Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2022/2023 г.

• 83 547
  • 885
  •   1
Отговори
# 105
  • под тепетата
В моят любим магазин имаше 2 лешникотрошача по около 50см високи, по 20лв.
Взех тези дреболийки - елхи и бурканчета със свещи. Извинявам се, че са в чантата, но в бързината да ги види дружката ми така ги снимах на улицата.

# 106
И тук да попитам, в София джъмбо плаза, пуснали ли са коледните? Понеже съм от провинцията и планирам ходене, но искам да съм сигурна, че са ги пуснали, а ако някоя от вас ще ходи в скоро време ако може да щракне някоя и друга снимка ще съм много благодарна. ☺️☺️☺️

# 107
В четвъртък бях в джъмбо. Имаше доста заредени коледни неща и още зареждаха по рафтовете.

# 108
В Айко също са извадили големи красоти.

# 109
В моят любим магазин имаше 2 лешникотрошача по около 50см високи, по 20лв.

Може ли да споделите кой е този магазин ! И аз искам  един лешникотрошач в по-голям размер , а цената от 20лв. е много изгодна !

# 110
  • под тепетата
Магазинът е в Пловдив, ако ви устройва ще обясня.

# 111
Юск също имат коледни артикули. Някои са и с добро намаление:
https://jysk.bg/koleda

# 112
  • München, Deutschland
Изяждам се от яд в момента. Наложи се да си пратя тел за ремонт, копирах всякакви снимки, книги, негледани филми, но забравих да си копирам notes, а те не се синхронизират. Там ми бяха всичките идеи за подаръци за мъжа плюс идеите за тазгодишния адвенткалендар. Ще се изям от яд, не съм сигурна дали ще успея да  възстановя всичко...

Приемам обаче идеи какво да сложа в адвентскалендара за баба. Тя хапва бонбончета / сладки и пие кафе, но не искам да е само за ядене. Преди бяхме слагали хартиени късметчета, които ги дават по кафетата и тя си ги отваряше със супер кеф. Обаче нз къде да търся такива, нищо готино не намерих. Чудя се цитати ли да търся и да ги правя на късметчета, друго ли да е... Иначе козметики, парфюми, бижута почти не ползва. Всеки ден бонбони ще й дойде в повече, защото хем тя си има някакви, хем си купува, хем хапва по мъничко... Със снимките ми е малко трудно, защото нз ще съберем ли на всички внуци, внуците сме вече големи хора...

Ако някой е правил подобно нещо, ще съм благодарна за идеи. 😃

# 113
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
късметчета съм виждала в книжарниците, продаваха се в малки бурканчета с коркова капачка.
нещо такова
само бурканчета има в ем арт, а и късметчета за кафе мога да се купят на много места Simple Smile

https://evrovending.com/produkt/%d0%ba%d1%8a%d1%81%d0%bc%d0%b5%d … -168%d0%b1%d1%80/

Последна редакция: нд, 16 окт 2022, 16:12 от st. Dobri

# 114
  • Някъде там
Любимата ми тема Simple Smile
Тази година забелязвам, че доста рано са извадили украсата в магазините.
Синсай също пуснаха някои неща онлайн.

# 115
Сега разглеждам Sinsay и едвам се сдържам да не поръчам нещо.
Утре ще се разходя до физически магазин и там вече не знам дали ще успея. 😂
Вече си заплюх няколко свещи и от така популярните джуджета.

# 116
  • София/Севлиево
Днес минах през Юск и си купих коледна изтривалка,която ще сложа пред банята, и един тишлайфер в златно.От Кик и Пепко също отмъкнах няколко нещица.Тази година наистина рано-рано изкараха всичко...

# 117
Вчера бях в Джъмбо на Ботевградско. Наред с Хелоуинската тема, вече е доста заредено и с коледни неща и продължават да зареждат. Пълно е с топки в различна големина и цветове - червено, златно, сребристо, шампанско, розово, лилаво, светло синьо, бяло, шоколадово. Комплект от 100 топки беше на цена около 25-30 лв. Има комплекти от 4-6-8-10-12 топки, в зависимост от размера, както в един цвят, така и в комбинация с други подхождащи си. Цените се въртят около 7-10 лв. Имаше топки, които са като от кадифе в бордо, синьо, шампанско и бяло/сребристо, на отделни бройки са. Гирлянди имитиращи клонки - зелени и заскрежени. Всякакви гирлянди за елха и лампички. Изкуствени елхи, както големи (още на входа), така и по-мънички, готови и аранжирани (при играчките). Зареждаха венците, свещите, текстила, както и други играчки за елха.

Последна редакция: ср, 19 окт 2022, 18:41 от 2в1

# 118
  • под тепетата
За този красавец писах, а другарчето му го нямаше.

# 119
За този красавец писах, а другарчето му го нямаше.

Този е страхотен ! Точно ей такъв искам и аз , но  съм в София . Има един подобен в Юск , обаче 40лв.... , а имам и други големи покупки тази Коледа , но не знам още дали ще надделее разумът !

Общи условия

Активация на акаунт