Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 83

• 64 472
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
Винаги избягвам продуктите "Алверде", макар да ми се иска да ги опитам, но за Бога, алкохол дената в състава им винаги е на челно място. Имам чувството, че са спиртоварна, а не козметична марка. Да, знам, алкохола е консервант, дори се прежалвам да ползвам продукти с алкохол денат, но, ако мога да го избегна го правя. Обаче с Алверде няма откат, всеки техен продукт е с алкохол на първо или второ място в състава, ами, не, мерси.

# 256
Винаги избягвам продуктите "Алверде", макар да ми се иска да ги опитам, но за Бога, алкохол дената в състава им винаги е на челно място. Имам чувството, че са спиртоварна, а не козметична марка. Да, знам, алкохола е консервант, дори се прежалвам да ползвам продукти с алкохол денат, но, ако мога да го избегна го правя. Обаче с Алверде няма откат, всеки техен продукт е с алкохол на първо или второ място в състава, ами, не, мерси.
А съставът на Балеа по-добър ли е? Аз също предпочитам козметика с по-натурален състав.

# 257
  • София
"Натурален" въобще не е синоним на "добър" принципно. Някои натурални съставки такива алергии могат да предизвикат, че...

# 258
Първия модел 13.99 ..за съжаление едвам ги отворих трябваше да наруша опаковката за да ги изкарам ..излишна покупка...

# 259
От дрогерийните продукти за почистване на лице единствените с които се разбирам са Микса. Този гел е много хубав

Електрически четки за зъби продават в Лидл /препоръча ми ги зъболекар/ с 4 глави за около 15 лева. Марката мисля че е Nevadent нещо такова. Пише, че са съвместими с Oral B но още не съм пробвала.

# 260
  • Deutschland
За почистване ползвам Биотен и Nature of Agiva с роза. Имам и Гарние био, но не ми допада.

# 261
Биотен не помня дали съм ползвала за измиване. По-скоро не. На агива съм ползвала други продукти, които не бяха кой знае какво, за измиване на лице също не съм. Другата седмица ще се разтърся за нов продукт. А може и да не взимам, ако сапуна, който почнах да ползвам се окаже добър за мен. Имах в шкафа забравен сапун с хума, става и за коса и кожа.

# 262
Аз пък все повече заменям козметиката, която купувах от аптеката с такава на Алверде. Нощния ми крем за лице, пяна за почистване, гримове са все на Алверде. Ползвам и антицелулитно масло пак на същата марка и маслото, за което писахме много в предната тема, което е за тяло (с макадамия и с портокалов цвят).

# 263
  • Deutschland
Много му се чудя на това масло за тяло на Алверде. Тук има подаръчен сет с три масла, по 50 мл всяко на цена от 4 или 5€.

# 264
За почистване ползвам Биотен и Nature of Agiva с роза. Имам и Гарние био, но не ми допада.
от продуктите на Агива и аз съм много доволна

# 265
  • София
Мина фон В., грешката е моя. Има лосион на Севънтийн, с червено по тубата и той е с аромат на Гучи Ръш. Вики Бутик нямат такъв.
Викито и Линеа са май на един производител. Аз от бътърите за тяло на Линеа съм много доволна, само дето накупих такива с блясъци и за есен и зима не стават.
Благодаря Фрау С Simple Smile
Заинтригувах се (а и тъкмо довършвам една голяма кутия с бътър) ще взема за проба Simple Smile
Иначе и аз бях купила за морето една лимитка на балеа, но се оказа основно блескунки с консистенция на лепило и не съм я ползвала, а на миризма много ми харесва и ме е яд. Не знам как да я използвам. Освен да сипвам в паничка да ароматизира въздуха в стаята не се сещам друго какво 😄
Скрит текст:

По темата с почистващите, последно ползвам мицеларния гел VZK и съм доста доволна.

# 266
  • Deutschland
С аромат на южно море и моной? Звучи любопитно.

# 267
Да кажа само че главите за звукова четка на марката на дм не стават за сониккер филипс някой ми беше казал че стават ама не ...

Странно. Аз само такива ползвам за моята четка Филипс. В началото малко по-трудно влиза главата в четката, но в последствие се разработва. Може би зависи и от модела на четката, не знам... Но и аз не помня кой модел е моята, тъй като след като изтече гаранцията, изхвърлих кутията.

# 268
  • София
Аз да се оплача, че си взех от твърдите бодибътъри на Балеа с надеждата да се доближават до тези на Лъш… е останах си с надеждата. Това нещо супер трудно се разтапя и нанася, но пък лесно се чупи, че и рони…

# 269
  • София
Фрау, на моной мирише много приятно, ама все едно с бронз се мажеш 😄 гъсто, лепкаво усещане, твърде много златни частици

Общи условия

Активация на акаунт