Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 126 - септември 2022)

• 110 080
  • 1 509
  •   1
Отговори
# 1 005
  • Под Слънцето
Някой иска ли 100 мин за днес на а1?

# 1 006
  • Sofia
Някой желае ли кодове за Sinsay за онлайн поръчки:
Имам 2: 15% за онлайн покупки над 85лв и 20% за онлайн покупки над 130лв.

# 1 007
  • Бургас
Купих разни неща на Милка и ми дадоха скреч карта, на която пишеше само "печелиш". Дадоха ми едно като мешка, като сакче. В каква игра съм участвала и само това ли се печели? Питам,защото мисля, че ме прекараха малко с тая чантичка 😂

# 1 008
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Само на мен ли не ми дава Сушард да си регистрирам бележката.Втори ден я мъча....

# 1 009
  • Дупница
Само на мен ли не ми дава Сушард да си регистрирам бележката.Втори ден я мъча....
Току що регистрирах без проблем.

# 1 010
  • София
Голяма суша, голямо нищо...
Не помня дали тук беше писано този или миналия месец за играта на Кино Арена, но сега видях, че има списък с печеливши. А по правилата тези дни трябва да изкарат и второ списък

# 1 011
  • Елхово

Загорка! Не ме питаха за размер, Л дойде!

# 1 012
  • Дупница

Загорка! Не ме питаха за размер, Л дойде!
Когато ми се обадиха ,че печеля ,попитах за размери ,но ми отговориха ,че май имало разлика само за мъже и жени и размера е един и същ.

# 1 013
  • Пловдив
ПИБ имат игра за издаване на детска или тийн дебитна карта Мастъркард - всеки завил такава карта получава устройство за безконтактно плащане по избор (ключодържател или гривна), всяка седмица теглят слушалки, а в края на промоцията - 5 часовника за безконтактно плащане.
https://www.fibank.bg/bg/chastni-lica/karti/debitni-karti/debitn … eca-i-tijnejdjyri

# 1 014
Някой спечелил от играта на doma sweets в инстаграм, успя ли да се свърже с тях и да получи наградата си?

# 1 015
Една игра на технополис и теси сега ми излезе,от 9 е активна,мисля че не съм я виждала тук.

# 1 016
  • София
tea-mea, писах им и в ИГ,и в ФБ,но все още нямам отговор относно наградата.

# 1 017
Аз спечелих и в двете игри на Дома суитс някакви сладини, писах им и на двете места, но нито имам отговор, нито пък са видели съобщението. Всъщност във фейса имам някакъв автоматичен отговор.

# 1 018
Подарявам купони

# 1 019
И аз спечелих от играта на Дома, мисля пакет бисквити беше. Не им писах., защото доставката ми се струва повече от самата награда и какво да ги занимавам хората. Ако те пишат значи им се изпраща Simple Smile Имаше ваучери за покупка и ми се искаше тях да нацеля, ама не.

Общи условия

Активация на акаунт