Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 83

• 64 432
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Благодаря за отзива за сенките на BH cosmetics,нот известно време им се чудя и се притеснявах да не са брашнести и бледи 👌
Иначе не разбрах, кой точно биотен лосион е с аромата на Гучи Ръш?

# 226
Вики бутик, не биотен. Споделях снимка наскоро. Дамите са по-запознати кое какво имитира.
Пак питам аз за добро имивно средство за лице. Споделях колко съм разочарована от взк пробиотичен гел, прехвален в ютуб. Не искам повече и билка, изсушаващ е.

# 227
добър измивен гел за суха кожа има на регал
и любимият ми на апивита с лавандула - той е скъп като покупка, но пък една помпичка стига за цялото лице, шията и деколтето

- 3-4 лв.

- 24-25 лв.

# 228
Момичета, някоя ползва ли на she
средство за отстраняване на кожички на ноктите, молив
лак за нокти repair nail booster
и доволна ли е ? благодаря предварително
или препоръка от друга марка от dm ?

Този на she не съм го ползвала, но съм доволна от това

https://remedium.bg/eveline-gel-za-premahvane-na-kutikuli-s-olio … o-h12-ml-128340/p

# 229
Вики бутик, не биотен. Споделях снимка наскоро. Дамите са по-запознати кое какво имитира.
Пак питам аз за добро имивно средство за лице. Споделях колко съм разочарована от взк пробиотичен гел, прехвален в ютуб. Не искам повече и билка, изсушаващ е.
Аз използвам ето този на Балеа
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-delikatna-pochistvashta-py … 058172922954.html
Много съм доволна, почиства добре и не ми изсушава кожата. Също така е много икономичен.
Доколкото видях има и розов за суха и чувствителна кожа и се чудя дали да не си го взема за зимата. От студеното време често ми се изсушават бузите.

# 230
  • Ланкър, планините Овнерог
Розовата пяна на Балеа ми харесва. Онзи ден видях нова на Балеа Мед (май) някой дали я е взимал вече? Чисто бяла опаковка, не я намирам в сайта им.

# 231
Обичах да пазарувам от дм, за съжаление най-близкия ми е на неудобна локация за мен. Мога веднъж месечно да се отбивам с триста зора, понеже ще съм зависима от мъжа и колата. А той не обича да ме чака... Трябва да знам предварително какво искам и къде в магазина се намира. А това за мен е невъзможно, как обичам да си разглеждам и чета... 😤🤪

# 232
Вече имат онлайн магазин и може от там да поръчваш

# 233
Розовата пяна на Балеа ми харесва. Онзи ден видях нова на Балеа Мед (май) някой дали я е взимал вече? Чисто бяла опаковка, не я намирам в сайта им.
Тази ли?

Ползвам втора опаковка, и съм много доволна.

# 234
Сега ползвам точно тази. Много съм доволна. Не пресушава, добре почиства грим. Без аромат.

# 235
Вече имат онлайн магазин и може от там да поръчваш
Не ми е вариант, защото желая да платя на място в магазина, а при онлайн поръчка до филиал, това никъде не е упоменато , че може. Аз онлайн плащане не желая.

# 236
Тази ли?

Ползвам втора опаковка, и съм много доволна.
Същата. Явно не е толкова нов продукт, щом и до втора опаковка сте стигнала. Ще се взима явно. Сега съм с една пяна на Билка, но ми мазнее.

# 237
Никак не е нова бялата пяна от мед серията и аз ползвам втора опаковка след като изразходих зелената преди това. Много по-нежна и деликатна е, страшно много ми харесва, но рядко я откривам налична по магазините.
От околоочните ролончета много харесвам и аз мъжкия на Балеа, както и един на Катрис с хиалурон

# 238
Ми, на етикетчето пред тази пяна пишеше, че е нова, пък и не я бях виждала до сега или толкова съм обърнала внимание.

# 239
Никак не е нова бялата пяна от мед серията и аз ползвам втора опаковка след като изразходих зелената преди това. Много по-нежна и деликатна е, страшно много ми харесва, но рядко я откривам налична по магазините.
От околоочните ролончета много харесвам и аз мъжкия на Балеа, както и един на Катрис с хиалурон
И аз ползвам мъжкия рол он . Нямам забележки към момента. Дано помага. Аз целя единствено превенция на бръчките в тази зона.

Общи условия

Активация на акаунт