Изпитани сайтове за парфюми - септември 2022

• 75 495
  • 654
  •   1
Отговори
# 315
  • Враца
Прегръдки!
Ще ви информирам по случая. Heart

# 316
В eMag има добри промоции на някои парфюми ✌🏻

# 317
  • Стара Загора
Подаръците намалят с всяко рефрешване на кошницата в Нотино. Grinning
За Boss и Burberry вече е само по 1.

# 318
  • Балчик
Урааа! Дългигодишната ми любов пристигна! Още с първото фъс нахлуха тооолкова спомениии. Колко малко му трябва на човек, за да е щастлив!

# 319
Хвалба, от мейкъп пристиган Crus del Sur Ii и метеоритче си има, доволна! Подарък под формата на мостра-нямам. И голямо оплакване от мейкъп - спреъра на Марли спря да работи на второто пръскане, представяте ли си. Натискам натискам - нищо. Писах им, представям си, че ще ме отсвирят

# 320
  • София
При дефектен артикул не би следвало да те отсвирят, но ще е добре да снимаш видео според мен. Връщала съм дефектен парфюм с неработещ пулверизатор на Нотино преди време без проблем. Скоро мислех, че ще ми се наложи да върна и на Елинор, защото първоначално пулверизаторът не работеше, но следващия ден пак реших да пробвам за всеки случай, преди да запечатам пратката за връщане и се беше отпушил от само себе си - иначе Елинор бяха готови да съдействат, но не се наложи в крайна сметка (писах им веднага).

# 321
  • Враца
И на мен Елинор ми писаха.
Готови са да заменят парфюмчето, с 50-ичка Simple Smile
Много съм доволна, ще си пусна още една поръчка при тях !

# 322
  • До сърцето...
И на мен Елинор ми писаха.
Готови са да заменят парфюмчето, с 50-ичка Simple Smile
Много съм доволна, ще си пусна още една поръчка при тях !
Супер! Радвам се за теб! Hug

# 323
  • София
Аз да ви шокирам с Еуфория за 4 лева! Astonished Laughing

https://elinor.bg/product/calvin-klein-euphoria-12

Поръчах една, ей така просто, ама очаквам да ми звъннат, обяснявайки, че е станала грешка. Joy
Пък, ако случайно по някакво чудо я изпратят, една приятелка ще намаже подарък! Laughing

# 324
Добро утро,  парфюмни нинджи Simple Smile
Това дали вълнува някого, в мейкъп е?

# 325
Аз да се оплача от Нотино. Едно кремче сложих в кошницата в неделя на цена 30,90лв./следях цената цяла седмица, беше 32лв , след това 40,70лв/и го поръчах вчера с кода. Ами....ето отговора на Нотино:

Здравейте,

обръщам се към Вас във връзка с поръчка № 9101990432, оформена в онлайн магазина Notino.

За съжаление цената на заявения от Вас артикул Biotherm Blue Therapy Amber Algae Revitalize дневен ревитализиращ и регенериращ крем  30 мл. се е калкулирала грешно. Можем да Ви предложим този артикул на цена 56,10 лв.

Моля, за информация дали желаете да изпълним поръчката с продукта на посочената по-горе цена.

Благодаря Ви предварително!

С пожелание за приятен ден,
Раиса Сохорова

# 326
  • София
Аз да се оплача от Нотино.
Скрит текст:
Едно кремче сложих в кошницата в неделя на цена 30,90лв./следях цената цяла седмица, беше 32лв , след това 40,70лв/и го поръчах вчера с кода. Ами....ето отговора на Нотино:

Здравейте,

обръщам се към Вас във връзка с поръчка № 9101990432, оформена в онлайн магазина Notino.

За съжаление цената на заявения от Вас артикул Biotherm Blue Therapy Amber Algae Revitalize дневен ревитализиращ и регенериращ крем  30 мл. се е калкулирала грешно. Можем да Ви предложим този артикул на цена 56,10 лв.

Моля, за информация дали желаете да изпълним поръчката с продукта на посочената по-горе цена.

Благодаря Ви предварително!

С пожелание за приятен ден,
Раиса Сохорова
Имат грешка в софтуера за актуализиране на цената  на продуктите в кошницата и явно ще го оправят.
Адекватната цена е тази, която е актуална към момента на пускане на поръчката, а не към момента на слагането в кошницата. Във всички сайтове е така. "Примоцията"  в Нотино  със запазване на цената в кошницата приключва.
А каква е логиката да не се поръча на цена 30,90 лв., а да се следи и когато започне да се вдига да се прави поръчката?

# 327
  • виртуално
Имах нещо на добра цена в кошницата на нотино.
Сега го поръчах и платих, но не съм използвала код...да видим какво ще стане.

# 328
Така се случи, че нямах време да поръчам. Но да пускат код и да вдигат цените тройно не е ок. Благодарение на вас geos  се успокоих, значи не съм прецакана...софтуерът е виновен:smile:

Имат грешка в софтуера за актуализиране на цената  на продуктите в кошницата и явно ще го оправят.
Адекватната цена е тази, която е актуална към момента на пускане на поръчката, а не към момента на слагането в кошницата. Във всички сайтове е така. "Примоцията"  в Нотино  със запазване на цената в кошницата приключва.
А каква е логиката да не се поръча на цена 30,90 лв., а да се следи и когато започне да се вдига да се прави поръчката?
[/quote]

Последна редакция: ср, 14 сеп 2022, 10:48 от elxa

# 329
Добра цена

Общи условия

Активация на акаунт