Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 83

• 64 454
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
  • Deutschland
Мина фон В., грешката е моя. Има лосион на Севънтийн, с червено по тубата и той е с аромат на Гучи Ръш. Вики Бутик нямат такъв.
Викито и Линеа са май на един производител. Аз от бътърите за тяло на Линеа съм много доволна, само дето накупих такива с блясъци и за есен и зима не стават.

# 241
И аз използвах измивната пяна на Balea Med. Изразходих 2 шишенца лятото. Наистина е лека и с изчистен състав. За чувствителна кожа е идеален вариант, но се оказа неподходяща за моята склонна към акне кожа - явно не отмиваше добре омазняването и продължаваха да ми избиват пъпки.

# 242
И аз използвах измивната пяна на Balea Med. Изразходих 2 шишенца лятото. Наистина е лека и с изчистен състав. За чувствителна кожа е идеален вариант, но се оказа неподходяща за моята склонна към акне кожа - явно не отмиваше добре омазняването и продължаваха да ми избиват пъпки.
Тъкмо щях да попитам става ли за кожа предразположена към комедони.
Значи и за мен няма да стане.

# 243
За измиване използвам вече от година само измивния гел на Нивеа от серията Rose Touch и измивната пяна на Алверде. Не смея да пробвам нови продукти, защото редовно попадам на такива, които ми изсушават кожата до скърцане, а при тези двата нямам такъв проблем.
Четох много положителни отзиви за пяната на Балеа Мед, но в двата ДМ-а, в които ходя най-често, все не я намирам.
Преди 2 години бях купила една маска на Maui Moisture в червена опаковка. Нея също не я намирам вече никъде. Има продукти на тази марка в ДМ, но са само шампоани и балсами.

# 244
  • Бургас
Аз много харесвам гела за измиване на Нивеа с хиалуронова киселина,но съм със суха кожа.
Вероятно тази нежна пяна също ще е добре,обичам продукти тип пяна.
На Нивеа имаш за душ и доста флакона изразходих.На Балеа също.
Ако има,пак ще взема.

Предложения за пяна за душ?
В момента ползвам една от кутия на pick n dazzle,но е на привършване и ми се иска да взема от дрогерията някаква нова.

# 245
  • Пловдив
Аз също ползвах показаната пяна  Balea Med и бях доволна, но реших да пробвам друга:

Харесвам я дори повече,  усещам кожата си по-чиста.

Последна редакция: вт, 27 сеп 2022, 20:43 от sunflower

# 246
Идвам с препоръка за твърд сапун, беше го препоръчала гримьорката Таня Христова. Досега винаги се миех с гелчета и бях скептична за него, но с това сапунче без търкане с ексфолиант кожата ми се усеща чиста.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/alverde-naturkosmetik-tvard-prep … 058172783067.html

# 247
sunflower, за тази пяна говоря и аз. Вече от година използвам, 4-5 опаковки съм използвала и е страхотна.

Даниела, от поне 2 седмици му се чудя точно на този твърд продукт за лице, но все не се решавам, защото е 9 лева, а не вярвах, че е добър. Ще го пробвам след позитивния ти коментар.

# 248
  • Пловдив
Знаете ли дали този лосион все още се предлага в някой от магазините? Страхотен е и бюджетен и ми се иска да заредя няколко бройки.

# 249
Заинтригувахте ме с тази пяна Alverde, има ли аромат и състава как е? И тези на Нивеа все ги заглеждам, но така и не се решавам да ги пробвам. Аз съм с мазна кожа и нямам проблем с бялата пяна на Балеа, но ползвам преди това и олиото им, правя двойно почистване, кожата ми е чиста, няма засушаване, нямам проблем с комедони и черни точки, а съм с проблемна кожа.

# 250
Да кажа само че главите за звукова четка на марката на дм не стават за сониккер филипс някой ми беше казал че стават ама не ...

# 251
  • Ланкър, планините Овнерог
Да кажа само че главите за звукова четка на марката на дм не стават за сониккер филипс някой ми беше казал че стават ама не ...
За тези ли става въпрос?

На гърба им пишеше, че стават за Филипс.
Има едни други, които са за ел.четки, не ултразвукови и те едва ли стават. Ето тези

# 252
  • Пловдив
Амбър, ароматът е свеж, ето състава:

# 253
За тези ли става въпрос?

На гърба им пишеше, че стават за Филипс.
Има едни други, които са за ел.четки, не ултразвукови и те едва ли стават. Ето тези

А тези с кръглите глави знаете ли дали са съвместими с ел четка на Oral B?

# 254
И те не, поне според служител с ДМ.Много ги връщали след покупка, защото не ставали.

Общи условия

Активация на акаунт