с мократа коса му е прясна. Има снимки от сета на историческия сериал, който снима в момента. АйЮ до вчера беше в Италия, днес не съм е преслушвала.

Белл, аз снимките от инстаграм ги разглеждам през хакерски сайт, без ограничения и регистрация. Ползвам два такива. Преди съм ползвала и други. Рано или късно инстаграм все някак успява да ги ограничи. И ако с публикациите все пак е възможно, то със сторито дотук битката е все 1:0 за инстаграм. За много кратко първоначално успяват да пробият сторито, но не и да просъществуват малко по-дълго.

# 609
  • Варненска клюкарка
Чак сега разцъках клипа от Крисс с мечето. Голям смях! Joy Ама истината е, че и с мечето химичи. Crazy

Съгласна съм, Рори. И Хе, и 4-ти наистина си нямаха никого другиго. Всъщност 4-ти беше много впечатлен и от това, че Хе го поучава как да се грижи за себе си. Никой друг не го беше правил.
Joy Joy Joy
Голям химик е Heart Все ще те питам- свири ли на някакви музикални инструменти? Пеенето обикновено така започва, някой умее да свири на нещо и в един момент пропява..Нищо не откривам по въпроса.

Впечатлен беше и че не я е страх от него. Посмях се и двата пъти като и каза нещко от сорта, ама теб наистина ли не те е страх от мен Joy И даже смееше да го кастри и поучава. Там като се блъсна в него, направо го нахока да не смее друг път да казва пред хорага че била негова Joy А под звездите на Корьо преди да завали снега, му каза да не плаши хората като се втренчва в тях с онзи свой маниер Joy Как да не му се прииска на Вълчан да я изяде, таква сладурана.
Че даже и през зъбки му говори най-долу

Скрит текст:
Като споменах сцената за звездите на Корьо, когато започна да вали снега, там 8ми ги наблюдаваше от прозореца или просто го показваха без да е ангажиран към сцената?

Проф, честно казано въобще не погледнах къде съм, сутринта много бързах да прегледам съдържанието, ама като е било ЮТ, защо видеата успявах да ги скролвам надолу, а не с курсура от ляво на дясно както е по принцип в ЮТ?  В момента нямам възможност отново да го пусна и да огледам по внимателно.

Рори, ризката на Айю наистина е с 3 номера по-голяма отколкото и е нужна на нея, но е дамски вариант, нейната си е.

# 610
Откакто ровя за всичко възможно идващо от другата страна на земното кълбо, често попадат и влизам в някакъв вариант на Тубето, който е сигурно за/от телефон. Клипчетата се скролват нагоре-надолу и не са пейзаж, а портрет, като ориентация на формАта. И всъщност според мен това са точно клипчета оскубани от сторито на инстаграма и от туитър. Ама на кой му пука откъде и какви са, като и на компютър, и на телефон можем да си ги разцъкваме, за което благодаря на всички ай-ти-та и на всички услужливи потребители по света. Stuck Out Tongue Winking Eye

Белл, свири на китара. Имам клип като си акомпанира, но съм още в работата. Като се прибера у дома и компът е свободен, ще го намеря и ще го метна тук. Не знам дали свири на още нещо.

# 611
Слагам го за Феми, ако реши да добие представа за този който казваме, че сам си е химия hahaha

Много го харесвам като принц 🙃

Бел, аз твоето изказване за естественото продължение на ръцете съм си го присвоила, ползвам го не само във виртуала 😜
В сцената със звездите 8-ми по-скоро наблюдаваше през прозореца снега, не тях.

Видеата в Ютюб излязоха едно под друго, може би защото Криси е дала линк директно към видеоклиповете в даден канал.

Оф, не го обичам Инстаграм никак. Преди години си го направих, за да чуя по сторитата на Дуда смехът/гласът на Чачослав, но бързо ми писна. Като знам, че в Туитър носят почти всичко което го има и там, ползвам само Т.

Бел, била е блондинка АйЮ, тези дни я гледах. Пак е много сладка, но като брюнетка е най-най 💕
Скрит текст:

# 612
От видеото с мечето се вижда колко е талантлив и харизматичен, но най-въздействащ ми е с визията на 4и принц - бретон, с или без маска, опашка, прибрана или пусната коса, с дрехите на принца. Има снимки със съвременен вид - прическа, костюм, тениска - сладък, красив, чаровен все е вярно, ама като 4и принц има нещо повече. Някакъв допълнителен магнетизъм.

Белл, по какво разбра, че ризата на Айю е дамска. Хич не ми мяза на такава.

Феми, не ми тръгна песента от твоето клипче, но я намерих да я изпълняват в някакво предаване. разпадна се връзката преди да чуя края, но да, Хадал много добре, чисто пее. има и такъв талант, но явно не я влече. Харесаха ми и двете в дует и имах чувството, че гласовете им преливат. Заслужават си наградата.

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 19:09 от Рори72

# 613
Марги , цъкнах видеото да добия представа.
Талантлив е. Не ме привлича, като мъж.
Харесвам да гледам бойни корейски сцени.

Баджаначке , може ли да погледнеш в Туитър какво е говорила Седеф Шахин. Питали са я за нашите хора и ОС.
Има го с инглиш субт в ютуб.

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 11:37 от femmi2

# 614
Марги, пусни на Феми нещо от романтик сцените с девойката.

Общи условия

Активация на акаунт