RYANAIR - 21

• 43 982
  • 755
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Ако държите да е аерозол от 100 мл има в Лили Дрогерие на Нивеа. Ние носихме такъв в ръчния багаж и на две летища (едното в София и после в Атина) ни питаха какво е, но после го оставиха, нямаше проблем.

# 91
Благодаря, .сега се връщам от DM - там има само рол -ончета.

# 92
  • Пловдив
На мен са изхвърляли пръскащ дезодорант, който беше в мини опаковка. След това винаги нося мажещи или ролка.

# 93
  • СОФИЯ
Никога не съм имала проблем с мини дезодоранта спрей в ръчния багаж. Дори от чужбина си купувам по няколко, малките опаковки са по-евтини от тук, центове.

# 94
  • Пловдив
И на мен никога до тогава Wink
Явно аерозолите принципно са забранени без значение размера. Друг въпрос вече колко гледат. В последно време даже не искат да се вадят течностите от чантата. Но пък това лято на летище Загреб такава яка проверка с отделяне на чанти, яко ръчно ровене и хвърляне в коша - от години не бях виждала.

# 95
  • София
Вчера влизах в сайта на райан, без да резервирам нищо и днес виждам, че са ми дръпнали от картата 6,57 лв. В основанието за  плащането стои следния текст N IRL - RYANAIR\AIRSIDE BU и в поясненията SINESS PAR\DUBLIN\K67NY-94 IRLIRL. Някой има ли идея защо може да са ги взели тези пари?

# 96
  • София
През ден - два влизам в сайта. До сега такава магария не са правили.
Но аз никъде не запаметявам кредитната си карта.
Освен утре да питаш в банката и да оспориш плащането.

# 97
А плащала ли си нещо на борда с карта? Може да е кафе+сандвич. Виж в профила си, би трябвало някъде да има разписки-или-каквото-там, преди да повдигаш въпроса към банката.

# 98
  • София
Въобще няма да го повдигам въпроса с банката за 6 лв, но е странно. Пътувах последно средата на август, може и да съм плащала нещо с картата, не помня, но чак сега да се сетят да си го дръпнат-не вярвам-цял месец след това е.
И аз не съм я запаметила картата. Може и от някакво плащане на борда да е, не знам, не ми се е случвало досега.

# 99
Плащанията на борда са офлайн и може да се забавят.

# 100
  • София
В моите банкови извлечения винаги има две дати - едната е на осчетоводяването, втората, когато е платено. При теб няма ли? По това можеш да се ориентираш дали си летяла в този ден.

# 101
Здравейте, не съм пътувала скоро и не знав как стоят нещата с багажа в момента, дали се проверява. Закупила съм приорити с две чанти на борда. Багажът от 10 кг е с размер 55/40/20, проверяват ли се тези размери ?

# 102
Чак се изумявам от някои въпроси задавани през страница. Има определени размери и килограми от компанията, това че на Пешо не са му мерили багажа не означава, че вашия също няма да го премерят. После авиокомпаниите били не знам си какви, ами простичко е има правила спазваш ги, искаш повече багаж доплащаш си.

# 103
За Ваше спокойствие си спазете размерите. 1-2 см плюс не са проблем обикновено. Но ако ви накарат да тъпчете чантата в рамката, трябва да се събере.

Аз пък съм изумена, че слагат деца на местата с аварийните изходи, а не е позволено да седят там. Ако не бяхме се разменили случайно със сина ми, какво щяха да го правят?

# 104
Аз не съм летяла и запазих моето място "на сляпо" детето задължително е до мен. Сега нямам представа дали съм до авариен изход или не.

Общи условия

Активация на акаунт