Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 83

• 64 341
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Азалия,всичко е субективно.
Аз бих харесала вида на твоята позната,от ученическите си години нося очна линия и не се възприемам без.
Не знам модерно ли е или не.
Ако някой ми предложи друг грим,бих се съгласила да пробвам,но дали ще се харесам...
За сватбата една уж гримьорка така ми опуши очите,че се отказах от гримьор и се гримирах сама.Добре че ходих на пробен грим и не се харесах.

Често казано,бих искала да те видя с и без очна линия.

# 136
  • Deutschland
Малко за душата от днес :
/ободряващ шампоан за след слънце ми звучи много забавно 😀/

# 137
Някой купувал ли е бебешко душ олио от ДМ, освен на Микса?

# 138
  • В къЩи.

Благодаря,че сподели.

# 139
И аз благодаря много за инфото за сайта ❤️ Одеве бях се намърдала в магазина на ДМ и бях напълнила кошницата и се сетих, че бяхте писали за онлайн магазина, видях, че онлайн има отстъпка 15% до 18.09. и върнах всичко обратно по рафтовете. Пък и се разочаровах като видях една слънцезащита, която си бях харесала преди точно 10 дни беше 19,99, а сега е 24,90, като и на двата етикета пише неувеличавано от 03.06.2021. Имам снимки и ги сравних.. не посмях да се разправям, просто си излязох

# 140
А трябваше да искате отговор!

# 141
Пишете на централата, не бива да се оставят подобни казуси без внимание.

# 142
  • Стара Загора
Някой вече пробва ли да поръча до магазин на ДМ? Доставка начислява ли ви?

# 143
Бях с малкото бебче, доста време вече бях отделила там и не ми се занимаваше да се обяснявам тепърва. Писах им мейл, надявам се скоро на адекватен отговор. За доставка в сайта пише 4,99лв., а за поръчки над 100лв. е безплатна за регистрирани клиенти

# 144

В Лили. С етикетите от юли месец.

# 145
Някой купувал ли е бебешко душ олио от ДМ, освен на Микса?

купувала съм обикновеното им олио babylove, много го харесвам

# 146
  • Сливен
За ДМ за да е до магазин иска предварително плащане с карта и дава безплатна доставка.

# 147
  • Стара Загора
За ДМ за да е до магазин иска предварително плащане с карта и дава безплатна доставка.

Да, направих поръчка и след 20 мин получих мейл, че мога да си я взема, но ще отида утре. Липсва само един артикул. Ще чакам да ми върнат сумата по банков път. Получих и отделен мейл с фискалния бон.

# 148
И аз направих поръчка, но ми изписа, че не може да бъде събрана в този магазин, който съм избрала и си платих Спиди. То дали ще ходя до магазина с кола или пеша само на 150 метра от вкъщи за платена доставка със Спиди, все тая като цена. Някакви дребни неща повече за домакинството поръчах, нямам нужда от никаква козметика

# 149
  • Бургас
Аз не видях на bh cosmetics палитрите онлайн и се отказах от варианта с онлайн поръчка.
Не че толкова ми трябва палитра,имам си достатъчно.
Супи на котарака ще купим на рождения ден на сина.
Много е лошо така.Влизам често за супа,излизам със супа+поне маска за коса/шампоан,в по-лошия случай и с червило и палитричка...

Общи условия

Активация на акаунт