Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 83

• 64 399
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
  • Deutschland
И аз понатрупах доста, та одеве изхвърлих разни козметики. Викам на мъжа ми, че са се развалили, отговаря
" Вземи още да изхвърлиш, защото някой ден и те ще се развалят". Вижда човека, че не се гримирам вече. Само бяла козметика купувам вече и парфюми.

# 151
  • Стара Загора
Днес си взех поръчката от ДМ, а сумата за липсващия продукт вече е върната. Доволна съм и пак ще се възползвам.

# 152
Да се включа с объркването на цените, които видях вчера в ДМ. Отговориха ми по мейла и се оказа, че реално на етикета пише spf30, но на негово място е поставен spf50. Като spf30 изобщо не бе наличен в магазина, явно служителите са объркали етикета. Та грешката е вярна

# 153
А като се отвори тема за Hadа Labo, има ли някой впечатления от хидратиращия и околоочния крем? Изчистен ли е съставът, т.к. търся хидратация за акнеична кожа с некомедогенен състав.

# 154
  • Deutschland
Тамън се зарека да изхабя първо наличности и ново нещо на хоризонта.

# 155
  • Сливен
за каква коса са

# 156
  • Deutschland
Дълга и безжизнена, без блясък.

# 157
  • Ланкър, планините Овнерог
И аз направих поръчка, но ми изписа, че не може да бъде събрана в този магазин, който съм избрала и си платих Спиди. То дали ще ходя до магазина с кола или пеша само на 150 метра от вкъщи за платена доставка със Спиди, все тая като цена. Някакви дребни неща повече за домакинството поръчах, нямам нужда от никаква козметика
Ей, това, болднатото не го разбрах. Няма я стоката в конкретния магазин или самият магазин не предлага взимане на онлайн поръчки? Ако е първото, не виждам смисъл от онлайн магазина им с опция взимане от място. За мен идеята е да ти съберат поръчката, от където се налага и ти просто да идеш да си я вземеш. Не всичко го има във всичките им магазини, а ако ще ми я събират само от конкретното място, няма смисъл - и аз мога.

# 158
Предлага, но явно трябва всичко поръчано да е налично точно в този магазин, за да може да ми го съберат и да си го взема от него. Ако магазинът не предлага взимане от него, няма да излезе в списъка с магазини, от които може да се вземе поръчка.
Първо избираш конкретен магазин и тогава набираш поръчката. Ако нещо липсва в този, можеш да избереш друг, в който има наличност.
Това е така, защото не се изписват поръчките от централен склад.

# 159
  • Ланкър, планините Овнерог
Мче, тогаз загубих интерес към онлайн магазина им. Ако имам повече неща за поръчване, ще трябва да обиколя доста, ако ги няма в един. А ако ги има, нямам нужда от онлайн поръчка - отивам и си ги взимам.

# 160
Възползвах се и аз от онлайн магазина, най-вече заради отстъпката, иначе нямам проблем да отида и да си напазарувам на място. Хвана ме яд само, че в сайта има точно две котешки тоалетни, а в магазина избора е много по-голям. И можеше да има опция плащане на място също.
Смяхме се продавачките,  утре пак да поръчам и да отида, защото съм им първия онлайн клиент, и да се упражняват.

# 161
Някой може ли да препоръча хубави матови червила от ДМ - на ГР, Trend it up, Catrice, Essence, и изобщо всички лоу кост марки 😁

# 162
Защо не предлагат слънцезащатната линия на балеа в он-лайн магазина? Заради края на сезона или?

# 163
То вече и в магазините я няма...

# 164
Няма защото са ги продали или защото са ги прибрали? Щото ако стоят в интернет магазина като налични все някой ще си купи, ще е доволен, а и ще им направи оборот. А ако си седят скрити и отлистени до другото лято може и да им мине срока на годност и да са вътрешно.

Общи условия

Активация на акаунт