Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 83

• 63 754
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
Лале Лили, кой е чая за бъбреци? Благодаря
Фрау, ето този е, но не мога да кажа дали помага, не съм усетила някаква особена разлика, а пия доста от него. Или нямам проблеми или.. не знам. При мен помага по скоро минералната вода в Хисаря, ходила съм там много пъти, но не по мой проблем, а на роднина. Водата си е лечебна много и я препоръчвам дори и да нямате проблеми. Веднага ще ви ободри и ще се почувствате по-леки Simple Smile
Иначе с чая освен че ми е приятно билков друго не мога да кажа че усещам. За профилактика, защо не Wink

# 331
За  какъв тип кожа е?
П. П. Може би е за мазна.

Изхвърлих опаковката, но мисля, че пишеше за уморена кожа. Моята е суха иначе. Невенът и пантенола се водят успокояващи.

От кой чай в ДМ сте доволни?
Искам да си купя някой готин за зимата Simple Smile

# 332

Чак сега успях да снимам нещата, които поръчах от сайта. Само сухите шампоани съм ползвала, но не от тези видове, другите неща съм ги набелязала отдавна да ги пробвам. За жалост сайта им ми се струва все още много беден, много неща от асортимента им липсва. Поръчах и на бебето пюрета, много добре беше опаковано всичко.

# 333
И аз минах през ДМ, аз много харесвам този чай:

Взех цялата серия Botanic Therapy с джинджифил /ш+б+м/ и маската с рициново масло, взех едно душ олио на Балеа, че не съм ги пробвала 😂 и Leocrema лосион за тяло с арганово масло. В момента ползвам на Микса за суха кожа, но само аромата нещо не ми допада.
Общо взето май и аз започвам да събирам запаси, 😂 защото шампоани и маски имам и от профи сериите, но обичам да разнообразявам и косата ми преди се разбираше с Botanic therapy

# 334
  • София

И аз се интересувам. Моля за снимка. Simple Smile

# 335
  • София

И аз се интересувам. Моля за снимка. Simple Smile

в пост 330 е отговора със снимка

# 336
Джули и аз харесвам този чай и си го поддържам наличен. С мед е супер, но се научих да го пия и без. Много помага ако си настинал или болен. Тогава пия чай с джинджифил, един българаски червен при простуда вече се води, и този. Помагат според мен. Не ги смесвам, но нали трябва да пиеме течности, та се наливам с тях по цял ден. 2 в 1 един вид.
Да не се налага де, но споделям ако и други имат подобен интерес.
Тези дни опитах доста от сладките блокчета на ДМ и едно конкретно ме впечатли и искам да ви го препоръчам. С вкус на малина е, 1.69 струва, не е прекалено сладко според мен, обаче аз го намирам за супер вкусно и засищащо. Пробвайте го ако обичате малини 😉

Последна редакция: ср, 05 окт 2022, 04:46 от Lale_Lili

# 337
  • София
Моля, препоръчайте ми очна линия тип маркер (само с нея се справям). Не съм особено доволна от  една водоустойчива на Есенс - за 4-5 слагания, около 3 месеца, и вече е като изхабен флумастер.
Склонна съм да дам около 10-15 лв максимум и да я търся в Дм, Лили или Нотино.
С другите видове не се справям изобщо, едва ли ще се науча тепърва.

# 338
Искам да споделя мнение относно серума за лице Bioten Hyaluronic Gold ,който използвам от съвсем скоро към 2-3дни. Ето този:
https://www.marvi.bg/shop/bioten-hyaluronic-gold-%D0%B1%D0%B8%D0 … D1%80%D1%83%D0%BC
Сравнен със серума на Клоран ,ето този https://remedium.bg/kloran-sinya-metlichina-serum-50ml-059703/p
и със серума на Balea 10% niacinamide+ 1% zink.
Първо да кажа ,че кожата ми е смесена към мазна и супер чувствителна.
На 41г. с разширени пори.
Искам серум ,който поне хидратира добре кожата и е лек за да не омазнява.
Серумът на Биотен сравнен с тези двата според мен е най-добър като действие и като цена.
Хидратира отлично ,попива бързо и не утежнява ,прави кожата изключително мека. В състава си има хиалурон и Ниацинамид.
На Клоран серума съдържа екстракт от синя метличина и хиалурон и въпреки двойната си цена не вършеше нищо.
Разнася се леко ,но е много по-гъста консистенция подобно на желе ,по-трудно попива и кожата се усеща утежнена. Определено трябва да се изчака да попие 2-3 Мин за да се нанася следващ продукт.
Серума на Балеа също не ми хареса.
Независимо високата концентрация на съставките ,лицето ми се омазняваше много ,независимо че попиваше бързо и консистенцията беше по-лека и течна.
Бях се зачудила за серума на Биотен ,защото бях награбила два без да знам как ще подейства на моята кожа.
Останах много доволна и се радвам ,че съм си взела два. Това е новият ми любимец и то за такава цена.
Имам още от серума на Балеа ,но най-вероятно няма да го изразходя.

# 339
Не помня дали беше в тази тема, но някоя дама питаше за хубава гел очна линия, вчера получих от make up гел очна линия на Мейбълин, не съм я виждала в дрогериите. Много съм доволна, лесно се нанася и не е толкова суха като тази на Революшън. Не се размазва, естествено четката, която дават с нея не става за нищо, но аз не съм и очаквала друго, ползвам си една на Аура. Цената също е добра -14 лв.

# 340
Тези дни опитах доста от сладките блокчета на ДМ и едно конкретно ме впечатли и искам да ви го препоръчам. С вкус на малина е, 1.69 струва, не е прекалено сладко според мен, обаче аз го намирам за супер вкусно и засищащо. Пробвайте го ако обичате малини 😉

Лаленце, това не съм го пробвала, но с ММ редовно си купуваме протеиновите барчета с вкус на брауни, отново на Sportness. Имаме и протеина на прах, приготвям му протеинови сурови барчета вкъщи. И двете неща са супер.

# 341
Барчетата с брауни и на мен ми харесаха. Това което казваш за протеина ми е полезно, защото го загледах и се чудвх дали е хубав. Никога не съм опитвала, а мисля не е лошо човек да добавя отвън такъв. 🤔

# 342
  • Пловдив
Това за трениращи ли е нужно?

# 343
ММ тренира много сериозно, а е и вегетарианец, затова му правя понякога бананови палачинки и сурови барчета с протеин.
На мен барчетата с брауни ми харесват като вкус, не тренирам и ги ям за удоволствие, а не заради протеина.
ММ ми каза, че тези барчета са най-добри на пазара, защото имат най-голямо количество протеин и най-малко захар.

# 344
Може ли да споделите колко захар имат?

Общи условия

Активация на акаунт