Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2022/2023 г.

• 83 545
  • 885
  •   1
Отговори
# 90
Предстоят някои размествания у дома и все-още не мога да оформя идея каква ще е декорацията за Коледа . Което хич не ме кефи , защото обичам най-вече планирането , подготовката и очакването на празника . Обаче ето с какво обичайно се настройвам , пускам тези клипчета като фон , за настроение . От тази година все-още няма , но скоро ще се появят ." decorate for christmas with me " или "clean and decorate with me for christmas" в  youtube . пример - https://www.youtube.com/watch?v=DWfknnlNvFk&t=411s

Затова му закачих чорапче до леглото и всяка сутрин проверявахме дали джуджета са оставили нещо. Така и буденето за яслата ставаше по-лесно, хахах. Слагах му по една част от пъзел, който накрая наредихме.

У дома имаме почти същата традиция , интересно че и на друг е хрумнало . Всеки си има чорап на камината и през нощта елфите оставят там по някое лакомство . В началото имаше и листчета с предизвикателства , дори се поддадох на изкушението да намират и някои забележки , когато са се провинили на предишния ден . Сладко и мило е как едва отворили очи , сънени бързат да пребъркат чорапчетата и да видят изненадата за деня . Сега са големи , но пак продължаваме да им слагаме лакомства .

# 91
  • München, Deutschland
Отворих коледната работилница. 😃

Повече за малко вдъхновение и упражнение на ръката, не мисля, че мога да ги ползвам тези измишльотини за нещо иначе. Точките имах идея да пробия и да им вържа панделка, да станат като играчка за елха, но ми идват нещо детински и не съм сигурна. При някои си личи, че ползвах нов арт способ "флумастер върху дърво" Joy, та не са в добър вид.

# 92
  • под тепетата
Чудни са, chrissy! Може да се сложат върху фльонгата на панделката при опаковане на подаръци.
Нещо такова

# 93
Криси, страхотни са!
Моята поръчка от али-то отново е актуализирана,  за18-ти ноември. Ха дано докато започна да украсявам, да са пристигнали.
А есенните неща, които поръчах, явно ще останат за догодина, живот и здраве. Щели да дойдат в края на ноември. Laughing

# 94
  • Deutschland/HE
Pipi_, това е много странно. Аз поръчах в края на август неща и дойдоха при мен за около 17-8дена. Поръчките напоследък идват обединени. Бяха неща от трима различни търговеца и получих един голям плик, а вътре трите малки.

Моето наблюдение е, че  поръчките до Германия пристигат по-бързо, отколкото до България. Миналото лято поръчах един и същ артикул, от един и същ търговец до адрес в Германия и до Варна. В Германия пристигна за две седмици, а във Варна на 45тия ден, вече го бях отписала.

# 95
colibri, аз поръчах миналата седмица коледните, а есенните няколко дни след тях. Ще е добре, ако поне коледните дойдат навреме, есенните вече ги отписах за тая година.

# 96
  • Deutschland/HE
Ще стискам палци до средата на октомври да дойдат и есенните Simple Smile
После да покажеш снимки.

# 97
[

[/quote]
У дома имаме почти същата традиция , интересно че и на друг е хрумнало . Всеки си има чорап на камината и през нощта елфите оставят там по някое лакомство . В началото имаше и листчета с предизвикателства , дори се поддадох на изкушението да намират и някои забележки , когато са се провинили на предишния ден . Сладко и мило е как едва отворили очи , сънени бързат да пребъркат чорапчетата и да видят изненадата за деня . Сега са големи , но пак продължаваме да им слагаме лакомства .
[/quote]

Това за забележките е разкошна идея! Е, няма да прекалявам де, но ще се изкуша и аз 🙃 така ще знае, че агентите на дядо Коледа наистина наблюдават 😉 той сега разбира много, така че и някоя мисия ще сложа

# 98
Цопвам се и аз със всичка сила с някои мои коледни, ръчно изработени от мен нещица

# 99
  • Over the hills and far away
Oska, и аз миналата година попаднах на такива клипове и си харесах два канала, този е единият
https://www.youtube.com/watch?v=7mXLHhucBRw&list=PLAS8LtL7VU … FFi-9tbouAILnQKcL
Много ми харесват спинерите, които си включват към лампичките за елха, но за европейските са неприложими...

# 100
Нещо красиво с което Charly Wilde отбелязва 86 дни до любимия празник - Коледа. 🎄❤

# 101
# 102

Малко коледно настроение.

# 103
Къде е тази красота? Прилича на немски коледен базар!

# 104
Във Франция е, Колмар. На мен ми приличаше на магазините на Кете Волфарт. Там си като в коледна приказка! Heart Exl

Общи условия

Активация на акаунт