Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 83

• 63 765
  • 737
  •   2
Отговори
# 540
В Кауфланд Dove сега е на 4.89, но няма нито един стик, което е много странно. Има рол-они и дезодоранти.
Да, ползвам
този със сол и масла и е супер.
Страхотен е този скраб, мирише много приятно.

# 541
  • София
И на Рексона няма нито един стик и много се ядосвам. С години ползвах антибактериалния и сега се чудя какво да купувам. Дав не харесвам, Нивеа също.

# 542
[/spoiler]
В кой магазин са по 99 цента?

# 543
Бихте ли ми препоръчали витамини против косопад. Знам, че в ДМ има на Миволис. От кои техни сте доволни?
Бих ти препоръчала Геритамин.
Пиеш 20 дни 2х1 и после 3 месеца само по едно на ден.
Бях ги съчетала с отвара от корени на репей.
В една чаена чаша вода слагаш 1-2 с.л. корени от репей и оставяш да ври 5-7 мин. Прецеждаш 2-3 пъти ако искаш да сложиш отварата в шише с пулверизатор за да пръскаш в корените на косата.
Аз се пръсках след всяко миене на косата. Отварата се държи в хладилник и издържа 1 седмица.
При мен това помогна.
Имаше колежки ,които пробваха много по-скъпи варианти и нямаха ефект.
За шампоан използвах Алпецин.
След изкаран Ковид нямаше колежка на която да не и окапва косата и то на кичури.
Моят вариант за справяне беше този и съм доволна.
Дори можеш всяка година да си купуваш Геритамин и профилактично да се използва.
Успех!

# 544
Помагайте с препоръки за такъв цвят молив/червило :

# 545
На Essence има такъв молив за устни от серията автоматични и дълготрайни по 3.50лв са някъде, точно го подарих-беше ми мн светъл.

# 546
  • София
И Голден роуз предлагат такъв цвят - молитви и червила.

# 547
  • Стара Загора
За първи път в каталога на Лили видях Ламинираща терапия за блясък при увредена и цъфтяща коса. Някой използвал ли е?

# 548
Бях в ЛИДЛ преди малко и съм шокирана от цената 10 ЛЕВА за дезодорант Дав (150мл.), който преди беше 4-5 лева…
Това е пълен абсурд. Преди го купувах на 2,99 намален в Кауфланд и за 4,99 голямата разфасовка…

# 549
Момичета, имам нужда от препоръки за дневен и околоочен крем, предпочитам по-леки формули (с нормална към комбинирана кожа съм, сега през студените дни е нормална, но лесно се дехидратира). Избягвам силно ароматизирани продукти (поне за продукти, които се задържат на кожата, при измиващите правя компромис), защото кожата ми е чувствителна.

# 550
Аз бях още по-потресена като видях дездорант на Дав за 12 левв в Лили в Парадайз. 😂

В ДМ сякаш е най-нормална цената за момента - 5,75..

# 551
Факт е, че в Лили дори на намаления понякога цените на конкретни продукти не са по-ниски от тези на цените в DM. А едно време се подразних, че DM си сменят политиката и наблягат на "трайно ниски цени" вместо на промоционални цени за конкретен период. Smiley

Похвалвам рол-он дезодорантите Mineral Action Control на Garnier. Вече няколко месеца използвам само тях, като бях доста предубедена в началото, защото предходната им серия ми дразнеше кожата, получавах парене и сърбеж. Сега нямам подобен проблем, без значение дали нанасям веднага след обезкосмяване на зоната. Предпазва добре, ухае приятно и се чувствам чиста и спокойна през целия ден.

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 12:41 от Louren

# 552
  • София
Аз бях още по-потресена като видях дездорант на Дав за 12 левв в Лили в Парадайз. 😂

В ДМ сякаш е най-нормална цената за момента - 5,75..

Може би е в "акция" и затова е толкова ниска цената.

# 553
Аз купувам само от Кауфланд дезодоранти на Дав, защото са под 4лв на намаление. Когато има намаление, купувам 4-5 броя.

# 554
Amiamo на мен ми излиза като редовна.
Спомянм си, че последно като купувах пак си беше такава.

Общи условия

Активация на акаунт