RYANAIR - 21

• 43 775
  • 755
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Няма страшно - при излитане, кацане и когато ти е гадно дишаш дълбоко с отворена уста. Може да си вземеш някакви кисели бонбони за смучене. Или преди полета да пийнеш малко алкохол, каквото обичаш. Но последното не го препоръчвам щом сте с деца.
Всичко ще мине добре и ще ти хареса да летиш, гарантирам.
Екипажите са опитни, стараят се да дадат на-доброто обслужване за пътниците.

# 676
  • Перник
Здравейте!
Преди 5 години бе първия ми полет със самолет,  на 37 години. Много се притеснявах. Пътуването бе до Мадрид,  дълъг полет 3 часа. Но ми хареса и оттогава почти всяка година пътувам по 2 пъти годишно.😊 При излитане и кацане е по-неприятно, но определено не е страшно. Аз лично винаги при излитане се облягам назад, и главата назад и затварям очи. Нямам проблем. 2022г. за пръв път качих и голямата ми дъщеря на самолет, на 15 години е. Нямаше никакви проблеми,  даже много й хареса. Има вече 4 полета и тя.😉 Лек полет и приятно изкарване на екскурзията!

# 677
Благодаря ви! Вярвам, че всичко ще е наред.

# 678
  • София
Благодаря ви! Вярвам, че всичко ще е наред.
Вера, и аз съм с проблеми с вестибуларния апарат, но при полет съм си екстра. На виенско колело например умирам, но в самолет съм  пушка. Не се притеснявай. То ако има по-силна турболенция всички ще драйфат, няма да си сама. Grin Извинявай, това в кръга на майтапа.

# 679
За малката раница - ръчен багаж има ли максимално тегло?
Виждам само такова за куфара 55х40х20 см - 10 кг.
Но за раницата важи ли или е по-малко?

# 680
  • София
Няма, не се мери на тегло, само на размери. Слага се под предната седалка, затова теглото не е критерий.

# 681
  • СОФИЯ
10 кг е и за раницата, в случай че някой има желание за това де.

# 682
  • София
мама САННЯ, можете ли да посочите къде е написано това условие, защото аз не го откривам?

# 683
  • СОФИЯ
https://help.ryanair.com/hc/bg/articles/360017825358
В интерес на истината не го намирам на сайта, не знам защо ми е останал такъв спомен, както казваш ти само размер е посочен.

Снощи чекирах за полет днес и нещо се омотах, защото билета на майка ми е на отделна резервация, купувах го по-късно. Разхвърля ни по самолета, исках да се преместя до нея като платя мястото. Платих, но се оказа, че съм преместила нея Simple Smile Ядосах се на недоглеждането си и смених местата и на двете. Забелязах, че за втората смяна ми дръпна като сума само разликата. Поне и това научих.

# 684
  • София
Личната карта като е безсрочна, какво пиша при чекиране (иска дата на валидност)?

# 685
Произволна дата след края на пътуването

# 686
Здравейте, момичета 😊 Взех билети за двама, за Виена от моя профил в РА. Бордните карти са на моя телефон. Мога ли аз да покажа картите и за двама ни, или трябва да е на неговия телефон? И още едно въпросче. Имаме закупени места и за двата полета, обаче сега през приложението виждам, че можеш да си смениш местата. Въпросът ми е, има ли шанс скъпите места да станат по-евтини с наближаването на датата?

# 687
  • На планетата Земя
Moжеш ти да покажеш всички бодрни карти. Не, няма да стане по-евтино.

# 688
От един телефон две бордни карти-да.
Скъпите места не стават по-евтини.
Може да се сменят не само през приложението.
При смяната им, ако се вземат по-скъпи, се доплаща разликата.

# 689
  • София
Аз правя скрийншот на бордните карти на хората, с които пътувам и им ги изпращам като снимка - така, че баркодът и името да се виждат добре. Така всеки минава със своя телефон.

Общи условия

Активация на акаунт