Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 83

• 63 760
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
Мисля, че Фрау беше писала за нова маска от серията на Garnier hairfood. Не я намирам никъде, но пък в супермаркета днес видях лосионите за тяло body superfood. Отдавна чакам някъде да ги намалят, а в магазина бяха под 10 лв и си взех ето този с какао.
Има много приятен аромат, като лосион за тяло е, а не масло, попива бързо, не оставя мазен филм.

# 316
Фрау показа и pumpkin серията на essence🙈😂, ама като гледам май в България ще я пропуснем. Иначе много добре изхлеждаха нещата, много ми хареса палитрата.

# 317
Момичета, олиото на Langhaarmadchen, което похвалихте се оказа страхотно попадение. Косата ми е толкова мека и ефирна. Използвам на мокра коса след измиване с продуктите за брюнетки на Балеа Про. Пробвах и на суха коса, също е супер.

# 318
Ще ми препоръчате ли слънцезащита за лице? Имам смесена кожа с доста черни точки. Както и дневен крем за лице. Взех един на балеа, но кожата ми много лъщи след това

# 319
Днес ще пътувам до град, в който има магазин на ДМ. Имам питане дали там продават паста за зъби за пушачи и дали е хубава. Леля ми си поръча за рождения ден таква, а аз нямам никакви впечатления от която и да е за тази цел.

# 320
Днес ще пътувам до град, в който има магазин на ДМ. Имам питане дали там продават паста за зъби за пушачи и дали е хубава. Леля ми си поръча за рождения ден таква, а аз нямам никакви впечатления от която и да е за тази цел.

Ултрабланка. Не съм пушач, но консумирам много оцветяващи напитки, и виждам ефект.

# 321
Фрау, на моной мирише много приятно, ама все едно с бронз се мажеш 😄 гъсто, лепкаво усещане, твърде много златни частици
И цапа за капак.

# 322
  • София
Момичета, олиото на Langhaarmadchen, което похвалихте се оказа страхотно попадение.

Заредили ли са от него, че доста време нямаше наличност?!

# 323
Amiamo, олиото на Langhaarmädchen поръчах от сайта, но го виждам и във физическите магазини. 5лв. е малката опаковка и 10 голямата. Купих голямата и не съжалявам, защото е много хубаво и си го ползвам всеки ден.
Реша си косата с дървена четка и правя масаж на скалпа вечер, след това нанасям по дължините. Не омазнява косата.

Искам да ви питам, имали ли сте някакви проблеми с покупки от сайта xperbeauty? Купувала съм от там 2 пъти ампули на Лореал Про, продукти на същата марка и продукти на Moroccanoil, но днес в друга тема една дама каза, че в сайта продавали фалшиви продукти на Олаплекс и не би поръчала нищо от там. Харесала съм някои продулти на Wella pro и Alphaparf, но се чудя дали няма да де окаже, че нещо не им е наред.

# 324
От кой чай в ДМ сте доволни?
Искам да си купя някой готин за зимата Simple Smile

# 325
Едва ли ще съм полезна, но няколко месеца купувах чая им за кърмачки и чай от копър. Много ми харесваха.

# 326
Ами защо да не си полезна, Хелия? 💐 Аз много обичам един чай за бъбреци. Беше изчезнал за дълго и като се появи отново купих 4 кутии на куп. Много го харесвам и пия с удоволствие! Имам си още една кутия в запас, но вече го има пак навсякъде и съм една идея по-спокойна Simple Smile

# 327

Купувам от там редовно зелен чай и ментов на тяхната марка.

# 328
Аз от DM купувам Yogi Tea като много ми харесва розовия Woman's balance. Има много приятна леко кисела нотка от хибискуса.

# 329
  • Deutschland
Лале Лили, кой е чая за бъбреци? Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт