Изпитани сайтове за парфюми - септември 2022

• 75 444
  • 654
  •   1
Отговори
# 525
То само името като видиш трябва да ти "светне". Кой сериозен търговец ще си именува магазина "Парфюмче"?!?
Хората масово се лъжат, но всички имаме интернет и можем да попитаме Гугъл колко струва даден парфюм.
Ясно е че е менте след като в официален магазин е 200-300 лева, а в Парфмюче, Тестерче и прочие, е 60-80-100лева.
Не ви обвинявам, но вече сякаш българина няма никакво критично мислене. Вижда реклама, цъква, вижда някаква цена която го убеждават че е екслузивна за него, поръчва и си вика уцелих кьоравото, това не е менте и после като получи ментето, опарил се бил. Еми не винаги е нужно да разбираш от нещо, за да се усетиш че те лъжат. Иначе как го живеем този живот като не знаем всичко на света?

# 526
  • До сърцето...
Здравейте, споделям, за да се предпазите:
Не поръчвайте от PARFIUMCHE.bg.
Споделям, защото когато търсех информация за сайта не можах да открия. Поръчах и бях излъгана.
Търсачката  на бгмама не е най-добрата, но дори тя вади два негативни отзива:
от началото на годината
Скрит текст:
от май тази година:
Скрит текст:

През гугъл ако търсите, излиза питането на lulumba за въпросния сайт и негативните коментари. Ето един от тях:
Скрит текст:

Не знам как сте търсили Rolling Eyes

Съжалявам за разочарованието Ви.

Последна редакция: пн, 26 сеп 2022, 21:43 от Радика

# 527
Аз като цяло, през последните години, твърдо пазарувам парфюми само от Douglas, Notino и Венера Козметикс.
За себе си съм решила, че не мога ли да си позволя някой оригинален от тях, значи ще си го търся в имитационната козметика (Рефан, Заг и др.).

# 528
  • Popovo
Извинявам се за невежеството, но какво означава според вас :
Милилитри:  60 ml EDP+50 ml BL..........?
https://www.starcorp.bg/nina-ricci-premier-jour-eau-de-parfum
Парфюма си го купувам обикновенно от 100 мл, но тук се обърках.......

# 529
Не съм сигурна, но за мен е сет 60 мл парфюм + 50 мл боди лосион

# 530
Според мен означава 60мл. ЕДП + 50мл. лосион за тяло Simple Smile

# 531
Здравейте, има ли актуален код за elinor.bg?
summer15 вече не е активен.

# 532
А да питам аз за senso.bg , гледам и магазин имат в София.. знам, че го няма на първата страница, просто открих нещо, което го няма другаде, но пък и цената ме съмнява.. някой нещо?

# 533
Да, това е комплект парфюм с боди лосион, но знайте че може да е доста стар. Старкорп продават трудно откриваеми вече парфюми и комплекти и често са доста стари и залежали. Миналата година по това време купих за подарък и останах разочарована много. Поисках снимки преди да купя, пратиха ми размазани и "непълни" така да се каже. Ставаше въпрос за парфюм, с чантичка, като чантичката от премятане беше със захабени крайща, сякаш се е лашкала с години някъде, еми нямаше търговски, вид, нито вид като за подарък. Свързах се с търговеца и той с досада и през зъби ми каза да му го върна, но аз супер много се обидих от тона му и в крайна сметка, той спечели, като не му го върнах. Търговеца е коректен като цяло, но пазарувайте от там със знанието че може да получите престоял много време на рафта комплект, парфюм и тн.
Цяло лято прекарах в Бургас, където им е физическия магазин и разбира се го посетих, защото беше точно на 5 минути от мен. Лошо впечатление ми направи че при въпрос за тестер, дали го имат, веднага се вади и ти се пръска, без въобще да казваш че искаш да ти пръснат, демонстрират и тн. Не ме разбирайте погрешно, някои клиент много би се радвал на подобно обслужване, но аз опредлено не искам да купя този тестер, който се пръска на ляво, на дясно, но струва 100-200 лева. Просто на мен такива неща на ми харесват, затова и нищо не купих от тях.
Само споделям опит, не искам да ви откажа от покупка.

Senso.bg се коментира на всяка сттаница от темата буквално. Може ли при новата да го добавим на първа страница с големи червени букви да не се пазарува от там и да не се пита за него в темата. Аз лично съм отговаряла поне 5-6 пъти на въпроси за този сайт. Не, не е легитимен, нямаме му доверие, не пазарувайте от там, ако не искате да си хвърлите парите на вятъра и да останете разопчарован/а.

