Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 83

• 64 287
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
  • София
На мокра кожа, обилно.

# 106
Можете ли да препоръчате нещо за белези от акне?
Медицински кремове има за целта. Друго няма да ти помогне.

Как се ползва кристала за подмишници? Днес си купих за първи път от тези на Балеа, ама май не си сложих, както трябва.
Като излезеш от банята и си още мокра се натрива добре под мшниците. Или мокриш самия кристал и пак натриваш.

# 107
Аз намокрих кристала, но може би и защото не знам как трябва да чувствам кожата след това ми е странно, отделно и, че не мирише като обикновените ролони.

# 108
Е той не се ползва, за да мирише, а за да не миришеш ти!

# 109
  • София
Той въобще не трябва да мирише.

# 110

Ружът и моливите бяха намалени:
Скрит текст:

Потвърждавам за очните линии на Есенс и Катрис класически течни- не ми се размазват, а съм с паднал клепач.

# 111
  • Deutschland
Биотен хиалурон ли е крема?

# 112
Да, повече
ми харесва от Голд серията.По принцип го взех за мъжа ми, който също много го харесва.От няколко години слага и той, че му опъва кожата.

# 113
Аз да се оплача от Лили, имаше намалени продукти на Лили с 50% харесах си една розова спирала I love extreme, гледам пише 2,09 лв на касата излиза 5,89, ходиха гледаха, то това се отнасяло за малката разфасовка, ами хубаво де, ама защо тези са сложени там при този етикет, а малки разфасовки нямаше изобщо. 15 минути чаках да сторнират, да пишат доклади и т.н.

# 114
  • София
оо това и на мен ми се случи с ТРИ артикула , и трите излезнаха на касата на по - висока цена , уж гледахме цветове и тн по етикет , отговаряха си и не , та ги върнах и аз.

# 115
Скрит текст:
Аз не знам какво очаквате от серумите.Аз слагам и просто гледам кожата ми дали е в добро състояние.Само от избелващи серуми виждам някаква промяна.Другите просто подпомагат състоянието на кожата съчетани с крем.Иначе нещо очевадно и аз не съм видяла.
Всъщност си права!
Но и вчера като говорихме със сестра ми за козметика се сетих ,че имам серум любимец ,но съм го отписала заради цената.
Преди беше под 40 лв. после стана 40 и няколко лева ,сега е над 60 лв.
Но май ще си го вардя на промоция и ще си го купувам.
Когато го използвах ,кожата ми беше озарена ,изглеждаше сочна без да е мазна ,супер гладка и отпочинала.
След 12 часова нощна смяна съм изглеждала свежа като краставичка.
И вместо непрекъснато да съм в търсене и пробване на всякакви серуми ,които я ми харесат я не ,ще си вардя този и ще си го купувам на промоция.
https://remedium.bg/avene-energizirasht-serum-za-chuvstvitelna-k … a-h30-ml-143224/p
https://makeup.bg/product/410066/
С безплатна доставка.
Благодаря много!

Някой попита за околоочен крем за подпухналост.
С метален накрайник е за пролет и лято хидратира добре за студените месеци нанасям повечко.
Недоспивам редовно ,работя и 12 часови нощни смени.
Опитвала съм какви ли не кремове против подпухналост ,този за мен лично няма равен.
Не мога обаче да кажа дали действа за тъмните кръгове под очите ,защото по принцип нямам такива.
https://remedium.bg/eucerin-aquaporin-active-hidratirasht-okoloo … em-x15-ml-62712/p

# 116
Някой да знае за наличност на Essence juicy bomb гланцовете в ДМ/Лили тези дни? Пишеше, че след 6 ще има зареждане, но още не съм видяла никъде.

# 117
Няма. Не знам кога ще има

# 118
Вчера нямаше със сигурност в Пловдив (Мол Пловдив).

# 119
Дано ги пуснат скоро. За София говоря, пък и в другите градове.

Общи условия

Активация на акаунт