Изпитани сайтове за парфюми - септември 2022

• 75 820
  • 654
  •   1
Отговори
# 105
И по темата с намачканите чаршафи....

цена без аналог на пазара : Hermès Terre D'Hermes EDT 50 мл.

+ безплатна доставка.

https://makeup.bg/product/2585/#/option/476748/

# 106
  • София
Terre edt 50 мл тестер преди 2-3 години някъде поръчах от Парфимо за 55 лв. От тогава не съм виждала такава цена, а се оглеждам, че искам да купя за подарък.

# 107

Al Georgieva , не чети през редовете, тая тубероза беше подсказка, че за черния петък може и да не видим таквиа цени. Simple Smile
Скрит текст:

Чудя се дали ще има отново 30% отстъпка за черния петък..... имам още няколко часа да си помисля Grinning
Преди малко пръснах от това цветенце, леле колко е хубав, отвя на мига срамежливия бял татул на K.Mecheri

И безплатните мостри за 40 евро също са изкушаващи.....

# 108
# 109
Само при мен ли никакъв код не работи за елинор?

# 110
  • Пловдив
Ако е успокоение и при мен не работят кодове на елинор, даже и на parfum.bd обявения код LUX5 намалящ всичко с - 5% не работи.

# 111
Не хващат Atelier Matieri другите ги хваща

# 112
Не хващат Atelier Matieri другите ги хваща
Ами жалко 😄

# 113
Мисля че се получи добре подарих си го за РД,който е след няколко дни.Тъкмо ще дойде до тогава.
Поръчах го от Нотино. Дебна го откакто излезе.

# 114
# 115
# 116
Здравейте! Следя темата отдавна и ви благодаря, че ме насочихте към дискавъри сетовете. Очевидно това е новият "бон тон" в парфюмерийния свят. Наблюдавам и по-установени брандове и по-нови, които задължително предлагат такива сетове. Явно времето на пръскането по магазините отмина.
По-конкретно, доскоро си поръчвах такива сетове само от БГ сайтове. От Нотино ми се случи в сета да има мостри различни от обявените (веднъж). Подарих ги.
От чужбина последната ми поръчка на дискавъри сет е от Houbigant Paris. Знам, че за вас е старичко, но за мен си е тамън. Днес ми пристигна поръчката с БГ пощи. Тръгна от компанията на 30-и август и днес на 5-и септ сутринта пощаджийката ми в донесе на адрес. Имайки предвид, че живея в дълбоката провинция, доставката си е скорострелна. Доставката до БГ струва 10 евро. (има и безплатна за по-скъпи поръчки). Получих и код за отстъпка за следваща поръчка.
Доставиха ми два сета - стандартен - с 6 мостри (30 евро) и "избери си сам" (4 мостри + подарък - нов аромат на компанията) за 15 евро. Поръчката дойде здраво опакована и нищо не липсваше.
Ами ето, аз съм вече фен на дискавъри сетовете. Радика и Милен са виновни.

# 117
Quelques Fleurs Jardin Secret имам мостра пристигнала с някоя поръчка и това е един от най-нежните и финни парфюми до които съм се докосвала

# 118
Quelques Fleurs Jardin Secret имам мостра пристигнала с някоя поръчка и това е един от най-нежните и финни парфюми до които съм се докосвала
Al Georgieva, точно този аромат реших да го поръчам като парфюмен екстракт. Стандартният им сет е с парфюмни води. Точно заради екстрема си взех и "избери си сам" комплекта. Ароматите са умопопрачителни. Моето село днес мирише на Париж Simple Smile

# 119
Много хубав парфюм е, либето предполагам ще ме зарадва в някой момент, думите му бяха: "като бях малък, жените ухаеха така"

Общи условия

Активация на акаунт