Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2022/2023 г.

• 83 895
  • 885
  •   1
Отговори
# 750
  • София
И аз прибрах всичко коледно в събота, изчистих и наредих ежедневната украса. Доста неща имам, фенка съм  и не ми е празно.

# 751
Май пак аз ще затварям темата !
In4hi , много празнично и красиво ! Особено ми харесва декорацията в къта с дивана - възглавничките , композицията на масата ..... !
Следих цялата тема , гледах всички снимки , четох ви , това е част от създаването на празнично настроение за мен . Всеки дом има собствена атмосфера и е различен по своему , така си имам повече "Коледи" , само една не ми стига !
Украсих късно , късно ще прибирам . Не по мое желание , а когато намеря прозорец помежду работата . Ето днес чак ще вмъкна прибирането . То не е бърза работа - сума кашони да свалям от всякакви места , да ги пренареждам отново, за да събират максимално количество багаж .
Така изглеждаше част от сортирането миналата година :
Скрит текст:

Паралелно с коледната декорация , подготвям и следколедната . Гледам хем да има съществена разлика , хем пак да е специална и зимна с тук-там по някоя звездичка или нещо друго , което може да се използва от коледните неща , задължително пак лампички , но различни .

Тази Коледа у дома изглеждаше така :
Скрит текст:

# 752
  • София
Аз в неделя прибрах основните неща, но елхата остана, защото не ми стигнаха силите. Сигурно в събота ще махна и нея. Хубавото е, че не й падат игличките тази година и не е мръсно. Вчера вечерта я запалих и си седях в тъмния хол, за да я гледам. Някак ми е тъжно всички тези радостни украси да се приберат, но пък идва пролетта и започваме отначало Simple Smile

# 753
oska чудесен завършек на темата с красотите които показа! 🎄

Мен също много ме вдъхновява тази уютна тема и май покрай нея се регистрирах във форума.

Пожелавам ви една прекрасна година, изпълнена с положителни емоции и следващия октомври отново да се съберем да творим красоти! 💫

# 754
Аз няма да прибирам елхата, чакам да завали сняг поне веднъж.

# 755
  • Бургас
И на мен ще ми липсват светлинките на елхата....
Много харесвам елха и лампички само 😍 да ги гледам в тъмното

# 756
Прибрах и моята украса. Оставих само едно борово клонче в стаята на детето, ще видим докога. И на мен ми е малко тъжно като я прибирам. Нищо не слагам като нова украса, аз нямам и много място за украшения.

# 757
  • Sofia
За много години,момичета!
Пожелавам ви една щастлива,спокойна и успешна година!

И при мен вчера беше голямото прибиране и чистене.Къщата стана е една широкаа...😉
Имам само дребни ежедневни декорацийки.
Тази година доста рано извадих Коледните неща,та накрая малко ми беше поомръзнала украсата.Може би понеже и времето навън не е много зимно.
Сега следва чак за Великден по-сериозно украсяване.

# 758
  • Под сянката на разлистените кактуси
И аз прибрах всичко вече.  Но за разлика от други години, не ми е тъжно и празно. Може би защото миналата година купих всекидневни лампички и те ми вдигат настроението в тъмните "зимни"  вечери (максималната температура във Финикс днес ще е 21 градуса). Тази година православният и католическият Великден се падат в един ден. Нямам извинение да държа украсата по-дълго...

# 759
  • Пловдив
Аз днес прибрах елхата и повечето неща от спалните, коридора и баните. Оставих си елхите от лампички, елховите венци с лампички и тук таме сложих шишарки и разни други зимни декорации. Така ще си остане до края на Януари, пък дано и завали малко сняг.

# 760
  • Някъде там
Аз ще прибирам елхата тази събота Simple Smile

# 761
  • Euskal Herria
Тази година православният и католическият Великден се падат в един ден. Нямам извинение да държа украсата по-дълго...
Една седмица разлика имат.
И аз днес прибирам и слагам обичайното. Сняг тук няма.

# 762
  • Под сянката на разлистените кактуси
Да бе, Гугъл ме заблуди. Специално за православния питах, ама не съм гледала внимателно. Благодаря!

# 763
  • Под Сините камъни
За много години и от мен момичета! Живи и здрнави бъдете вие и вашите семейства!
Аз още нищо не съм прибрала и незнам и кога ще го направя, че ММ не дава. Щяло да му стане много голо в къщи Laughing Ама най - късно до Атанасовден ще го държа, че тогава има имен ден и прибирам всичко.

# 764

Общи условия

Активация на акаунт