Изпитани сайтове за парфюми - септември 2022

• 75 834
  • 654
  •   1
Отговори
# 120
В elinor.bg -20% на всички парфюми на NISHANE с код: nishane

Отдено  и цените са намелени. Simple Smile

https://elinor.bg/brand/nishane

Последна редакция: пн, 05 сеп 2022, 16:10 от Milen™

# 121
тъкмо бях в магазина им и отнесох един Султан ветивер, някои аромати се връзват на супер цени.

# 122
Здравейте,може ли малко помощ:търся Bvlgari Aqva Amara.Опитах по известните начини,но ще съм благодарна,ако знаете нещо,което ми убягва?!

# 123
  • Пловдив
Здравейте,може ли малко помощ:търся Bvlgari Aqva Amara.Опитах по известните начини,но ще съм благодарна,ако знаете нещо,което ми убягва?!

Спрян е.

# 124

Аман с тоз Нишан. Да намалят Atelier Materi 😇😊

# 125

Кой от бранда искаш и на каква цена? Мернах в немските някои намалени парфюми, но не всички

# 126
Хваща ли Ви кода за нови потребители в Скарлет?

# 127
Чааакай деее, чакай малко, нека има радост малко на тези цени. Какво са тия трепети, като първа тубероза на 16  годишна възраст. Айде да се успокоим малко. Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Пръскай си порцелана, кефа иде. Simple Smile Мъничко още и ще има радост.

20 % ок ли е?

https://elinor.bg/product/the-merchant-of-venice-accordi-di-profumo-bergamotto

Последна редакция: пн, 05 сеп 2022, 18:44 от Milen™

# 128
  • София
Скрит текст:
Здравейте! Следя темата отдавна и ви благодаря, че ме насочихте към дискавъри сетовете. Очевидно това е новият "бон тон" в парфюмерийния свят. Наблюдавам и по-установени брандове и по-нови, които задължително предлагат такива сетове. Явно времето на пръскането по магазините отмина.
По-конкретно, доскоро си поръчвах такива сетове само от БГ сайтове. От Нотино ми се случи в сета да има мостри различни от обявените (веднъж). Подарих ги.
От чужбина последната ми поръчка на дискавъри сет е от Houbigant Paris. Знам, че за вас е старичко, но за мен си е тамън. Днес ми пристигна поръчката с БГ пощи. Тръгна от компанията на 30-и август и днес на 5-и септ сутринта пощаджийката ми в донесе на адрес. Имайки предвид, че живея в дълбоката провинция, доставката си е скорострелна. Доставката до БГ струва 10 евро. (има и безплатна за по-скъпи поръчки). Получих и код за отстъпка за следваща поръчка.
Доставиха ми два сета - стандартен - с 6 мостри (30 евро) и "избери си сам" (4 мостри + подарък - нов аромат на компанията) за 15 евро. Поръчката дойде здраво опакована и нищо не липсваше.
Ами ето, аз съм вече фен на дискавъри сетовете. Радика и Милен са виновни.

Ха, ето заради това нещо съм готова да се отрека от думите си, че аз дискавъри сетове не обичам и не поръчвам! Но пък защо ли ми е беля на главата, като се знам, че ще примра за всичките и мира няма да видя, докато не ги изпонапридобия (их, каква дума извъртях само, ама то е от мерак на гол тумбак Stuck Out Tongue ). Пък на който са му старички, да ги дава насам, аз горката да се тровя с тях Laughing Имам Quelques Fleurs l'Original и го смятам за най-изтънчения аромат във вече все по-нескромната ми колекция, а също така съм хвърлила око и на Quelques Fleurs Royale.

# 129
Код mid15  - 15 % работи за висчки брандове:
Alexandre. J, Carner Barcelona, Goldfield & Banks, Xerjoff , Etat Libre d'Orange, BOHOBOCO, The Merchant of Venice, Les Indémodables , Tiziana Terenzi , Mancera, Van Cleef & Arpels, Amouage, V Canto.

НЕ работи за: Zoologist, Francesca Bianchi, Atelier Materi

Щастлив ще съм, който ще отнесе този парфюм на цена без аналог в света!
https://elinor.bg/product/amouage-reflection-man-1

# 130

Кой от бранда искаш и на каква цена? Мернах в немските някои намалени парфюми, но не всички
Narcisse Taiji, ама не е спешно. Ще ми се да пуснат 50мл, кви са тия буркани по 100мл само 😒

# 131
Хваща ли Ви кода за нови потребители в Скарлет?

Кодът работи само при поръчка на ненамалени артикули и само за поръчки като гост - welcome10 за 10% отстъпка

# 132
Ех и аз от известно време въздишам по Юбиган. Видях 30 мл в Нотино за 108 лв. и докато се наканя...

# 133
Всички постват парфюми с цени без аналог, пък аз идвам да се оплача от Parfimo! Парфюм, то ест цяла серия, който буквално до вчера вечерта беше на цена 94,20 лв., тази сутрин е на двойната и отгоре цена от 250,60 лв..
Как нещо скача в пъти, ей така? Около седмица се чудя дали да го поръчам и следя цената.

# 134
  • Пловдив
Всички постват парфюми с цени без аналог, пък аз идвам да се оплача от Parfimo! Парфюм, то ест цяла серия, който буквално до вчера вечерта беше на цена 94,20 лв., тази сутрин е на двойната и отгоре цена от 250,60 лв..
Как нещо скача в пъти, ей така? Около седмица се чудя дали да го поръчам и следя цената.

При редовна цена 130 евро аз не бих чакала да падне повече, бил е доста изгоден.

Общи условия

Активация на акаунт