RYANAIR - 21

• 44 309
  • 755
  •   1
Отговори
# 660
  • столицата
Има ли летища,на които Райън все още искат разпечатана бордната карта?

# 661
из Мароко и гръцките острови
то не си ли пише, като иска хартиена

# 662
....
За разлика от Wizzair, където ако искате да използвате намаление с Discount club, трябва да сте част от резервацията, тук няма никакво значение.
При Ryan има Discount club?( току-що го научавам..., понеже, при резервиране не излизат две цени- с и без discount club, както при Wizz, и все си мислех, че няма ДК )
А как става закупуване на членство?

# 663
 няма, казва "за разлика от Уиз"
за това и няма значение с чий профил купуваш

# 664
  • София
Точно по тази причина аз мисля, че е по-удобно да е през профил на пътуващия, защото може да си инсталира приложението на телефона и да се чекира сам на връщане, ако няма закупени места. А плащането на билетите може винаги да стане с чужда карта, стига собственикът й да е съгласен.

# 665
профил се прави за 1 минута и не струва нищо
Аз лично държа моите неща да са си от мой профил, за да имам пълен контрол, спестяват се обяснения и глупости.
Ако пътуват възрастни хора или деца, неопитни или неговорещи английски, може и да не е от техен профил, при положение, че така или иначе друг ще се разправя.

# 666
Има ли летища,на които Райън все още искат разпечатана бордната карта?

# 667
  • ново
В Мароко (Маракеш) минахме през гише, на което ни направиха бордни карти. Изглеждаха много странно, дори служителката писа нещо ръчно с химикал Smile

# 668
  • столицата
Сега като отпаднаха Ковид проверките и си само с ръчен багаж,  нали прескачаш първата опашка и директно отиваш на проверката на скенерите?

# 669
  • На планетата Земя
Да, директно по ескалатора нагоре. Долу преди ескалатора ти проверяват бодна карта и документ за самоличност. Горе скенер, пак документ и си готова.

Последна редакция: пн, 16 яну 2023, 10:18 от Mileto

# 670
  • София
Преди дни говорехме за цената на запазените места и аз казах, че нашите са 9 евро, а всъщност днес като си погледнах отново кореспонденцията, се оказа, че са по 6 евро. Така че все още има и евтини.

# 671
Гледам полетите до Catania са само до март , дали ще ги спират.

# 672
  • София
Гледам полетите до Catania са само до март , дали ще ги спират.
Отдавна щяха да са качени, ако ги планираха за лятното разписание. Тоест, да.
Другите имат полети до там и лятото.

# 673
Момиечата, предсто ми първи полет въобще и със семейството. Опитах се да чета назад, както и изчетох закованите линкове в началото на темата.
Ще пътуваме само с ръчен багаж и два куфара до 10 кг. Запазили сме места за да сме 2/2 с децата.
Така или иначе ще разпечатам бордовите карти, покупката на билетите е от моя профил в Райън.
Малко съм напрегната, защото имам проблеми с вестибуларния апарат, дни наред съм извън строя след всякакви "залюшквания". Взех си някакво вертигохил от аптеката, това препоръчаха. За час и нещо все ще изкарам, дано след това съм добре и не ни се провали екскурзията.
Ще пътуваме до Виена.
Ще съм благодарна за съвети или бързи указания.
Благодаря!

# 674
  • София
Не че ми стана ясно за какви указания питате, но ако е за прилошаването при пътуване - чела съм в една от темите в този форум за гривни против повръщане. Гугъл вади много такива - погледнете.

Общи условия

Активация на акаунт