Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 83

• 64 337
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря много за споделеното за околочния крем.
Днес дъщеря ми е купила този крем. Търсила е малките разфасовки, но е нямало и е попаднала на голяма. Но не е питала дали това е просто по- голямата версия на този за лице. Дами, допитвам се до вас- това може ли да се ползва като слънцезащитен крем за лице и дали сте го ползвали? Как се държи комбинацията от този крем и фон дьо тен?

# 121
  • Бургас
s-he е марка на dm и се намира само в техните магазини. Аз имам един техен молив за устни, мноооого е мек, лятото направо се топи, но пък е траен, не се разтича и не изсушава.
Лаковете им за нокти също са страхотни и при мен много издръжливи.

# 122
  • Ланкър, планините Овнерог
Преди няколко дена импулсивно си купих този крем

Приятничко е на лицето, но миризмата е върха Simple Smile Мирише на чай Пикуик с горски плодове. Мммм.

# 123
Момичета, от понеделник в Кауфланд ще има много изгодни дезодоранти на Дав, голяма опаковка на цена от 5,69 (50% намаление).

За серумите - използвам Mixa с хиалурон и съм доволна. Кожата ми през деня е хидратирана, нанасям под слънцезащитата, като преди това нанасям розова вода, за да може да се абсорбира хиалуроновата киселина.
Използвала съм и други серуми, но от повечето не съм била доволна. Този е бюджетен и ми харесва.

S-he е марка на ДМ, която не се продава на друго място. Преди около 10 години за първи път си купих от марката лакове за нокти и бях много доволна. Все още купувам, но не съм пробвала други артикули на тази марка.

Последна редакция: нд, 11 сеп 2022, 12:02 от Момичето.и.морето

# 124
Вчера си купих слънцезащита на Алверде, не се държи изобщо добре с грим, не се лъжете да я взимате, ако се гримирате.

# 125
# 126
Супер, от кога ги чакам.

# 127
  • София
Най-накрая...

# 128
  • Deutschland
Има и цените 👍

# 129
# 130
Някой виждали ли е в друга дрогерия маските за лице super food for skin? От известно време ги няма налични в DM.

# 131
  • Бургас
Защо толкова масово се ползва очна линия? На половината жени, които слагат такава и срещам в ежедневието, изобщо не им отива!
Аз си я слагам,за да прикривам деформирани от Базедова болест очи.
Но си ми харесва как стои и не съм видяла дама,на която да не отива.
Дотолкова съм свикнала с блестящи сенки и очна линия,че без тях не се възприемам.

# 132
То гримът не е въпрос на свикване, а на естетика. Нали слагаме грим, за да ни разхубави и освежи. Аз с очна линия съм страшилище, но ако реша, че ми харесва и понеже е толкова на почит очната линия, мога и да я нося, въпросът е, че тя ме прави страшна и ме загрозява. Гледам клипчета за различни видове грим на едната половина на лицето и на другата, и понякога е очевидно как очна линия захлупва окото, а друга техника на гримиране го отваря. Някои жени не могат някак си сами да преценят, че не е нужно да се рисуват така, защото е актуално като просто не им стои добре. Иска ми се на познати, които без да искат умишлено се загрозяват, да им кажа, но съм сигурна, че ще го възприемат като обида, а не като съвет. Позната, с която сме и съученички, от училище до ден днешен ходи само с плътен черен молив на долния клепач и тъмно керемидено червило. Има толкова ретро вид, постоянно чернилка под очите от размазан молив и това тъмно ужасно червило на тънки устни ѝ придава готически вид, а тя не се облича в такъв стил. Всичко това е допълнено с дълга до кръста, вееща се самодивска, зле изрусена коса с вид на метла, защото не се слагат стилизанти, нито се ползва преса. Ами... като кентървилското привидение е... Както и да е, това е личен избор на всеки, просто аз съм Везна и естетиката ми е важна, а красотата ме привлича.

Последна редакция: вт, 13 сеп 2022, 14:24 от Анонимен

# 133
Благодаря за споделената информация! Тъкмо имах да купувам някои неща. Поръчах ги за получаване от филиал без такса и ползвах 15% отстъпка. Аз доволен 🙂

# 134
Според мен донякъде това с очната линия е и до начин на нанасяне. Доста хора просто не могат да я нанасят хубаво.
Аз също не можах да се науча и спрях да ползвам вече.

Общи условия

Активация на акаунт