Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 126 - септември 2022)

• 109 975
  • 1 509
  •   1
Отговори
# 1 230
На Интайм ли трябва да се звъни?

# 1 231
  • Велико Търново
От Лили първо ще звънят на печелившите от Палмолив явно Simple Smile Обадиха ме се, че печеля. Не е велосипед, но на фона на затишието - не се оплаквам Simple Smile От този номер 0888354740
В момента, в който прочетох публикацията с номера от който звънят, телефонът ми звънна и какво да видя - от същия номер ми звънят - печеля ваучер 20 лв. Simple Smile

# 1 232
Много готино така   като ти звънне "точния номер" . Честито, явно и този път ще ме пропуснат Palmolive.
За Costa кафе, при мен изтича третия работен ден и им писах да ги питам дали искат по-хубава снимка, защото си е легитимна от всякъде бележката.

# 1 233
Аз от Интайм получих моята кутия Швепс.
Но много е странно защо масово така се е получило, че куриери не са ни потърсили. Нямах наблюдения досега върху Интайм, но беше странно да ми се обадят малко преди да решат да върнат кутията ми обратно и да лъжат, че куриер не е могъл да се свърже с мен преди.

# 1 234
Аз отговарям на всички позвънявания на телефона ми и съм дала работен адрес. Няма начин да ме пропуснат, ако са искали да ме намерят. Ако кажат, че са ме търсили, е чиста лъжа.

# 1 235
Има нови печеливши в лидл за лаптопи -нищо оригинално в имената с което да влезем в нова статия на флагман..тъжно..Има една Над Бож дали е рода на Божков за да го подкупят да не пише повече за тях Simple Smile

# 1 236
Не ме теглят и това е Sad

# 1 237
Има една Надежда Божкова, която ”журналистът„ Божков тагва в игрите, може да е тя Simple Smile

# 1 238
  • София
https://www.lidl.bg/lidl-plus/laptop
Седмица 4 - честито на всички спечелили
Отново ме няма Disappointed

# 1 239
  • София
https://www.lidl.bg/lidl-plus/laptop
Седмица 4 - честито на всички спечелили
Отново ме няма Disappointed
И мен ме няма с 3 участия съм... никога досега от нито една тяхна игра нищо не съм печелила, при толкова награди имах някаква надежда, ама те... Grinning

То реално погледнато.. ако клиент не си маркира картата и служител може да участва с на някой приятел регистрацията... и съм убедена, че го правят.

Ох... дано октомври месец да има по-интересни игри, с хубави награди и разбира се някоя да ми се падне и на мен. Grinning Grinning

# 1 240
Аз пък подадох жалба в КЗП за фалшивата игра на А1(в която не раздават телефони). Ако и друг подаде мисля че ще е подкрепа.

# 1 241
  • Там...
Не се стърпях и писах на имейла на Фереро за чакащите одобрение касови бележки. Най-вероятно не е съвпадение, че след по-малко от час бяха одобрени Rolling Eyes

# 1 242
И мен ме няма в лидл. Само с 1 участие съм. В савекс вече съм с 5 участия и нищо. На промоция е в магазина където пазарувам и не издържам. Искам ваучер и това е 😢😀. Взех и 2 кутии сушард, но и там греда 😕. Общо взето от никъде нищо 🍀

# 1 243
  • софия
Не печеля от Лидъл, почти бях сигурна, но се надявах!

# 1 244
Привет и мен ме няма в Палмолив и Лидл ( 11 участия имам:) ), но мама я има в палмолив със блендер . Бяхме заедно, като си купувахме душ гел в Лили, но тя си има и ще ми го подари- значи пак съм спечелила:)
В Куинс се надявах да ме изтеглят, в Киндер всички бележки са ми одобрени, ще чакам още тегленето на Сушард, Савекс, Феъри Нестле Пуфис -кауфланд, Нестле лидл, милк бургер, Милде и Била

Общи условия

Активация на акаунт