Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2022/2023 г.

• 83 893
  • 885
  •   1
Отговори
# 765
  • Бургас
Елха,украсена с мартенички !
Идея !

# 766
Елха,украсена с мартенички !
Идея !
Идейно. То без това в последните години сняг вали на баба Марта (поне при нас😀).

# 767
  • Бургас
Къде'т мартенички, там и великденски яйчица ☺️😁

# 768
Днес в Джъмбо на Ботевградско махаха коледните неща и зареждаха мартеници и великденски украси Joy.

# 769
  • София/Севлиево
В разгара на лятото да побутна темата,че от няколко дни във ФБ почнаха да ми излизат разни реклами и картинки на коледна тематика,онзи ден бебето ми подаде една коледна чаша и ми вика "мама пий чай" и с това ми напомни ,че обикновено по това време на годината се замислям кое,как ще е...
И веднага един въпрос (може би е коментирано, но нямам спомен)-някой поръчвал ли си е коледни неща от Шейн?

# 770
Нищо не съм поръчвала от там.
П.П. Вчера в Кьолн видях един занемарен магазин, който явно не функционира отдавна със страхотни и много ценни  коледни нещица и се размечтах за Коледа...

# 771
Аз днес поръчвах разни коледни неща от Алито.

# 772
И веднага един въпрос (може би е коментирано, но нямам спомен)-някой поръчвал ли си е коледни неща от Шейн?

От Шейн си поръчах лампички за двора, пише, че са коледни, но аз си ги ползвам цяло лято вече. От Алито също поръчах лампи за двора.

# 773
Някои магазини вече заредиха коледни неща - UK, има прекрасни неща, но следващия път ще взема.
Иначе на 31/07 поръчах от Shein eu коледни торбичкии на 08/08 дойдоха, за първи път поръчвам, донесоха ги Спиди, и съм доволна.

# 774
  • София
До момента не съм пазарувала от Шейн. Може ли някой да ми каже това онлайн магазин ли е, как стигат нещата до БГ?

# 775
  • София/Севлиево
Аз имам приложение на телефона.Веднъж пазарувах,но чрез човек, който прави т.нар.общи поръчки, защото се плаща само с карта,а нашата с ММ е обща и не исках да ми мърмори.За около 2-3 седмици си получих нещата и никак не са лоши.
Сега искам да си купя коледен банер и да го окача на балкона, който ни е на главния път за Габрово -ще създам малко цветно настроение на иначе сивата ни улица за Коледа.

# 776
До момента не съм пазарувала от Шейн. Може ли някой да ми каже това онлайн магазин ли е, как стигат нещата до БГ?
Пазарувах от Shein eu, над 9 евро доставката е безплатна до адреса ти, с който си се регистрирала, дава и ориентировъчно дата на доставка, но при мен дойде по-рано. И аз съм доволна, разбира се има и доста боклучки, но и не лоши неща, аз взех пликчета за сладки за колежките и други коледни опаковки и на кучо хамбургче.
Скрит текст:

# 777
  • София/Севлиево
Аз направих поръчка също.Към средата на септември ще ги покажа(като ги взема , вероятно ще дойдат по-рано,но сме по почивки до 10.09 и ще си ги получа след това)и ако ми харесат ще взема още нещо.

# 778
Привет на всички! И аз съм вече на вълна идеи за коледна украса. Миналата година не правих нищо, не бях в настроение за украсяване. Но сега съм на линия.
И аз чакам някои неща от Shein. Като дойдат ще покажа. В този ред на мисли, моля да споделите ако знаете (на лично, за да е по правилата) група във фейса или друго място за продажба на коледни неща. Искам да се разделя с голяма част от колекцията си; имам съвсем различна концепция и сегашните ми неща просто не ми вършат тази работа. А са хубави и може да зарадват някого. Благодаря и успешен ден на всички.

# 779
  • Под Сините камъни
Привет на всички! И аз съм вече на вълна идеи за коледна украса. Миналата година не правих нищо, не бях в настроение за украсяване. Но сега съм на линия.
И аз чакам някои неща от Shein. Като дойдат ще покажа. В този ред на мисли, моля да споделите ако знаете (на лично, за да е по правилата) група във фейса или друго място за продажба на коледни неща. Искам да се разделя с голяма част от колекцията си; имам съвсем различна концепция и сегашните ми неща просто не ми вършат тази работа. А са хубави и може да зарадват някого. Благодаря и успешен ден на всички.
Защо не ги пуснеш и тук? На някой може да му хареса нещо и да си купи Laughing

Общи условия

Активация на акаунт