Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 83

• 63 706
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
Отзиви за тези фдт на Макс фактор?

Привършва ми сс на Лумене и като гледам много са се оляли с цените… в Лили е 32лв, а последно като го купувах намален беше около 20 🤔
Ще изчакам да видя дали и тази година ще пуснат намаление за Черен петък и тогава ще си заредя.

Та междрувременно, търся нещо подобно на него като ефект, да стои естествено, приемам и други предложение, без Миша.
Да, в момента ползвам втория. Малко трудно излиза от тубичката и става на петна. Иначе нямам сухи и мазни участъци.И цвета не ми писна, мъча го още.

# 391
Ще ми препоръчате ли глинена маска за лице?

# 392
Аз да попитам това hydro hero какво е ?

Тониращ крем за лице, който изравнява тенът и хидратира, с ниска слънцезащита, уж. Не съм особено обнадеждена, взех го, защото беше евтин, а и за проба, ако не се спогажда с кожата ми да не ме е яд, че ще иде в кофата Grinning

# 393
Ще ми препоръчате ли глинена маска за лице?
На Рефан е много хубава и е само 5 лв.

# 394
Препоръчвам този, https://www.notino.bg/essence/make-me-glow-pechena-ozarjavassha-pudra/ стои като сатен и втора кожа, по-добра версия на вашата. Преди е имало хайлайтър, който е бил фаворит и е сравняван с high end гримове Pure nude highlighter на essence, но в европа отдавна не се предлага. Сега този го дават, че е завръщането на pure nude. Имам и двата за сравнение идентична формула, просто страхотен.

П.с. Аз днес като един вестоносец, за тези, които искаха тиквената серия на Есенс или катрис не помня на кой беше, има я налична в нотино. Отделно са заредили цялата серия на дисни колекцията. От мобилното приложение дава 20% отстъпка на всичко с код mobile

Може ли линк за тиквената серия, търсих, ама нищо не открих. На Есенс трябва да е.

# 395
Не мога да дам линк от телефона, но като влезете в марки Essence избирате колекция Pumpkin please нещо си.
Благодаря че споделихте, поръчах, даже има и подарък:

# 396
# 397
Хубави глинени маски купувам на Апивита и 7th heaven.

# 398
Глинената маска не е ли хума? В ДМ последно си купувах българска хума на прах на Avia - има различни цветове според кожата и проблема. И знам, че си слагам хума без други химии вътре.

# 399
  • София
Същото е, да. И аз купувам от тяхната и съм най-доволна от нея.

# 400
Благодаря ще потърся

# 401
Купих си олиото за почистване на лице на Balea. Страхотно е.
За маски с хума и аз използвам обикновена такава.

# 402
  • София
Здравейте, момичета. Предварително се извинявам, ако е вече коментирано, но ми трябва вашето мнение за бюджетен крем за зряла кожа. От известно време заглеждам В ДМ този крем
Скрит текст:
Още му се чудя, дали някой го е ползвал и става ли за суха кожа? Благодаря ви.

# 403
  • София
Някой пробвал ли е адаптиращия се фондьотен на Бел? Търся отзив.
Скрит текст:

# 404
Здравейте, момичета. Предварително се извинявам, ако е вече коментирано, но ми трябва вашето мнение за бюджетен крем за зряла кожа. От известно време заглеждам В ДМ този крем
Скрит текст:
Още му се чудя, дали някой го е ползвал и става ли за суха кожа? Благодаря ви.
За суха кожа може и да е малко слаб, аз не бях особено впечатлена. Със смесена кожа съм.

Общи условия

Активация на акаунт