Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 83

• 63 686
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
  • Deutschland
Моята не я омазнява този шампоан, да кажат другите как е при тях. Но боя бута, да.

# 481
В никакъв случай не омазнява ДПШ на Balea. Аз го ползвам два пъти месечно и след този шампоан косата изглежда винаги много добре.

# 482
И при мен ДПШ (на Балеа) не омазнява и почиства много добре, предвид, че се колосвам Wink всекидневно с лак за коса. Чувствам косата си след него една лека, ефирна, хубава, чиста, но го ползвам много рядко, защото яко ми сваля боята за коса. Обикновено го ползвам преди боядисване (когато косата ми вече е станала за боядисване), но често се случва и да го забравя. Stuck Out Tongue Winking Eye
Пп Имам спомен, че в началото като го купих, бях въодушевена и го ползвах по често и тогава забелязах омазняване на косата, разредих ползването му и всичко си дойде на място. Понякога мързела ми ме спасява от нежелани ефекти от дадени продукти. Joy

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 07:49 от Джаста Праста

# 483
  • Сливен
Момичета,някой ползвал ли е новите кремове на Гарниер за тяло от серията супер фууд

# 484
Не, почистват скалп и натрупвания по косъма от продукти и стилизанти.Затова го ползвам 1 път преди боя, за да изчисти косата и да се боядиса качествено.

# 485
Че нали боя се слага на мръсна коса? Аз преди боя специално не мия котата 3-4 дни. Моята е толкова суха, че и 10 да не я мия пак не изглежда мръсна.

# 486
Здравейте! Може ли да ми препоръчате автобронзант за тяло, който да не мирише гадно. Така де, как да го опиша - повечето автобронзанти имат характерна миризма, която не мога да изтърпя. Преди време ползвах на Балеа един лосион и бях доволна от резултата, но миризмата ме съсипваше. Търся нещо с приятен или поне поносим аромат. Това на Дав дали някой е ползвал? https://www.dm-drogeriemarkt.bg/dove-losion-za-tyalo-s-avtobronz … 712561982849.html

# 487
Имате ли препоръка за продукт, премахващ грим, за изключително чувствителни очи? Или съответно за спирала, която може да се измие с вода, за чувствителни очи пак?

# 488
  • София
Че нали боя се слага на мръсна коса? Аз преди боя специално не мия котата 3-4 дни. Моята е толкова суха, че и 10 да не я мия пак не изглежда мръсна.
Скоро една фризьорка ми обясняваше, че това били митове дето едно време се разпространявали.  На последните обучения им казвали, че за да хване хубаво боята косата трябва да е чиста. Аз разлика в “хващането” не виждам, само като ми е много чиста повече ме сърби , та си боядисвам на 3- ти ден след миене.

# 489
Момичета,някой ползвал ли е новите кремове на Гарниер за тяло от серията супер фууд

Купих си с какао и ми допадна. Не мирише като маската за коса от тази серия, която ухае пристрастяващо, но хидтратира добре и съм доволна.

# 490
  • София

Купих си с какао и ми допадна. Не мирише като маската за коса от тази серия, която ухае пристрастяващо, но хидтратира добре и съм доволна.

Цена?!

# 491
  • Сливен
В makeup 13.80лв,в Лили 15.99лв на сайта,в ДМ ще ходя другата седмица и ще проверя дали ги имат.

# 492
  • София
Купих от ДМ ножичка за кутикули на Ebelin. Ножичката е Solingen, цена 16.99лв. или 17.99лв. /не пазя касовата бележка/. Очаквах качество и добре да си върши работата  ама Не. Sad Избрах кожицата да е за чувствителна кожа. Уж тънка, удължена... Нищо не върши. Sad Само си дадох парите. От Лидл купих ножичка за кутикули, около 5-6 лв. струваше - и тя е пълен боклук! Simple Smile Отново Solingen!
Накрая ползвах ножичка, купена от квартален магазин за 2-3лв., та успях да си оправя кутикулите на ноктите на ръцете

# 493
За боядисването на косата и двете сте прави. По-добре е да е на чиста коса, но не прекалено чиста Grinning Да няма нищо върху нея, само измита с шампоан, но да не е на същия или предния ден на измиването(то тук зависи и за каква коса говорим). Мисля, че вече няма бои, които да ти изгорят косата и кожата, ако не можеш да изцедиш олио от нея Grinning

# 494
Имате ли препоръка за продукт, премахващ грим, за изключително чувствителни очи? Или съответно за спирала, която може да се измие с вода, за чувствителни очи пак?
Този ползвам от няколко години. С лещи съм, с чувствителни очи, не ми люти, много е нежен като консистенция и почиства добре. Редувам го с този, почти нямат разлика като качество, но Ейвънският мирише малко лекарствено, докато на L'Oreal е много приятен и фин аромата. Като свърши този на Avon, ще продължа да ползвам само на L'Oreal, повече ми харесва като мирис.

Общи условия

Активация на акаунт