Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2022/2023 г.

• 83 896
  • 885
  •   1
Отговори
# 735
  • Под сянката на разлистените кактуси
Държа украсата до Иванов ден, имам именник и искам да е празнично. След това се депресирам и започвам манияшки да чистя и подреждам, докато ми мине. Вече съм си приготвила няколко проектчета с боядисване и декупаж, да има с какво да се занимавам през януари. Мразя го този месец!

# 736
  • София
Аз махам украсата след 14-ти януари (Старата Нова година)

# 737
  • София
След 6-7 януари махам всичко. Януари ми е депресарски месец и поне първата седмица искам още да си спомням за топлината на декември.

# 738
  • Пловдив
Момичета, нищо не успях да кача от украсата ми. Всичките ми снимки са на телефона и то над 5 мв. Как да ги направя по-малки и да кача нещо и аз?
Иначе по темата украсата я махам след 14 Януари, Нова година по стар стил. На мнение съм, че стария календар е по-точен от към сезони. Тази Коледа в Пловдив беше 15 градуса, не че предни коледи не е било и по-топло.

# 739
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
отваряш снимката на телефона даваш print screen и стават малки Wink след това при качването изрязваш излишното. Simple Smile

# 740
Аз слагам късно украса, обикновено след Игнажден(20 декември), а понякога дори на 22,23. Както питах по-напред, трудно ми е да се справям с праха, а и не обичам много претрупано. На 7 януари махаме елхата.
Следващата ми декорация е за Великден, но много семпла.

# 741
  • София/Севлиево
Аз към 15-20 януари я махам.Оставям някои зимни неща до към март...

# 742
Преди пандемията вечерта на първи януари махахме всичко коледно, но едно от редовните декемврийски гостита се премести трайно за през първата януарска седмица и украсата ще постои. Най-късно обаче на шести януари ще я приберем.

Весело Посрещане на Нова Година Hug

# 743
  • Пловдив
Ето нещо и от мен

# 744
Приказна украса Simple Smile

# 745
Разкошно, Инчи, а и ми напомни да си намеря фенери за другата година Nature Sparkles

Весела Нова Година!

# 746
  • в сърцето на един мъж...
За много години, момичета! Бъдете здрави и щастливи!
При мен украсата седи най-много до Иванов ден, след това се започва с украса за рожден ден, и двете деца са в началото на годината и докато минат тези празници, то дошъл първи март, после великден и докато се огледам - коледа чука на вратата Simple Smile

# 747
Вчера развалих всичко Simple Smile
Малко ми е празно сега, но ще свикна без да мо светят лампичките😂

# 748
За много години!
И аз развалих в събота всичко и сега ми е празно някак си.

# 749
  • на кой му пука, майна
Обикновено прибирам след Ивановден, но и украсявам към 20ти декември. Тази година сме в нов дом и от вълнение украсих първите дни на декември и развалих украсата на 4ти януари. Следващата украса, живот и здраве за Великден !

Общи условия

Активация на акаунт