Изпитани сайтове за парфюми - септември 2022

• 75 477
  • 654
  •   1
Отговори
# 390
Днес цената е друга!
Аз успях да ползвам кода за безплатна доставка, предоставен в талона с поръчката ми от Answear. Пращат с поръчките талон с отстъпки за Нотино. Но пък забравих да мина през кешбека....Joy
Може ли малко спам.Кой е кешбека?
[/quote]
Cashway, бившето onlinepromo.  Покупките трябва да минат през тях, за да се отчете кешбек.

# 391
Bright crystal, имаш ли някакво инфо за цени и има ли нещо, което си заслужава?! Chanel помня, че и ти от Sephora взимаше 🌺
Шанел бяха на много добри цени в make up, ако помага.

# 392
  • Стара Загора
От Сефора как поръчвате от други градове? По фб/инстаграм или по телефона?

# 393
По телефона. На първа страница има инфо, ако някой има интерес да поръча Simple Smile

# 394

Направих снимки на някои Шанели в Сефора. Не знам как сайта ще компенсира снимките, но при зуум се виждат добре цените.
Дано това помага поне малко 👍

# 395
Хайде, нападайте 😁

# 396
Лале, много благодаря! 🌺
Сетовете  Versace добре, но като знам че ги навзехме по 50 - 60лв преди два месеца 😁

# 397
Лале, много благодаря! 🌺
Сетовете  Versace добре, но като знам че ги навзехме по 50 - 60лв преди два месеца 😁
Ама и сега са на много добра цена, жалко че не ги лови код 😁

# 398
  • Бургас
Елинорче, аз ще поръчам утре Алюр на Шанел, може би и една малка палитра на Худа.Ще питам дали са заредени и новите туид палитри на Шанел.Purple Heart Лаленце, благодаря за фотоса.

# 399
Благодарение на снимките на Леленцето се ориентирах и аз. Има увеличение с около 10-15 лв  при някои Шанели, но това бе ясно. Мисля да подновя Coco, една спирала и червило. Замисли ме сега дали не ми трябва и Алюр 😁☀

Последна редакция: пт, 16 сеп 2022, 22:21 от Ellinor*

# 400
Елинорче, аз ще поръчам утре Алюр на Шанел, може би и една малка палитра на Худа.Ще питам дали са заредени и новите туид палитри на Шанел.Purple Heart Лаленце, благодаря за фотоса.
Туид палитрите няма да бъдат зареждани тук. Обаче има новата есенна колекция на Шанел. Там палитрата е невероятна. Трябва обаче бърза реакция, защото в Леро беше една бройка заредена. В Сефора предполагам ще са малко повече.

# 401
  • София
Намалението в Сефора хваща ли и Шанел? 🤔

# 402
Намалението в Сефора хваща ли и Шанел? 🤔
Да и Том Форд.

# 403
  • София
Уауу! Това се случва веднъж на високосна! Трябва да реша, какво ми трябва спешно! 😂

# 404
Нямате милост, забих един комплект Crystal noir от Нотино. 😁

Общи условия

Активация на акаунт