Изпитани сайтове за парфюми - септември 2022

• 75 895
  • 654
  •   1
Отговори
# 135
Всички постват парфюми с цени без аналог, пък аз идвам да се оплача от Parfimo! Парфюм, то ест цяла серия, който буквално до вчера вечерта беше на цена 94,20 лв., тази сутрин е на двойната и отгоре цена от 250,60 лв..
Как нещо скача в пъти, ей така? Около седмица се чудя дали да го поръчам и следя цената.

При редовна цена 130 евро аз не бих чакала да падне повече, бил е доста изгоден.

Уф, ми така е, като няма достатъчно отзиви в нета, които да ми оправдаят покупката насляпо... Друг път ще си знам да им проверявам редовната цена, че то тази е била престъпно ниска! Но някак си започвам да се чувствам като брокер на Уолстрийт, да следя по час движението на цените в парфюмните сайтове...

# 136
имах мостра на този парфюм, подарих я; на мен ми беше прекалено силно началото с горчивите бадеми и така и не открих татул вътре

в MakeUp има някои парфюми на Ormonde Jayne https://makeup.bg/search/?q=ormonde

# 137
Всички постват парфюми с цени без аналог, пък аз идвам да се оплача от Parfimo! Парфюм, то ест цяла серия, който буквално до вчера вечерта беше на цена 94,20 лв., тази сутрин е на двойната и отгоре цена от 250,60 лв..
Как нещо скача в пъти, ей така? Около седмица се чудя дали да го поръчам и следя цената.

Ох, това не съм го очаквала! Сложих си смокинята още когато беше на 93лв. Всеки ден си я гледах и се надявах цената да падне с 2-3 лв. Joy. И при положение, че видях каква му е реалната цена, на какво се надявах и аз не знам.  Ще ми е за урок.

Скрит текст:
Ако някой си я взе и не му допада, с радост ще приютя Simple Smile

# 138
  • София
Като закачка към козметики на поръчка жена ми от Нотино взех на сляпо:

Скрит текст:

Fragrance Notes
Top Notes: Agarwood, Benzoin, Rose
Middle Notes: Saffron, Amberwood, Leather
Base Notes : Incense, Birch, Raspberry

Rue Broca  Penthouse Windsor ( Rue Broca e някакво подразделение на Afnan) / https://www.notino.bg/afnan/penthouse-windsor-parfjumna-voda-uniseks/

Не е копие на нищо конкретно, макар че с тези нотки очаквах да е някакъв любитен микс между Tom Ford Tuscan Leather и Louis Vuitton Ombre Nomade. Оказа се, че не е като тях. Първоначално имах намерение да го опиша по-детайлно в парфюмната тема, но сега не съм убеден, че ще продължа с тези чаршафи за никому ненужни арабски екзотики. Много съм доволен и от Нотино - бърза доставка, и от парфюма - чудесен ориент в прекрасен микс.
Въпреки, че Нотино като цяло са с по-високи цени, заслужава си човек да ги преслушва и тях, защото изпадат чат пат чудесни находки. Simple Smile

# 139
Има ли някой впечатления от този сайт?
Надежден ли е?
http://www.parfium.net

Последна редакция: вт, 06 сеп 2022, 15:13 от chery_k

# 140
Нотино - при покупка на продукти на Диор над 160 лв има подарък мини 5 мл от J'adore Parfum d’Eau
и за някои неща важи и код sale15

# 141
Безплатна мостра на Prada Paradoxe от Notino:
https://www.notino.bg/prada-paradoxe-sampling/

# 142
Отново голямо похвално за Notino- поръчах вчера сутринта и днес взех пратката от Спиди.
Плюс тези малки подаръчета към поръчката Доволна съм, препоръчвам.

# 143
Mimeto 74 ,моля те сподели какъв е ароматът на Давидоф.
Гледам ,че го има пуснат на промоция на Лили ,ако не бъркам за 45 лв. -100 мл.

# 144
Mimeto 74 ,моля те сподели какъв е ароматът на Давидоф.
Гледам ,че го има пуснат на промоция на Лили ,ако не бъркам за 45 лв. -100 мл.

В Парфимо е 32 лв.

# 145
Не искам да развалям радостта от цените които коментирате, но версиите на Cool water за които говорите са различни. Тази на Mimeto е Jasmine and Tangerine и в Парфимо е 51 лева, а версията в Лили е Street Fighter и да, в Парфимо е 32 лева, както винаги по-изгодно отколкото в Лили.

# 146
# 147
Panouge в Парфимо стана на 133лв.

# 148
Не искам да развалям радостта от цените които коментирате, но версиите на Cool water за които говорите са различни. Тази на Mimeto е Jasmine and Tangerine и в Парфимо е 51 лева, а версията в Лили е Street Fighter и да, в Парфимо е 32 лева, както винаги по-изгодно отколкото в Лили.

Точно така,говорим за различни аромати.В момента този.който купих е най изгоден в Нотино,с БД и код за-10%.

# 149
Здравейте, една хвалба, пристигна Мелиора от мейкъп, предоволна съм
Parfumdreams най-сетне ми пратиха поръчката, изкарах късмет, явно си доставят до адреса на Ggbg, уточнявам, че ид-то ми беше написано на "втория ред" на адрес, заедно с уточнениеята

Общи условия

Активация на акаунт