Изпитани сайтове за парфюми - септември 2022

• 75 911
  • 654
  •   1
Отговори
# 165
Чучело вика:smiles:SmileSmile къде е новото Либре в Нотино, не го виждам аз.

Някой тук го беше нарекъл така и ми стана много смешно ,та го запомних😀
Иначе ето линк -
https://www.notino.bg/yves-saint-laurent/libre-le-parfum-parfjum … zheni/p-16142996/

Не излиза изобщо никъде - аз също нямаше да знам че мога да го поръчам, ако не бях прочела в една фейсбук група пост на мацка, която всъщност каза че вече е пристигнал при нея.😪
Аз лично през препратката от fragrantica към Нотино си го отворих.

# 166
За нетърпеливите, на прилични цени
Paco Rabanne Fame

http://www.elfragrance.bg/products_filter.php?f44%5B730%5D=Fame& … mp;cPath=1_45_191

# 167
здравейте, сега ми е хрумнало, че имам спешна нужда от Синтра на Мемо, може ли да се намери на по-добра цена от на Нотино Simple Smile

# 168
Чучелото излиза най-евтино в elinor.bg, може да ползвате и код: - 15%
https://elinor.bg/product/paco-rabanne-fame

Новото LIbre от на kovacheva сайта Flowers Hibiscusс код - 10 %  - код: 2410 + подарък чанта с червило. Simple Smile
https://www.parfuemerie-kirner.de/Duefte/Damen/Duefte/Libre-Le-P … -0-05-UNIT-L.html

Последна редакция: ср, 07 сеп 2022, 19:30 от Milen™

# 169
# 170
Здравейте,от мен положителен глас за официалният сайт на Atelier Materi.Поръчах  от там  миналата седмица Cacao  Porcelana . Цената му беше 220 евро, при регистрацията в сайта ми изпратиха код за 10 % и в крайна сметка платих 202 евро. Имаш избор на две безплатни проби по 1.5 мл. Изпращат по пощата , с проследяващ номер и безплатна доставка  и пратката дойде за една седмица. В крайна  сметка идва по изгодно от цената им в Елинор , където  са по 450 лв и не важат кодовете за Atelier Materi.Единственото лошо е ,че  вдигат цените   на парфюмите си с 10 евро , за да подържат  високото им качество.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 171
  • До сърцето...
Parfium.bg ми прати  код BTW7 за 7% отстъпка за поръчки над 77 лв.
Не съм го тествала.

# 172
  • София
Привет!
Издирвам Coco Vanille на Mancera... Предложения къде най-изгодно мога да го придобия? Laughing
Благодаря!! Heartpulse

# 173
  • До сърцето...
Да помоля двамата съфорумци с право на редакция да допълнят новите кодове. Аз съм наколко дни само с телефон и нещо не мога да се оторизирам за таблицата.
Благодаря!

# 174
  • София
Благодаря за прекрасно оформената тема (както винаги), Радика! Flowers Cherry Blossom

Дискавъри сетове обичам и купувам винаги, когато имам възможност. За мен това е идеалният начин да се запозная с определена марка, която ме е развълнувала по някакъв начин. Особено ако колекцията е компактна и се състои от по-малък брой парфюми, или сетовете са организирани по групи (ноти/общ профил), винаги предпочитам да се запозная с повече от 1-2 неща, за да добия по-ясна идея за почерка на марката или парфюмера (ако е инди марка) и да преценя с какъв приоритет да я следя в бъдеще. Другото, което отчитам напоследък, е, че ноти/групи, които традиционно не нося, могат да ме изненадат в нечия интерпретация и съответният парфюм да ми стане неочакван любимец, имам няколко такива случая вече - не се знае от коя шапка ще изскочи заекът. Animal Rabbit Отделно някои марки следват положителната практика да се приспада цената на сета при покупка на цяла бутилка, а и понякога единичните мостри излизат по-скъпо на брой, отколкото в сет. Та заради всичко това накуп - да, обичам и купувам сетове. Simple Smile

В миналата и тази тема видях да се споменават Maison Violet - моите впечатления от марката (темата не е за ревюта и няма да се разливам в описания), а и от обслужването са изцяло положителни. Сетът се състои от 6 мостри за 12 евро, което е изключително скромна цена на фона на настоящата цифромания в нишовия, а и не само, сегмент (цената на доставката до БГ за мостри е 3 евро без тракинг, 6 евро с тракинг; за цели бутилки - безплатна; нещата пристигат в пощенския клон). Мострите са с чудесни спрейъри, които разпръскват много добре (за разлика от мострите на други марки със "стегнати" спрейъри, изпръскващи много малко течност, което затруднява тестването). Поне веднъж в годината пускат промоция между -20% и -30% в сайта си, която се обявява предварително в нюзлетъра им, обикновено трае 24 часа или 2-3 дни, предполагам, че и тази година ще има такава около черния петък (понякога не е точно в този период). Любимецът ми е Un Air d'Apogee, разкошен е. Simple Smile

Ако някой се интересува от Panah London, в момента в сайта на марката има лятно намаление: -15%. Не виждам да е обявено докога е, отстъпката се начислява автоматично при добавяне на артикул в кошницата, няма код: https://panahlondon.com/.

Последна редакция: чт, 08 сеп 2022, 11:08 от Klodilia

# 175
Panouge в Парфимо стана на 133лв.
Дааа, а днес вече 107, 50 лв. Но аз вече си изхарчих парите за парфюми за този месец. И между другото, понеже чакам от Makeup пратка, и те включват безплатна мостра на Прада Парадокс.

# 176
  • София
Да помоля съфорумците, които са се сдобили с Panouge (най-вече Dature Amaretti) да драснат впечатления в другата тема, че са ми любопитни Simple Smile

Последна редакция: чт, 08 сеп 2022, 10:03 от Mini Rebel

# 177
# 178
Положителен отзив за https://parfumi-eu.com/
Поръчах в късния следбед на 06.09, вчера ми се обадиха за потвърждение и днес си взех пратката от Спиди. В разговора за потвърждение на поръчката ме попитаха до адрес ли искам пратката или до офис на предпочитана куриерска фирма. Момчето, с което говорих беше много любезно.
Поръчах тестер, а получих продукт с лепнат етикет тестер, нямаше празен ход, но за цената, на която беше не съм й очаквала. Така, че аз лично ще ги наглеждам от време на време Simple Smile

Последна редакция: чт, 08 сеп 2022, 10:35 от лорелай

# 179
Може би имат все още и бройка от това

Общи условия

Активация на акаунт