# 534
http://www.elfragrance.bg/products_new.php
Lancome Oui La Vie est Belle семпъл от 2022 и няколко нови.

# 535
Да, това е комплект парфюм с боди лосион, но знайте че може да е доста стар. Старкорп продават трудно откриваеми вече парфюми и комплекти и често са доста стари и залежали. Миналата година по това време купих за подарък и останах разочарована много. Поисках снимки преди да купя, пратиха ми размазани и "непълни" така да се каже. Ставаше въпрос за парфюм, с чантичка, като чантичката от премятане беше със захабени крайща, сякаш се е лашкала с години някъде, еми нямаше търговски, вид, нито вид като за подарък. Свързах се с търговеца и той с досада и през зъби ми каза да му го върна, но аз супер много се обидих от тона му и в крайна сметка, той спечели, като не му го върнах. Търговеца е коректен като цяло, но пазарувайте от там със знанието че може да получите престоял много време на рафта комплект, парфюм и тн.
Цяло лято прекарах в Бургас, където им е физическия магазин и разбира се го посетих, защото беше точно на 5 минути от мен. Лошо впечатление ми направи че при въпрос за тестер, дали го имат, веднага се вади и ти се пръска, без въобще да казваш че искаш да ти пръснат, демонстрират и тн. Не ме разбирайте погрешно, някои клиент много би се радвал на подобно обслужване, но аз опредлено не искам да купя този тестер, който се пръска на ляво, на дясно, но струва 100-200 лева. Просто на мен такива неща на ми харесват, затова и нищо не купих от тях.
Само споделям опит, не искам да ви откажа от покупка.

Senso.bg се коментира на всяка сттаница от темата буквално. Може ли при новата да го добавим на първа страница с големи червени букви да не се пазарува от там и да не се пита за него в темата. Аз лично съм отговаряла поне 5-6 пъти на въпроси за този сайт. Не, не е легитимен, нямаме му доверие, не пазарувайте от там, ако не искате да си хвърлите парите на вятъра и да останете разопчарован/а.
Да, сетих се, че скоро някой беше питал и сега като погледнах сайта си спомних, ма то и като се погледне как е направен самият сайт ми става ясно 😁 извинявам се..

# 536
Еми, да. Малко е "прост" сайта, но и много търговци нямат възможност да поддържат големи и луксозни сайтове.
Много съфорумци са доволни от Старкорп, и пак казвам, търговеца е коректен, но трябва да се внимава с тестери и комплекти. Ако не държите на непокътнат външен вид и празен ход, то значи и двете страни ще останат доволни, а в крайна сметка това е важното, нали Simple Smile

# 537
Еми, да. Малко е "прост" сайта, но и много търговци нямат възможност да поддържат големи и луксозни сайтове.
Много съфорумци са доволни от Старкорп, и пак казвам, търговеца е коректен, но трябва да се внимава с тестери и комплекти. Ако не държите на непокътнат външен вид и празен ход, то значи и двете страни ще останат доволни, а в крайна сметка това е важното, нали Simple Smile
Аз също скоро поръчах един комплект от Starcorp, който търсех отдавна на Victoria’s secret, дори в сайта нямаше снимка и аз им писах да видя дали е този парфюм и те ми изпратиха много бързо. Вярно е, че кутията от едната страна беше избеляла, явно я е пекло слънце 😁 Вярно е, че комплекта отдавна вече го няма по магазините, но всичко беше непокътнато, дори парфюма едва успях да го извадя от мястото му.. Не съжалявам! Уникален парфюм, много траен, чак даже веднъж лошо ми стана.. бях прекалила 😁 Ето го .. вижда се и кутията, където е избелялото, но това е за лично ползване все пак.. за подарък може би няма да е ок Simple Smile

Последна редакция: пн, 26 сеп 2022, 23:13 от ForestFairy13

# 538
  • Burgas, Bulgaria
А да питам аз за senso.bg , гледам и магазин имат в София.. знам, че го няма на първата страница, просто открих нещо, което го няма другаде, но пък и цената ме съмнява.. някой нещо?
Според мен са откровени ментета, от време на време изчезват и обновяват визията на сайта, не си го причинявайте. Flowers Hibiscus

Последна редакция: вт, 27 сеп 2022, 00:19 от kolevaangela

# 539
Имам си дертове, не мога да спя. Погледнах сега в TK Maxx и има намаление на Том Форд, това е най- изгодно https://www.tkmaxx.com/uk/en/gifts/gifts-for-her/rose-prick-edp-50ml/p/42233422.

Общи условия

Активация на акаунт