Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2022/2023 г.

• 83 560
  • 885
  •   1
Отговори
# 135
  • In Neverland
Хайде и аз при вас. Чакам декември с нетърпение, че да започна да украсявам. Нямаше да купувам нови играчки, но отварят в града ни за пръв път Кик и Синсей. Е как да не купи човек, като две поредни години ви завиждам благородно за находките от тези магазини Relaxed.
Преди 2-3 седмици си поръчах коледни калъфки от Али-то и започнаха да пристигат малко по малко. Като ги взема всички ще ги снимам, но се чудя дали още да поръчвам или влизат в пиков сезон и ще се забавят вече повече нещата.

# 136
  • Пловдив
Аз си взех задължителния елемент за годината за селцето - 3 къщички с елхички, улични лампи и фигурки. Не устоях и взех и едни фигурки от Рождеството - ще мисля как ще ги съчетая Heart
Имам много планове, но за другата Коледа Heart Ако всичко е наред и върви по план - леле, мале Heart И ММ каза, че тогава няма да мрънка, ако всичко се нареди Simple Smile

# 137
  • Под Сините камъни

Сдобих се днес с тези две къщички плюс комплект от няколко от мъничките с фенерчета. Планирам тази година да строя диорама от стиропор за селото, та ако някой е правил приемам съвети и напътствия. Говоря за голяма, стъпаловидна диорама, може би и с тунел за влакчето.
Страхотни са. Да попитам от къде ги взехте?
Миналата година и аз бях замислила нещо такова  но не стана точно така. Нямах нужните материали. Получи се това, като задните къщички ги качих на стъполовиден стиропор

sweet_maniche от къде си взе фигурите и лампите?

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 09:23 от Пепински

# 138
  • Пловдив
В Пловдив има една верига Crazy Shop - от там са.
Има страхотни коледни неща за смешни пари (трите къщички с лампите, дърветата и фигурките бяха 20 лева, а фигурките от Рождеството - 4!).
Имаше и страхотни ллешникотрошаи - Около 50 см височина - 20 лв бяха те, но сега яма къде да ги сложа Cry Дано ги има и другата годна

# 139
Аз си взех задължителния елемент за годината за селцето - 3 къщички с елхички, улични лампи и фигурки. Не устоях и взех и едни фигурки от Рождеството - ще мисля как ще ги съчетая Heart
Имам много планове, но за другата Коледа Heart Ако всичко е наред и върви по план - леле, мале Heart И ММ каза, че тогава няма да мрънка, ако всичко се нареди Simple Smile

Откъде ги купи? Аз търся отнякъде онлайн точно къщички, елхички, улични фенери и т.н.

# 140
  • Пловдив
В горното мнение точно обясних Simple Smile
Чакам Бриколаж да изкарат коледните неща - там къщичките и фигурките им са страхотни!

# 141
Миналата година имаше в Емаг страхотен комплект от къщички, улична лампа, упътваща табела и още нещо. Беше 10 части и беше на страхотна цена, аз си взех.
Тази година пак може да има.

# 142
Моля те, дай ми някаква ориентация къде е. Аз съм в Пловдив също. Да не би от колелото на панаира посока Брезовско шосе от дясната страна, близо до баничарницата? Миналата година отвън през колата бях гледала някакви коледни красоти там, но така и не влязох...

# 143
Пепински не живея в България, а са от физически магазин. Ако живеете в Дания ще споделя веднага от кой магазин са ☹️

# 144
  • Пловдив
Моля те, дай ми някаква ориентация къде е. Аз съм в Пловдив също.
Няколко магазина са в Пловдив, но знам само този в Тракия. Намира се в Олимпия-та пред Акваленд, отпред на първа линия, в края към кръговото

# 145
  • Пловдив
В Пловдив има една верига Crazy Shop - от там са.
Има страхотни коледни неща за смешни пари (трите къщички с лампите, дърветата и фигурките бяха 20 лева, а фигурките от Рождеството - 4!).
Имаше и страхотни ллешникотрошаи - Около 50 см височина - 20 лв бяха те, но сега яма къде да ги сложа Cry Дано ги има и другата годна
Къде в Пловдив се намират? Защото като ги търся по име ми излиза някакъв магазин за дрехи.

# 146
Благодаря! Една друга дама ми каза за същия магазин на Иван Вазов, но аз съм в Олимпия Сити, така че този на Аквалвнд ми идва идеално Simple Smile

# 147

Нещо подобно ми е целта( снимката е от Пинтерест). Ще започвам тия дни, да видим какво ще успея да докарам. Изгледах и няколко клипчета в ютуб, подчертано не ми се вижда лесно правенето на подобна диорама.

# 148

Попаднах на тези къщички в ebay. Чакам да ми кажат цената.

# 149
  • София/Севлиево
В Темакс също са изкарали коледното,мисля че е от миналата година,но имаше и нови видове чаши и купички...

Общи условия

Активация на акаунт