Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2022/2023 г.

• 83 557
  • 885
  •   1
Отговори
# 120
chrissy, дано не е късно за идея за бабче, но едно от късметчетата може да е театър, или концерт( или шоу), ако живее в голям град. Сигурна съм, че ще и донесе голяма емоция.
Или пък друга емоция- например масаж за лицето. Сигурна съм, че много ще се вълнува на такива емоции.😀
Пък за останалите дни, паралелно с бонбоните,  може различни видове чай, или кафе с късметче.😀

# 121
Къде мога да намеря хубави текстове за коледни и новогодишни късметчета?
Не искам да ползвам готови, искам аз да ги напечатам и изрежа с къдрава ножица, после по една панделка, мисля ще се получи по-добре от тези готовите.

# 122
  • София
Аз също ще се радвам, ако някой  сподели местенце, откъдето да си намеря хубави текстове. В началото на Ковид бях тръгнала да пиша стихчета, но не ми се получиха много добре

# 123
Намерих си миналогодишните подаръчета за колежките. Мисля, че бях ги пускала и в тази тема, но все пак. Това са малки бутилчета с различен ром. Продаваха ги май по 4 броя в кутия в ЛИДЛ, като на гърба на кутията имаше описание на рома. Аз използвах това описание и изрязах картончета за късметчета. Така от едната страна имаше пожеляние, а от другата описание на рома.
Andji_1, моите късметчета ги нарязах с къдравата ножица и взех от нета приятни и забавни текстове, че не успях да измисля сама 10-на.

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 11:23 от Реа

# 124
  • Под Сините камъни
Под сурдинка за момичетата от Сливен и околността. На 3-ти ноември предстои отварянето на магазин Юск в новият МОЛ. Ще има доста коледни неща на ниски цени

# 125
Реа, и с бутилките е много оригинално с късметчетата !
За догодина живот и здраве ще си открадна идеята ти.
Аз късметчетата ще ги лепя или вържа отстрани на пънчето, чудя се само дали да добавя бонбон или ще стане много претрупано.
Миналата година правих такива елхички, но за съжаление нямам мои снимки защото веднага ги включих в благотворителния базар.

# 126
Днес бях в Джъмбо на Сливница, и там има мнооого коледни неща и вадеха още, но нямах никакво време да гледам.

# 127
  • Някъде там
Споделям с вас една страхотна идея за декорация.

И първите ми придобивки от синсай.Импулсивна покупка, не знам къде ще ги слагам и как ще ги използвам.Тази година съм решила  да не харча пари за нови неща и да заложа на миналогодишната украса Simple Smile

# 128
Ох и аз мисля да залагам на миналогодишната, че доста неща купих и така или иначе не мога да използвам всичко…
Ноо има толкова красоти, та сигурно и аз ще отнеса нещичко като се разходя до Синсай.

Миналата година имаше ковертюра в бордо и бордо възглавнички на златни снежинки. Ако пак ги има може и да се възползвам.

Следвам една страница, отброяваща дните до Коледа 🎄

# 129
За този красавец писах, а другарчето му го нямаше.

Този е страхотен ! Точно ей такъв искам и аз , но  съм в София . Има един подобен в Юск , обаче 40лв.... , а имам и други големи покупки тази Коледа , но не знам още дали ще надделее разумът !
В района на Женския пазар, бул. Ст. Стамболов в дясната част има магазин за сувенири и подобни. Там има такива по 10 лв.

# 130
Дебна и аз за 2 лешникотрошача. Искам да взема и един за сестра ми, защото знам че няма и много ще му се зарадва. Тя много обича декорации, домът й около празници е като приказка. Аз съм по-скромна с украсата.

Ако някой ходи до магазина, който Титина спомена и си купи моля да го снима.

Титина, благодаря за споделената информация 🤗

# 131
  • София/Севлиево
Днес меранх в сайта на Синсей 2 броя лешникотрошача на цена около 10 лв(не обърнах внимание точно колко,но ми се стори ниска), май са за закачване на елха, аз не ги харесвам, не харесвам и гномчетата ,защото те пък нямат очи,но имам чувството , че са навсякъде напоследък...

# 132
  • София
Тази седмица в Лидл има коледна декорация. Някои от нещата са симпатични

# 133

Сдобих се днес с тези две къщички плюс комплект от няколко от мъничките с фенерчета. Планирам тази година да строя диорама от стиропор за селото, та ако някой е правил приемам съвети и напътствия. Говоря за голяма, стъпаловидна диорама, може би и с тунел за влакчето.

# 134
Симпатична идея за украса, която да замени традиционният коледен венец.

Общи условия

Активация на акаунт