Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 83

• 63 767
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Бадемовото масло е чудесно за коса. От чаеното дърво само 2-3 капки се ползват, обикновено в шампоан и против пърхот.

# 526
Днес реших да се погрижа за краката си и се отбих през Лили за някакви соли и крем. В крайна сметка се прибрах с тези продукти:

1. Солите - хем не се разтвориха добре, хем миришат на препарат, хем нищо не правят за кожата. Странният син цвят, в който са ги оцветили, също не ми допадна. За антигъбично действие не мога да кажа, защото нямам такъв проблем.
2. Кремът на Евелин с 25% уреа не ми хареса, но бих му дала шанс още няколко пъти, въпреки, че кожата ми е просто суха и от него дори не се иска да заздравява напукани пети.
3. Пилингът на Велнеа - това ми хареса най-много от тази покупка. Има глицерин и масло от ший и оставя кожата осезаемо по мека дори след измиването му.

# 527
И колко струва един стик на Дав?

10 лв.

# 528
  • София
Днес реших да се погрижа за краката си и се отбих през Лили за някакви соли и крем. В крайна сметка се прибрах с тези продукти:
Скрит текст:

1. Солите - хем не се разтвориха добре, хем миришат на препарат, хем нищо не правят за кожата. Странният син цвят, в който са ги оцветили, също не ми допадна. За антигъбично действие не мога да кажа, защото нямам такъв проблем.
2. Кремът на Евелин с 25% уреа не ми хареса, но бих му дала шанс още няколко пъти, въпреки, че кожата ми е просто суха и от него дори не се иска да заздравява напукани пети.
3. Пилингът на Велнеа - това ми хареса най-много от тази покупка. Има глицерин и масло от ший и оставя кожата осезаемо по мека дори след измиването му.

На Farmona  всички продукти са добри. Пробвай отново.

# 529
Има хубави соли за крака на Балеа, аз купувам само от тях. Под 2лв. са, опаковката стига за 2, дори 3 ползвания.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-kristali-za-vana-za-kraka- … 058172623882.html

От кремове за крака също съм най-доволна като цена, качество и ефект от кремовете за крака на Балеа.

# 530
Балеа дали имат скраб за тяло? Онзи ден търсих в ДМ, ама не намерих.

# 531
Да, ползвам
този със сол и масла и е супер.

# 532
+1 глас за солите на Балеа.
Миришат уникално ,правят краката мекички и успокояват.
Използвам ги предимно лятото ,защото ми помагат при тежест и умора в краката. Слагам си обаче по-хладка вода.
Купувам си и от тяхната пудра или перли за вана и си добавям морска сол. Мирише уникално ,а морската сол успокоява напрежението в краката и омекотява.

# 533
  • Варна
Бихте ли ми препоръчали витамини против косопад. Знам, че в ДМ има на Миволис. От кои техни сте доволни?

# 534
Здравейте , бихте ли ми препоръчали основа за грим на Essence или нещо бюджетно от което сте доволни и тъй като съм начинаеща в тези неща 😁, колко време след нанасяне на основата слагаме и фон дьо тен?

Аз съм ползвала 3  на essence.
1 - Hydrating + Skin Refreshing Primer - правеше ми ''кир'' ефект, не съм доволна

2 - Hello, Good Stuff! Primer Serum Hydrate & Plump - серум за лице, който може /по описание/ да се използва и вместо основа, но лепне ужасно

3. ESSENCE FIX & LAST JELLY PRIMER - много съм доволна, нанся се лесно, изчаква се докато изсъхне и се нанася ФДТ

Но зависи и с каква кожа си

# 535
За лепненето не знам дали е недостатък, по мои наблюдения фон дьо тена по-добре прилепва и се слива с основата и към кожата.

# 536
# 537
За лепненето не знам дали е недостатък, по мои наблюдения фон дьо тена по-добре прилепва и се слива с основата и към кожата.

Може би, за това казах, че е и до типа кожа. Моят ФДТ не изглеждаше добре + некомпфортното усещане.

# 538
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Здравейте, много ме обърквам всеки път в дрогериите и не явно да нацелвам продуктите. Може ли да ми препоръчате всекидневен шампоан. Не мога да се ориентирам кои са ДПШ и кои всекидневни.

# 539
Момичета, преди мен са ви отговорили, но да отговоря и аз:
Аmiamo, да, хваща си боята.
Oesi, бадемово масло, може, да, мажи смело и обилно, то е базово. От маслото от чаено дърво, както е писала Ази, само капка-две, то е етерично масло и не е подходящо за "омазване", а само като добавка. От всички базови масла обаче може да мажеш на воля.

Общи условия

Активация на акаунт