Изпитани сайтове за парфюми - септември 2022

• 75 437
  • 654
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
Поради вродената или може би придобита недоверчивост не плащам по банков път, а само кеш и наложен платеж.Последните два поста потвърждават убеждението ми.

# 466
И много изгодни мостри на Parfums de Marly в Нотино: https://www.notino.bg/beauty/discovery-box-notino-the-best-of-pa … komplekt-uniseks/

# 467
Поради вродената или може би придобита недоверчивост не плащам по банков път, а само кеш и наложен платеж.Последните два поста потвърждават убеждението ми.
Не знам, кое би подобрило нещата ако е кеш. Плащам винаги с карта, връщанията са дори по експедитивни, просто канселират плащането. Проблема е в сайтовете, за емаг спазвам принципа, за какво и да е: ако ще детска играчка, само предлагано от emag. Никога търговец, ползващ платформата им, който може да се окаже бг или румънски гараж. Ако е голям търговец, ще си ползвам директно неговия сайт, но рядко големите имат нужда от emag .Така проблем няма Simple Smile

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 17:08 от BrightT

# 468
  • Бургас
Благодаря, поръчах и Eisenberg Love Affair 30 мл за 37.10 https://www.notino.bg/eisenberg/love-affair-parfjumna-voda-za-zheni/p-588492/ . Изкушава ме и цената на Secret I Rose Talisman *30мл/65 лв, но не съм чаааааак такъв фен на розата та се въздържах.

# 469
Love Affair е прекрасен аромат, Яна, чудесен удар.
Чак и аз се замислих дали да не го грабна, а имам вече една голяма бутилка от него.

# 470
luckystar, съжалявам за разочарованието ти! На мен изобщо не ми е смешно в подобни ситуации! Сутринта, отворих парфюм, купен преди месеци, защото имах останало количаство и защото имаХ доверие в Parfimo! Е, това вече не е така! Като съм вкъщи, ще направя снимки. Имайте хубав ден! Simple Smile
Обещах ви снимка! На лявата кутиика, все едно е изрязан и отлепен, част от картона, който още при отварянето, усетих, че не е достатъчно твърд! Един и същ парфюм, Mon Guerlain. Левият от Parfimo, десният от Notino! Получих любезен имейл, че предлагат само оригинални продукти, от официални вносители... Това, в случая не ме успокоява! Кутията не изглежда, както би трябвало! НЕ Е РЕДНО ДА Е ТАКА!

# 471
  • Бургас
Магда, оригинален е, не се коси. И други сайтвове са изразвали кодове, не зная защо точно го правят, но не означава, че полученият е менте.

# 472
Само да допълня и спирам да ви занимавам! В отговора си пишат, че "парфюмът се предлага в този търговски вид от производителя"! Не ми се вярва Guerlain, да направят подобен компромис с името си?!

# 473
Не, не Герлен не правят компромиси, но един съфорумен потребител (ще излъжа кой беше, мисля Deetron) обясни че кодовете се махат защото нямаме право тук да продаваме точно тези версии на парфюмите, нещо от този сорт беше. За да не могат да се засекат че се продават тук, кодовете се махат. Някакви регулации имало и не относно качеството, а по скоро относно цената май беше. Ще ме допълни някой. Това което помня е че взимаме първо качество на прекалено ниска цена и кодовете се махат за да не се регистрират и да не се знае че до нас са стигнали точно тези бачове.
Не го обясних много добре, но сме го водили този разговор миналата пролет ако не се лъжа (2021). Пак ставаше въпрос за Mon Guerlain.

# 474
Това за изрязаните кодове е коментирано многократно.Случва се в много саайтове. От Фрагрансекс(американски сайт),Фрагрансдирект и др, западни сайтове съм получавала такива парфюми. Съвсем наред са си.

# 475
  • Бургас
Зареждане на TDK https://makeup.bg/brand/28373/

# 476
  • by the sea
Никога не съм получавала парфюм с нещо изрязано, шашната съм, бих го върнала. Обикновено са в целофан Magda без целофан ли беше твоят от парфимо?

# 477
Пак аз с въпрос: защо Montale Intense Cafe  имат разфасовки от 100 мл в лилава и кафява бутилка? Т.е кафявата оригинална ли е?

# 478
Никога не съм получавала парфюм с нещо изрязано, шашната съм, бих го върнала. Обикновено са в целофан Magda без целофан ли беше твоят от парфимо?
Беше с целофан! Просто, стоеше опакован от... април! За връщане, не може да става и дума! Срокът за реклама и е две седмици. Съжалявам и се извинявам, че ви занимах с това! Нямах представа, че е коментирано и преди!

# 479
Коментирано е много, няма му нищо на парфюма. Кодовете липсват много често при Герлен.

Общи условия

Активация на акаунт