Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е целта и употребата на скрабовете за тяло?
Какви са отзивите за шампоаните и балсамите на OGX?
Какви са отзивите за дезодорантите на VZK?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е целта и употребата на скрабовете за тяло?
Скрабовете за тяло се прилагат върху влажна кожа и се масажират с кръгови движения, след което се изплакват. Те трябва да се използват редовно за почистване и ексфолиране на кожата. Скрабовете за тяло премахват мъртвите кожни клетки, себума и замърсяванията, като насърчават ексфолирането на кожата и я оставят по-гладка и по-мека.
-
Какви са отзивите за шампоаните и балсамите на OGX?
-
Какви са отзивите за дезодорантите на VZK?
-
Какви са отзивите за продуктите на Weet 'n' Wild, като например фон дьо тен и BB крем?
-
Какви са отзивите за серума Hyaluronic Gold на BioTen?
всекидневно с лак за коса. Чувствам косата си след него една лека, ефирна, хубава, чиста, но го ползвам много рядко, защото яко ми сваля боята за коса. Обикновено го ползвам преди боядисване (когато косата ми вече е станала за боядисване), но често се случва и да го забравя. 
Избрах кожицата да е за чувствителна кожа. Уж тънка, удължена... Нищо не върши.
Отново Solingen!
Да няма нищо върху нея, само измита с шампоан, но да не е на същия или предния ден на измиването(то тук зависи и за каква коса говорим). Мисля, че вече няма бои, които да ти изгорят косата и кожата, ако не можеш да изцедиш олио от нея