Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 83

• 63 693
  • 737
  •   2
Отговори
# 405
Въпрос за тези киселини ...
Нещо май предобрих работата с един гел с плодова киселина. Възможно ли е от него са пъпчасах и кожата ми стана страшно суха? Като сложа ФДТ и изглежда като почва, неполивана от месеци 😂 ... Никога не съм била така. Брадичката ми е цялата в ситни пъпчици и вечер ме сърбят..

# 406
  • София
Възможно е да, другата опция е да са ти се поразбъркали хормоните.

# 407
Дами, може ли мнение за тези два продукта:
https://shop.lillydrogerie.bg/bioten-pochistvasch-mljako-norm-komb-kozha-200ml

https://shop.lillydrogerie.bg/bioten-dneven-krem-norm-komb-kozha-50ml

Уморен съм вече от търсене на неизсушаващи измиващи продукти... единствения, който не го прави е La Roche Posay Toleriane Caring Wash, но ми идва прекалено скъп, понеже го изразходвам много бързо... давайте идеи

# 408
Здравейте, можете ли да ми препоръчате някое слънцезащитно кремче за лице от дм? Подходящо за ежедневна употреба, ако има и лек цвят още по-добре

# 409
Main Slime, за почистващ продукт препоръчвам гел за лице на Balea от Меd серията. Без аромат, много нежен и щадящ. Използвала съм вече няколко опаковки. Сега имам пяната от серията. Също съм доволна.

# 410
Аз да питам за хидратиращ крем от ДМ, ако имате идеи. Със суха и леко проблемна кожа съм на 30. Нивеа и mixa не ми понасят, с dermedic беше супер положението, но не го зареждат в момента

# 411
  • Варна
Main Slime, ей това беше препоръчала преди време една съфорумка, да е жива и здрава, и след мицеларната ползвам него. Аз лично съм много доволна, на моята мазна преминаваща вече към по-суха кожа, се отразява чудесно.

# 412
... с dermedic беше супер положението, но не го зареждат в момента
Dermedic има тук
https://makeup.bg/search/?q=dermedic

# 413
  • София
Main Slime, ей това беше препоръчала преди време една съфорумка, да е жива и здрава, и след мицеларната ползвам него. Аз лично съм много доволна, на моята мазна преминаваща вече към по-суха кожа, се отразява чудесно.
Аз, аз..Simple Smile Много го харесвам, използвала съм нз колко опаковки.

# 414
Аз, аз..Simple Smile Много го харесвам, използвала съм нз колко опаковки.
Оставя ли някакъв филм върху кожата ?

# 415
  • София
Не, какъв филм, това е измивен продукт, не лосион.

# 416
Някои измивни оставят..

# 417
  • София
Така ли? Не ми се е случвало...Rolling Eyes

# 418
  • Сливен
Мацки,търся крем за около очи,стягащ,на 46 съм,може и по-скъп до 40лв.От над 20 години ползвам крем за около очите ,но ЕГН-то вече си казва думата.В момента ползвам мъжкия на Балеа с кофеина сутрин и на Балеа Витал вечер.

# 419
  • Бургас
Мацки,търся крем за около очи,стягащ,на 46 съм,може и по-скъп до 40лв.От над 20 години ползвам крем за около очите ,но ЕГН-то вече си казва думата.В момента ползвам мъжкия на Балеа с кофеина сутрин и на Балеа Витал вечер.
Нали уж било маркетингов трик това с околоочните.
На Vichy Livyactive нощен,синя кутийка е прекрасен и не пише да се избягва околоочната зона.Щедро мажа от него,той за всяка зона е прекрасен,на също прекрасна цена.
Ей сега ще му намеря снимка.

Общи условия

Активация на акаунт