Изпитани сайтове за парфюми - септември 2022

• 75 439
  • 654
  •   1
Отговори
# 450
# 451
Привет, бих искала да се допитам до компетентвото ви мнение. В кой БГ или чуждестранен сайт излиза най-изгоден Шанел Шанс, класическия ЕДП? Засега в немската Сефора май е на най-добра цена... 130лв за 35мл

# 452
Напоследък в makeup.bg имаше много добри цени на доста Шанели. Не съм следила точно, но аз си взех продукт 100 мл Allure Sensuelle EDT за 179 лв.

# 453
# 454
В Makeup Nishane Tuberoza 187 лв

# 455
Здравейте! Търся Montale intense cafe, или сайт, от който да го поръчам изгодно ( за себе си), изключвам olx категорично. Досега съм имала многократно Dark Purple,  но вече ми омръзна, Oud night също съм ползвала.

# 456
Здравейте! Търся Montale intense cafe, или сайт, от който да го поръчам изгодно ( за себе си), изключвам olx категорично. Досега съм имала многократно Dark Purple,  но вече ми омръзна, Oud night също съм ползвала.
Здравейте. Сайтовете, от които пазаруваме са на първа страница, заедно с кодовете за намаление.

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 20:52 от лорелай

# 457
Здравейте, някой дали има опит напоследък с поръчка от https://www.parfumdreams.de/. Поръчах си един крем с доставка до адрес на Габиели в Германия, но от събота/17.09/ поръчката ми стои в някакъв  retail outlet и е със статус The shipment is available for pick-up from the retail outlet Bahnhofstr. 20 54320 Waldrach. Писах им два пъти, но отговор никакъв нямам. Ужасен customoer support, направо съм бясна. И как така готова за вземане, при положение, че и във поръчката и във фактурата адреса който съм посочила за доставка  е този на Габиели.

От тях имам още една поръчка, но тя е била през март 2021 и тогава не съм имала подобен проблем.
Моля някой ако знае как да се свържа с тях да даде съвет.

Предварително Благодаря

# 458
Здравейте, някой дали има опит напоследък с поръчка от https://www.parfumdreams.de/. Поръчах си един крем с доставка до адрес на Габиели в Германия, но от събота/17.09/ поръчката ми стои в някакъв  retail outlet и е със статус The shipment is available for pick-up from the retail outlet Bahnhofstr. 20 54320 Waldrach. Писах им два пъти, но отговор никакъв нямам. Ужасен customoer support, направо съм бясна. И как така готова за вземане, при положение, че и във поръчката и във фактурата адреса който съм посочила за доставка  е този на Габиели.

От тях имам още една поръчка, но тя е била през март 2021 и тогава не съм имала подобен проблем.
Моля някой ако знае как да се свържа с тях да даде съвет.

Предварително Благодаря
Малко са бавни на отговорите и доста лъжат.За последната ми поръчка 2  пъти им писах.Все пратката е изпратена.Накрая я изпратиха на 6 ден и то когато вече исках да я отказвам.Добре че Габко бяха бързи и я получих ден преди да замина на почивка.

# 459
При мен parfum dreams изпратиха бързо, но обещаните три мостри бяха пълна скръб, la vie e belle, и две козметики, всички залежали предполагам

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 22:00 от Солена Луна

# 460
Да споделя какъв казус ми се заформи с emag, поради което им слагам една голяма черна точка в моя личен списък със сайтове, от които пазарувам парфюми.
На 13.09. се възползвах от намалението, което бяха пуснали и поръчах парфюм VCA от линията Extraordinaire, с доставчик emag. В понеделник (19.09) получавам друг парфюм от същата линия и естествено го върнах обратно.
Последва дълъг разговор по телефона с тяхна служителка, която поиска имейл с подробно описание и снимки. Щели да проверят случая и до 2 работни дни да решат какво ще се случи с поръчката. Изпратих имейл. Обратна връзка все още няма.
Днес установявам, че поръчката е със статус анулирана. Отново обаждане, никой не знае за какво става въпрос и дали ще получа поръчания парфюм, да не говорим, че той вече е на друга цена и трябвало да си пусна нова поръчка.
Смешници Joy

# 461
luckystar, съжалявам за разочарованието ти! На мен изобщо не ми е смешно в подобни ситуации! Сутринта, отворих парфюм, купен преди месеци, защото е за хладно време и защото имаХ доверие в Parfimo! Е, това вече не е така! Като съм вкъщи, ще направя снимки. Имайте хубав ден! Simple Smile

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 12:16 от Magda Dimitrova

# 462
  • Враца
И на мен, нито са ми писали, нито са ми върнали парите от Елинор!

# 463
# 464
Заредили са Oiseaux de Nuit в Мейкъп.
Някои от цените не са лоши:
https://makeup.bg/brand/22829/

Общи условия

Активация на акаунт