RYANAIR - 21

• 43 978
  • 755
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Не е е голяма драма. Просто ще поискат и ще ви сменят с някой от другите пътници, ако е така.

# 106
  • на малък остров в океана
Когато си купуваш място и да искаш, не можеж да купиш място до авариен изход за дете до 16 години. Системата им не го позволява. Опитвала съм, защото само около изходите има повече място за краката. Но не позволяват да купиш мястото за дете там.
Явно при чекиране като разпределят местата за хората без закупени такива, системата се дъни.

# 107
Чак се изумявам от някои въпроси задавани през страница. Има определени размери и килограми от компанията, това че на Пешо не са му мерили багажа не означава, че вашия също няма да го премерят. После авиокомпаниите били не знам си какви, ами простичко е има правила спазваш ги, искаш повече багаж доплащаш си.
И с кое ви измумих по-точно ?😀
С правилата съм запозната отлично, попитах в момента как се процедира най-често. Преди пътувах постоянно и никога не съм виждала да накарат някой да си сложи багажа в рамка, попитах сега как е ! Не ми обяснявайте какво мога и не мога да си доплатя !

# 108
  • София
С правилата съм запозната отлично, попитах в момента как се процедира най-често. Преди пътувах постоянно и никога не съм виждала да накарат някой да си сложи багажа в рамка, попитах сега как е ! Не ми обяснявайте какво мога и не мога да си доплатя !
По повод любимия въпрос за меренето на багажа , миналата седмица мериха на Т2 от едната страна на опашката, (от другата не) не знам дали се стигна до заяждане , но имаше доста пъшкане и ръгане.

# 109
  • СОФИЯ
Няма "най-често". На всяко летище е различно. На повечето мерят избирателно.

# 110
  • Пловдив
На избирателен принцип е. Обикаляла съм по бая летища, зависи на служителя доколко му се занимава или заяжда.

# 111
  • На планетата Земя
С правилата съм запозната отлично, попитах в момента как се процедира най-често.

Отговорът на въпроса е в подчертаното. Щом знаете правилата, но търсите най-често случващото се, то Ви пожелавам точно Вас да проверят. Лек път! Satisfied

Знам на какъв принцип преценяват кого да проверят, но няма да го споделя.

# 112
Боже мили🤣
Не е въпросът в това да НЕ СИ платя чекиран багаж, става въпрос за 5 см извън посочения размер, ако трябва да съм най-точна. Не, не съм от хората, които искат да минат "тънко".
Грешката беше моя, че реших да си задам въпроса в женски форум, а не да се допитам до оторизирани лица😀
Приятен ден, заядливки 👏

# 113
  • на малък остров в океана
Ако е мек сак или куфар и не е препълнен, може и да мине ако решат да проверят.  Но ако е твърд куфар с колелца тези 5 см ще го отличат от другите куфари, които са с точния размер и може да се заядат, но може и никой да не проверява.

# 114
Раянеър никога не са ми правили проблем за багаж, нито са го слагали в рамка.
Един въпрос - ако полетът закъснее с 2 часа имам ли право на обезщетение?
И да ви кажа, възмутена съм, че ми взеха буркан с Нутела на Бове... Ще се жалвам...

# 115
  • София
Обезщетение - ако закъснението при кацане е над 3 часа.
Нутелата ако е била в опаковка над 100 мл,  трябваше да си я изядеш преди полета. Или да я пресипеш в до 10 такива.

# 116
Обезщетение - ако закъснението при кацане е над 3 часа.
Нутелата ако е била в опаковка над 100 мл,  трябваше да си я изядеш преди полета. Или да я пресипеш в до 10 такива.
Хахаха
Трябваше да я изям да!

# 117
Течен шоколад е в графата течности. Също и мед, разни други конфитюри. И на мен ми е най-скандално изхърленият продукт. Още ме е яд, а беше преди доста години...

# 118
Най-много ме е яд, че имах платен куфар и можех да го сложа там, но реших, че ще се счупи бурканът и всичко ще ми омаже:)

# 119
Някой знае ли кога ще обявят зимното разписание и ще могат да се купуват билети?

Общи условия

Активация на акаунт