Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2022/2023 г.

• 83 538
  • 885
  •   1
Отговори
# 780
Пепински, ама нали не е по правилата? А и не искам да спамя темата с такива неща.

# 781
  • Под Сините камъни
Пепински, ама нали не е по правилата? А и не искам да спамя темата с такива неща.
E чак пък спам Grin Мисля, че не само аз съм любопитната. Но както си прецениш.
Иначе по въпроса ти  сещам се за  Базар бг, ОЛХ и в Marketplace във фейса.

Последна редакция: вт, 12 сеп 2023, 10:21 от Пепински

# 782
  • София/Севлиево
Във ФБ има много групи за продажба,но и аз като Пепински съм любопитна какво предлагаш Simple Smile

# 783
Привет на всички! И аз съм вече на вълна идеи за коледна украса. Миналата година не правих нищо, не бях в настроение за украсяване. Но сега съм на линия.
И аз чакам някои неща от Shein. Като дойдат ще покажа. В този ред на мисли, моля да споделите ако знаете (на лично, за да е по правилата) група във фейса или друго място за продажба на коледни неща. Искам да се разделя с голяма част от колекцията си; имам съвсем различна концепция и сегашните ми неща просто не ми вършат тази работа. А са хубави и може да зарадват някого. Благодаря и успешен ден на всички.

Аз също бих погледнала и купила разни неща. Също ще съм благодарна на конкретни линкове от Shein.
Heartpulse

# 784
Разбира се, ще споделя само да дойдат нещата и да са читави. Аз поръчах само клонки, стръкчета и гирлянд имитиращ борови клонки. Ще ги ползвам за уплътняване и създаване на повече обем към венци и гирлянди, които имам.

# 785
  • София/Севлиево
В общата тема за декорация показах какво взех от Шейн.То има доста (и сходни) неща.Влизам,гледам,харесвам и добавям в любими.

# 786
Здравейте и от мен. Вече се вълнувам за коледната декорация и съм намислила идния месец едно пътешествие до София заради Джъмбо. Но в социалните мрежи постоянно ми излизат реклами на магазин Теди. Та включвам се с въпрос към тези които са го посещавали. По-разнообразни ли са стоките им в сравнение с Джъбо?  Цените как са? Заслужава ли си посещението?
Благодаря предварително.

# 787
  • Под Сините камъни
Здравейте и от мен. Вече се вълнувам за коледната декорация и съм намислила идния месец едно пътешествие до София заради Джъмбо. Но в социалните мрежи постоянно ми излизат реклами на магазин Теди. Та включвам се с въпрос към тези които са го посещавали. По-разнообразие ли са стоките им в сравнение с Джъбо?  Цените как са?
Лично аз не съм очарована от Теди. Вече има изкарани коледни нещица, ама нищо не ми грабва окото. За цени май са долу горе същите

# 788
  • София/Севлиево
ММ е ходил до Теди.Каза ми,че има много хубави декорации,но му се сторило по-скъпо от Джъмбо...

# 789
  • София
В един от Кик магазините ходих преди седмица и там има вече коледни неща. Като гледам са тези от миналата година. В Джъмбо последните години е едно и също като декорации. Теди загледах отгоре отгоре, изглежда да не се повтаря с другите от този тип магазини, цените не загледах обаче.

# 790
Последните 3 години преди Коледа си определяме един ден и ходим до Джъмбо за декорации. И аз мога да кажа, че артикулите са горе долу едни и същи всяка година, само цената  се завишават.
Та за това търся и друга алтернатива.
Ще се радвам когато ходите до Теди да щракнете някоя снимка на декорациите и да споделите с тези от нас, които са в провинцията.
Разглеждах и в shein, но като че ли скъпички ми се видяха за китайски стоки и нямаше нищо впечатляващо.

# 791
Цоп и аз тук, само ви чета, защото още не ми е дошло есенното настроение и не съм миналата през етапа с тивките, канелата и есенния уют. 😂

Честно казано последните години предимно онлайн пазарувам, в Джъмбо ходя, но не съм купувала толкова неща от там.
А миналата година висях в Sinsay през ден и най-много неща от там взех😂
Горе долу украси си имам, тази година главната ми цел е да преборя ММ за по-голяма елха😂

# 792
Влязох в Теди по друг повод, имаше коледни украси, но не ги загледах много, та и аз не знам цени.
После влизах в Пепко, в КиК, там ми се стори многообразно. Цени не загледах, че търсих друго, пък и бях с малката, а на двете ни е слаб ангела в такива магазини. 😃 В КиК имаше и много есенна украса, още от средата на август.
През почивните дни ще пообиколим да видим какво има и ще споделя.
П. П. Става въпрос за магазините в Сливен.

# 793
  • München, Deutschland
Момичета, понеже в Германия отдавна имаме и КИК, и Теди, а пък Пепко и Джъмбо ги познавам, че в България съм редовен посетител, следното обобщение от мен. КИК и Теди е реално едно и също. Лично аз от качеството и избора на Теди-джунджурийките в годините съм по-доволна спрямо тези на КИК. Сега, някои пластмасови кухненски неща се разпадат след около година, но ги мия в миялна и изобщо не ги пазя, а цените им са по 2-3 лв... В смисъл, не да се очаква гига-качество, но за парите си, не са лоши. Пепко и КИК са общо взето сходни, но повече сякаш наблягат на дрехите, Теди почти или въобще нямат дрехи, тук-таме се появява по някоя тениска или евнтуално някакви чехли и пантофи, но нищо общо с Пепко и КИК. Памукът на КИК е хубав, купувам си домашни тениски, анцузи, просто моделите не са върхът. Но са качествени като материя. Имам сходни наблюдения и за текстила на Пепко - не са изкуственяци, ок са.

Тези 3 магазина обаче нямат нищо общо като избор с Джъмбо. Джъмбо (поне на Ботевградско, където аз ходя в Сф) е огромно, има и дрехи, и играчки, и кухненски неща (точно от пособията не съм доволна, но пък купичките за супа са ми вече на доста години, всякакви имам, също сезонните покривки не задържат петна). По Коледа има стготици кв.м. само с играчки, гирлянди, топки всякакви размери и какво ли не. Такова рзнообразие няма в КИК, Пепко или Теди - те са много по-малки магазини. Последните 2 години в Джъмбо взимам и си попълвам колекция с едни керамични фигури, т.е. има ги като играчки за елха и като стоящи фигури - изключително детайли и добре оцветени са. В България са ми и не мога да ги покажа обаче.
 Другата серия, която си попълвам ежегодно от Джъмбо е с белите животинки, наричам я омагьосаната гора. Ето откъслечни снимки, да не ровя много.

А тези топки, и големите, и по-малките бели, също са от Джъмбо. Гирляндите белите май също...

Последна редакция: пн, 18 сеп 2023, 13:58 от chrissy

# 794
В Теди има декорации различни от Джъмбо и много неща за Направи си сам. Различни са и от Пепко, наподобяват тези на КиК. На мен Теди ми харесва, защото наистина са малко по-разнообразни, много наподобяват нещата от Шейн. По-скъпи са обаче от Джъмбо и Кик. Играчки няма много, има декорация, поради това не са много сравними магазините, но има такива неща, които са една идея по-различни и които не съм виждала в други магазини.

Общи условия

Активация на акаунт