Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 83

• 63 692
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Благодаря ви много 🙏
Имате ли препоръка за продукт, премахващ грим, за изключително чувствителни очи? Или съответно за спирала, която може да се измие с вода, за чувствителни очи пак?
Този ползвам от няколко години. С лещи съм, с чувствителни очи, не ми люти, много е нежен като консистенция и почиства добре. Редувам го с този, почти нямат разлика като качество, но Ейвънският мирише малко лекарствено, докато на L'Oreal е много приятен и фин аромата. Като свърши този на Avon, ще продължа да ползвам само на L'Oreal, повече ми харесва като мирис.

# 496
Купих от ДМ ножичка за кутикули на Ebelin. Ножичката е Solingen, цена 16.99лв. или 17.99лв. /не пазя касовата бележка/. Очаквах качество и добре да си върши работата  ама Не. Sad Избрах кожицата да е за чувствителна кожа. Уж тънка, удължена... Нищо не върши. Sad Само си дадох парите. От Лидл купих ножичка за кутикули, около 5-6 лв. струваше - и тя е пълен боклук! Simple Smile Отново Solingen!
Накрая ползвах ножичка, купена от квартален магазин за 2-3лв., та успях да си оправя кутикулите на ноктите на ръцете
Понякога по-евтиното е по-добро. Аз от 1 година използвам клещи за кутикули от Aliexpress на Born pretty и са все така остри.

# 497
Здравейте! Може ли да ми препоръчате автобронзант за тяло, който да не мирише гадно. Така де, как да го опиша - повечето автобронзанти имат характерна миризма, която не мога да изтърпя. Преди време ползвах на Балеа един лосион и бях доволна от резултата, но миризмата ме съсипваше. Търся нещо с приятен или поне поносим аромат. Това на Дав дали някой е ползвал? https://www.dm-drogeriemarkt.bg/dove-losion-za-tyalo-s-avtobronz … 712561982849.html

Аромата е същия.

# 498
За боядисването аз процедирам така - преди боядисване(имам предвид два-три дни) мия с ДПШ(ако се сетя), после в деня на боядисването(час преди процедурата) омазвам хубаво косата с масла(на Икаров за растеж или друго течно базово масло каквото имам) и после следва боята без да отивам маслата. Става супер, а боядисването е толкова лесно и се пести дори от боята за коса. Маслата много щадят косата и в никакъв случай не пречат на проникването на боята в косъма.

# 499
И аз така мислих да направя като ми падне боята и реша,че съм станала пак за боядисване ще се измия с тоя ДПШ и след 3-4 дена като ми стане пак за миене косата ще я боядисам.
Но сега ще пробвам и метода на Джаста преди боя ще се омажа с масла,че моята коса гълта много боя.Две кутии боя не ми стигат, а ми е къса 😂 понякога и една професионална ми идва малка.

# 500
Ей ся ме разбихте с тез масла. Ще трябва и аз да пробвам 😂

# 501

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 08:50 от Катрин Katrin

# 502
  • София
Каква е целта на снимките? Да не би да си искала да пуснеш поста в темата за новите козметични покупки?

# 503
Здравейте , бихте ли ми препоръчали основа за грим на Essence или нещо бюджетно от което сте доволни и тъй като съм начинаеща в тези неща 😁, колко време след нанасяне на основата слагаме и фон дьо тен?

# 504
Amiamo, лосиона на Garnier hair food купих за под 10 лв от супермаркета до нас. В ДМ и Лили, че и в Ремедиум цените са над 12 лв и реших да не купувам, но видях намалението в супера и реших да пробвам.

Не режете кожичките на ноктите, а използвайте масло за кожички, след което избутайте. След 2-3 процедури ще омекнат, но с рязане става само по-зле. Всеки път ще са по-твърди и по-твърди. Преди ги режех, но спрях и се радвам, че го направих.

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 11:08 от Момичето.и.морето

# 505
Здравейте , бихте ли ми препоръчали основа за грим на Essence или нещо бюджетно от което сте доволни и тъй като съм начинаеща в тези неща 😁, колко време след нанасяне на основата слагаме и фон дьо тен?

Ето тази е страхотна https://www.notino.bg/essence/hello-good-stuff-glow-serum-primer … duct_list-product

# 506
Любопитна съм дали ниацинамидът в състава на този продукт дали няма да изсушава кожата и да не може да се нанесе хубаво фондьотена.

# 507
Любопитна съм дали ниацинамидът в състава на този продукт дали няма да изсушава кожата и да не може да се нанесе хубаво фондьотена.

При мен няма никакъв проблем, дори отделно в рутината си нанасям ниацинамид (the ordinary). Базата изобщо не е изсушаваща, много комфортно се усеща, няма глоу частици, кожата изглежда много добре с нея. Вижте в youtube и интернет има много ревюта на тази база.

# 508
  • В къЩи.
Здравейте.
Бях много доволна от коректора на Буржоа Радианс, но вече не го откривам.
Взех Камуфлажа на Катрис, но ми е много сух,подчертава ми бръчки под очите,който даже не знаех,че имам.
Някакъв на Ейвън взех,същата работа.
Моля препоръчайте покривен и хидратиращ коректор за тъмни кръгове под очите.

# 509
Имах един на Есенс, ще потърся снимка, много бях доволна откъм това, че не изсушава.Аз бръчки там нямам много.Но установих, че като сетна с пудра става страшно и спрях да го правя, а напоследък слагам по-светъл ФДТ, не коректор и върши същата работа поне при мен.

Общи условия

Активация на акаунт