Спам тема(Септемврийче Спам!) - от 01.09. до 30.09.22г.

• 14 013
  • 536
  •   1
Отговори
# 450
Лоре, благодаря за кафенцето. Много ми липсваше Heart

# 451
Моето е винаги в добро настроение. Което въобще не значи, че на детегледача  ще му е лесно. Trollface

# 452
  • На Марс
Намонтирах се ... не искам да виждам и чувам за мебели поне месец.

На пп ако ще и да вали си сядам на земята Simple Smile

# 453
  • София
пп куга

# 454
  • Euskal Herria
Их, изтървах. Таман чакам да доставят една етажерка... ма Пънчи вече не ще да монтира мебели Joy

Някой, ако знае ефикасно средство срещу мухъл, ще съм му много благодарна! Ясно ми е, че докато не се санира сградата, все ще имаме проблем, та затова за момента борбата е неравна и не спира. Тъпо решение е вградения гардероб в апартамента. За жалост, нищо не можем да направим.

# 455
  • София
Их, изтървах. Таман чакам да доставят една етажерка... ма Пънчи вече не ще да монтира мебели Joy

Някой, ако знае ефикасно средство срещу мухъл, ще съм му много благодарна! Ясно ми е, че докато не се санира сградата, все ще имаме проблем, та затова за момента борбата е неравна и не спира. Тъпо решение е вградения гардероб в апартамента. За жалост, нищо не можем да направим.

саво. Или белина - сипваш в шише с пулвелизатор и пръскаш обилно.
Това са съветите срещу мухъл в темата за хитринките и са доволни от резултата. само трябва да се спасите някъде за няколко часа да не дишате изпаренията.

# 456
и около мухъла яко и плътно. нека е веднъж без повтаряне. като сехс

# 457
Варосване на стена?

# 458
ти мрастница мрастна

# 459
Че кое му е мръсното на варосването?! Anguished

# 460
  • Euskal Herria
Това го правя. Белината ми е първо другарче. Гъста и концентрирана. Пръскам навсякъде. И пак няма спасение.  Сега чакам да изсъхне и отгоре ще напръскам с още един препарат.
Хазяинът ни беше давал и професионален препарат (от строителна фирма взет), уж много ефикасен, и пак без резултат. Що куфари, обувки и дрехи заминаха... А няма как да оставя минимално количество в гардероба и да оставя празни част от шкафовете. Ако имахме килер/мазе/таван, щеше да е друго.

Лори, не става. Гардеробът в спалнята ни е вграден. Ама така "умно" са го вградили... Използвани са стените на стаята за гръб и страници. А едната е външна. И не стига, че сградата няма изолация, ами са боядисали стените на гардероба с блажна боя, за тях са захванати плоскостите. От прекрасно по-прекрасно. И цялото това великолепие е затворено зад четири огромни плъзгащи врати-огледала - от край до край на стаята, от пода до тавана. Красота! Да не пропускам всеки ден да се любувам на себе си. Дори и легнала, щото отсреща е спалнята.  Joy

# 461
  • София
Flushed Flushed
Не съм съгласна.

# 462
Flushed Flushed
Не съм съгласна.

четридесет минути с ходене до съседа ли или самия койтоз

# 463
  • София