Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 83

• 64 402
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
За това вече нямам идея, миналата седмица търсих, но нямаше, имаше останали няколко бройки на Алверде, ама изобщо не ми харесва.

# 166
Аз съм много доволна от матовите червила на Golden rose от тази серия:
https://shop.lillydrogerie.bg/golden-rose-velvet-matte-chervilo-s-matov-finish-02
Изобщо не пресушават и има много хубави цветове. Дори този цвят ми е най-любимия.

# 167
И на мен това червило ми е едно от любимите, кофтито е само, че не е много трайно.

# 168
И ас има от хези, много са хубави.Намасям ги с четка и ми държат много.

# 169
На Катрис от серията колаген Мат, от 2 месеца ми е любимец. Имам и на показания на годън роуз но сравнени на катрис ми е по-любим.

# 170
В нашия ДМ си има целогодишно слънцезащита, и има избор. Явно са преценили, че сега няма да има търсене, но дано качат продуктите и онлайн.

# 171
И аз ги издирвам слънцезащитите, в три филиала съм била и няма. Надявах се и аз онлайн поне да се открият, но уви..
Иначе си пуснах и аз една поръчка онлайн, доста неща си бях набелязала + поръчах неща за бебчето, които си взимам по принцип. И неусетно надхвърлих стоте лева, с отстъпка и безплатна доставка стана супер

# 172
Сега бях в мол София, има много слънцезащита - ако на някого му е удобна локация.

# 173
  • София
Аз съм много доволна от матовите червила на Golden rose от тази серия:
https://shop.lillydrogerie.bg/golden-rose-velvet-matte-chervilo-s-matov-finish-02
Изобщо не пресушават и има много хубави цветове. Дори този цвят ми е най-любимия.

И аз съм фен на тези червила. Имам 3 цвята. Добри са като качество и трайност при мен.

# 174
Получих си поръчката от ДМ, много добре опакована, всичко е точно.

# 175
# 176
  • Варна
Видях новата колекция грим на Катринс ( На Есенс около нас не са заредени ) Имат много симпатични малки палитри биещи на малките Natasha Denona и розово-нюд-зелена голяма.
Имат вакса за вежди ( ABH dupe ) и няколко нова глоса.

# 177
Аз да питам доволни ли сте от серума с витамин ц на Велнеа на Лили?

# 178
  • София
Виждали ли сте някъде (в София) шампоана на балеа за боядисана коса? Там където обикалям, са останали само балсамите от сериала, сигурно от 1 месец вече.

# 179
  • Сливен
Мина,виж дали го има в онлайн магазина и после пробвай да си избираш магазини и ако някъде се появи трябва да го има.
Когато нещо се купи от физически магазин до 5 мин се отразява в онлайн магазина.

Общи условия

Активация на акаунт