Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 83

• 64 415
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Аз да питам доволни ли сте от серума с витамин ц на Велнеа на Лили?

Доволна съм.

# 181
  • Пловдив

Доволна съм.
а само вечер ли нанасяте?

# 182
  • София
Нанасям сутрин.

# 183
Аз минавам само да похваля тази пудра на Wibo. Отдавна търсех оризова пудра, за мазна кожа като моята е супер. Матира ми много добре и не лъщя почти цял ден. В момента е намалена в Лили

# 184
  • София
Мина,виж дали го има в онлайн магазина и после пробвай да си избираш магазини и ако някъде се появи трябва да го има.
Когато нещо се купи от физически магазин до 5 мин се отразява в онлайн магазина.
Няма го, аз първо там гледах оня ден като отвориха онлайн магазина. Днес ходих до магазина в подлеза на СУ, който не ми е в обичайния маршрут, но и там нямаше и реших да питам дали сте го срещали някъде.

# 185
  • Deutschland
Видях новата колекция грим на Катринс ( На Есенс около нас не са заредени ) Имат много симпатични малки палитри биещи на малките Natasha Denona и розово-нюд-зелена голяма.
Имат вакса за вежди ( ABH dupe ) и няколко нова глоса.

Кои точно са? За зелената май се сещам коя ще да е, но за минитата не.

# 186
  • Стара Загора
Минитата се водят 5 in a box. Сравняват ги с минитата на Наташа Денона. Най-после ги заредиха в търговската мрежа. До сега ги имаше само он-лайн в Бг.
А коя е голямата зелена-розово-нюд?

# 187
Скрит текст:

Доволна съм.
а само вечер ли нанасяте?
Чудя се най-вече дали да взема серума от ДМ или от този на Лили.

# 188
  • Deutschland
Минитата се водят 5 in a box. Сравняват ги с минитата на Наташа Денона. Най-после ги заредиха в търговската мрежа. До сега ги имаше само он-лайн в Бг.
А коя е голямата зелена-розово-нюд?

О, да. 5 in a box ги имам и ги подарих, защото не се гримирам вече. Засега де...
Предполагам зелено-розовата е тази, в колаборация на Катрис с един немски инфлуенсър. Чисто нова е, така че може и да бъркам, че става въпрос за нея точно

# 189
  • Варна
Голямата палитра на Catrice
Скрит текст:

# 190
Голямата палитра на Catrice
Скрит текст:
моля ако някой е пробвал за отзиви

# 191
  • София
Ох, тази палитра е много красива!
Въздържам се и аз от покупка на сенки, имам 3 палитри и 4-5 единички, които са ми повече от достатъчни, но ако се добера до тази и е качествена, бих я взела.

Последна редакция: ср, 21 сеп 2022, 12:48 от ~Étoile~

# 192

На мен не ми хареса, слаб ми е. Честно казано не мога да се сработя с абсолютно нищо с марка VELNEA, явно кожата ми не понася нещо в тази линия. Дори и душ гелове, много са ми редки.

# 193
  • Стара Загора
Чакам голямата палитра, която Фрау показа с нетърпение. (преди 2-3 дни ми излезе в ИГ и така разбрах за нея). Дано я пуснат в БГ.
Тотално мои цветове....ако човек може да се влюби в една палитра...то аз съм Simple Smile

# 194
Момичета, идвам да попитам за душ гел и лосион за тяло.
До сега съм ползвала душ геловете на палмолив, нивеа и последно взех на велнеа. Главно нивеа ползвам. Лосион ползвам от години само на seventeen.
Но искам промяна. Търся си нещо със силен и хубав аромат. А конкретно за лосиона да подхранва кожата. Търся препоръки на любимци. Много благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт