Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 83

• 63 295
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Скрит текст:
Аз не знам какво очаквате от серумите.Аз слагам и просто гледам кожата ми дали е в добро състояние.Само от избелващи серуми виждам някаква промяна.Другите просто подпомагат състоянието на кожата съчетани с крем.Иначе нещо очевадно и аз не съм видяла.
Всъщност си права!
Но и вчера като говорихме със сестра ми за козметика се сетих ,че имам серум любимец ,но съм го отписала заради цената.
Преди беше под 40 лв. после стана 40 и няколко лева ,сега е над 60 лв.
Но май ще си го вардя на промоция и ще си го купувам.
Когато го използвах ,кожата ми беше озарена ,изглеждаше сочна без да е мазна ,супер гладка и отпочинала.
След 12 часова нощна смяна съм изглеждала свежа като краставичка.
И вместо непрекъснато да съм в търсене и пробване на всякакви серуми ,които я ми харесат я не ,ще си вардя този и ще си го купувам на промоция.
https://remedium.bg/avene-energizirasht-serum-za-chuvstvitelna-k … a-h30-ml-143224/p
https://makeup.bg/product/410066/
С безплатна доставка.

# 91
  • Бургас
С четка ли е, или тип флумастер?
Всички очни линии са неразмазващи се,ако сложиш основа и сенки, вероятно и с пудра ще е така.
Освен че ми е паднал клепача,се потя неистово...
За фдт съм забравила вече,но очите гримирам здраво.Ако сложа само очна линия,се размазва,отпечатва и т.н.

# 92
Отзиви за душ-геловете от тази нова серия на Балеа: https://media.dm-static.com/image/upload/q_auto,f_auto/content/r … nd-teaserbild.jpg ? Особено от хора със суха/чувствителна кожа ще са ми полза Simple Smile

# 93
С четка ли е, или тип флумастер?
Всички очни линии са неразмазващи се,ако сложиш основа и сенки, вероятно и с пудра ще е така.
Освен че ми е паднал клепача,се потя неистово...
За фдт съм забравила вече,но очите гримирам здраво.Ако сложа само очна линия,се размазва,отпечатва и т.н.
Не съм съгласна. Винаги слагам основа на клепача преди грим. Сенките издържат цял ден, очната линия - не. Разтапя ли се, не знам какво и става, обаче линията избледнява и седи като протрита на места .

# 94
Явно си до кожа .. на мен никога не ми избледнява и размазва очната линия. Сутрин излизам в 9 и вечер се прибирам в 6… издържа без проблем. Сенки и основа не ползвам. Очна линия ползвам на Есенс.

# 95
Защо толкова масово се ползва очна линия? На половината жени, които слагат такава и срещам в ежедневието, изобщо не им отива!

# 96
За очна линия Катрис e хубава, на мен не ми се размазва, но нямам мазни клепачи, така че не знам дали със сигурност няма да се размазва. Тя е с мат ефект. Имам една на Голдън Роуз от нея винаги ми отива част на горният клепач.
https://magst-erwarten-hab.com/pco/5faq5WpzUGmXi4NvIf64ywHaD-.jpg

От кои серуми за избелване виждате ефект? И какво избелват цвета на кожата или петна от пъпки или дори лунички?

Коя основа за сенки издържа и стои добре? (А може ли и да се ползва за фондиотен да издържа по-дълго?)

Тази розовата спирала на Есенс от снимката е много добра.
На Мейбълин розовата най-популрната пак от снимката ми харесва малко по-вече как прави миглите, но от нея след малко време ми клюмват. При вас така ли е?  А от тази на Есенс ми се задържат. И ги прави по-обемни. Също е хвалена доста преди в темата.

Последна редакция: чт, 08 сеп 2022, 23:43 от fsyyy

# 97
Пачовете са за околоочната зона, 30 броя са в пакет и са доста евтини.
В DM се предлага шипково масло, то е добре също за околоочна зона и озарява.
Много благодаря за изчерпателния отговор.
Шипковото масло ми докарваше подпухналост и ще го пропусна, но ще пусна снимката ти с продуктите и ще отбележа смело какво да ми купят.

# 98
За серум, не знам, но за петна от пъпки и от пресушаване съм доволна от тази маска. Бях прекалила с анти акне нещата и оправи положението.

Очна линия - най-обикновената на golden rose ми е супер. С паднал клепач съм, но суха кожа, не слагам нищо отдолу.

# 99
Защо толкова масово се ползва очна линия? На половината жени, които слагат такава и срещам в ежедневието, изобщо не им отива!
Е защо; като жабата и конят... 🤣
Пробвах се и аз на младини, ама не ми се получи хич... Хем съм с паднал клепач, хем ми е и мазен. Получаваше се ужасен ужас, пък и никак не ми отиваше. Спрях се Овреме де...

# 100
На Essence очната линия е добра, ползвам я от години и тук сме я коментирали. Съгласна съм, че не на всеки прилича и аз съм от хората, на които не стои никак добре удължена очна линия и слагам тънко в основата на горните мигли само.

# 101
  • София
Падналият клепач може да изглежда много добре с очна линия, стига да се направи като за паднал клепач, а не по класическия начин. Почти на всеки може да отива очна линия, стига да е направена подходящо, а не по масовия "шаблон".

# 102
Можете ли да препоръчате нещо за белези от акне?

# 103
Възможно е, но аз определено не съм богиня  на грима и най-вероятно толкова си мога...А ако трябва да съм честна, не съм и особен фен на грима. В ежедневието слагам бб/сс крем, спирала и руж и приключвам.

# 104
Как се ползва кристала за подмишници? Днес си купих за първи път от тези на Балеа, ама май не си сложих, както трябва.

Общи условия

Активация на акаунт