Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 126 - септември 2022)

• 109 956
  • 1 509
  •   1
Отговори
# 1 335
Непрекъснато пия разтворимо кафе, жалко е, че няма игра с повече награди. Участвах за телевизора, но шансът беше нищожен, искам игра с много награди.
Примерно ваучери за Озон или Ориндж.

# 1 336

Една игра на Икеа Simple Smile

# 1 337
Сега като се върнах назад в годините се сетих  през 90-те, когато бях много малка и имаше някаква игра със събиране на капачки от безалкохолно в стъклени шишета. Не си спомням кодове ли имаше, но голямо събиране на капачки падаше. Наградата доколкото си спомням беше много голяма, цялото семейство събирахме капачки. Спомням си ходехме на плаж всеки ден и от едно плажно капанче всеки ден по една кофичка капачки събирах. Не спечелихме, но беше голяма мания в цялата страна. Ако някой си спомня за какво се играеше, да припомни моля.

# 1 338
  • Пловдив
С капачки от '90 се сещам само за Фанта - вечер в 22:00 по ТВ теглеха печелившите кодове Joy

# 1 339
Да, това ще да е било затова явно се затрупвахме с капачки, хаха. А какви бяха наградите, някой помни ли? Май автомобили се раздаваха?

# 1 340
  • София
Вие помните ли първата си награда?
Първото ми участие в томбола и първата ми награда беше преди 41 години
май месец 1981 година (бях на 9 години)спечелих голямата награда(джакпота)
едно пиле на грил в много хубава порцеланова чиния срешу 20 ст. билетчето
другите награди бяха вафли "Морени", солети, компот от праскови, затварачка за буркани.

получих Милка-шоколадите  в сряда 28.09 късно следобяд
За София квартал "Надежда"

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 17:22 от lite16

# 1 341
Аз играя от скоро Simple Smile от скука. Спечелих за първи път Бармански сет на швепс и това ме мотивира да играя.
Преди много години( 2001 например) имам еднократно участие в радио Витоша и спечелих тениска-LeviS ( бях непълнолетна, нямаше интернет и намерих отговора в една световна енциклопедия ( баща ми много се гордееше с тази колекция, сега и той ползва Интернет)

# 1 342
  • София/Търново
Игра на Маги има ли?

# 1 343
# 1 344
  • Пловдив
Първата ми награда е била от някои от игрите на Кока кола Simple Smile, но иначе след като случайно открих, че съществува такава тема, започнах да следя и участвам в игрите доста по активно, дано и с печалбите от игрите се получи същото Simple Smile

# 1 345
За утре имам sms от спиди за кафемашината от феъри.

# 1 346
Мале, Shu, проспла съм го този момент! Ами да е жив и здрав!

Очаквам вече игра на превръзки, хран.добавки или пробиотици, че скоро не е имало.

# 1 347
За утре имам sms от спиди за кафемашината от феъри.
Това за кой град, че и аз чакам?
Редактирам се и аз имам sms от спиди

Последна редакция: вт, 27 сеп 2022, 21:17 от validaa

# 1 348
  • Сф
Взех си ваучера за уча.се на Куинс . Вчера го спечелих, днес дойде в офис на Спиди. Толкова бързи организатори не помня. Браво!

# 1 349
Тези, които работят с Куинс са все така. Супер бързи и изрядни

Общи условия

Активация на акаунт