Изпитани сайтове за парфюми - септември 2022

• 75 810
  • 654
  •   1
Отговори
# 90
Всичко сте изкупили  😬

# 91
  • Пловдив
Всичко сте изкупили  😬

Не са Simple Smile Иди на началната страница на сайта и скрол леко надолу - излизат в новите аромати, там са.

# 92
# 93
  • София
Супер, ще пробвам тогава Tempfluo Blush

# 94
# 95
  • Враца
а в Елинор пускат ли ваучери за отстъпка? аз никога не съм засичала, май..

# 96
Мацки и пичове, вече знам че не си падате по дискавъри сетове и мостри, но от parfumi-shop.net са пуснали мостри на всички нови NISHANE парфюми. Който не може да стреля на сляпо, да пробва първо: Simple Smile

5 мл. - 29,99 лв.
NEFS [/b ]- 5 мл. - 69,99 лв.

https://www.parfumi-shop.net/product/31490-parfjumni-mostri.html

Последна редакция: нд, 04 сеп 2022, 08:14 от Milen™

# 97
Здравейте! Да ви се извиня... вчера неволно излъгах! Имам два сета (светлия и тъмния) на Jo Malone. Не ги купих с опознавателена цел. Вече бях пробвала повечето аромати, не познавах един-два. Не мога с линк, затова, разказвателно...Smile Ако някой има интерес, в eMag, видях L'instant Guerlain EdP 50ml. (в плоското шише) за 83.06 лв.
Хубава вечер! Simple Smile

Последна редакция: сб, 03 сеп 2022, 20:38 от Magda Dimitrova

# 98
Магде, Магде, само минаваш да подразниш лъвиците! Simple Smile

Да се има предвид, че Azo.bg не винаги има наличност.

Да, и снимката не се знае дали е на реалния продукт.

https://www.emag.bg/parfjumna-voda-za-zheni-guerlain-l-instant-5 … 03/pd/DT9D70BBM/?

Последна редакция: сб, 03 сеп 2022, 21:00 от Milen™

# 99
  • До сърцето...
Оф, шъ тъ изям! Може ли старо куче като теб да пита таквиз неща Kissing Heart

В първия пост кликваш върху тази картинка (има табличка и гледаш там за Елинор) и ще ти излезнат кодовете. При някои не минават (напр. отскоро при мен), при други - да. Стискам палци да си от вторите.

# 100
  • Пловдив
От essenza noble защо до превозвач, аз винаги до моя адрес поръчвам?
Сега поръчката ми беше за 30-тина евро и хич не се замислих честно казано. Дори не прочетох условията за доставка в Европа Simple Smile Но ми се струва,че безплатна доставка беше за по-голяма сума и затова.

Al Georgieva, ще пиша впечатления за Tuberosa Carthusia. Днес го носих,но за кратко и искам още веднъж да го тествам.

# 101
Аз се чудя къде сте всички, а вие мачкате сатена в другата тема! Браво бе! Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Al Georgieva , не чети през редовете, тая тубероза беше подсказка, че за черния петък може и да не видим таквиа цени. Simple Smile
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 03 сеп 2022, 23:10 от Milen™

# 102
  • Враца
Скрит текст:
Оф, шъ тъ изям! Може ли старо куче като теб да пита таквиз неща Kissing Heart

В първия пост кликваш върху тази картинка (има табличка и гледаш там за Елинор) и ще ти излезнат кодовете. При някои не минават (напр. отскоро при мен), при други - да. Стискам палци да си от вторите.

Ехаааа, колко яко Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Много ти благодаря, прекрасна моя Радика ! Heart
Старо куче съм аз - да, но моля, за смекчаващи вината обстоятелства, да се вземе предвид дългото ми, неоправдано отсъствие!

# 103
Ако някой-търси бюджетен вариант на Maison Martin Margiela  -  By the Fireplace
https://www.parfumi-shop.net/product/38569-lattafa-ameer-al-oudh-intense-oud.html

# 104
Издирвам Метеоритите на Герлен.

Общи условия

Активация на акаунт