Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 126 - септември 2022)

• 109 879
  • 1 509
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря за новата тема. От 10 кода в Кока Кола и нищо не уцелих😅

# 16
Честит нов месец! Дано след отпуските, фирмите да се активизират за по-хубави награди! Искам награди с чай, червено вино, печки, перални и други подобни!

# 17
Честита тема, честит нов месец!

Чакам одеало от Морени и бутилка от Милка.

Включих се в Ети и Самърсби. Вчера в Лидл мислех, че съм се включила, но се оказа, че покупката ми е за 19,86. 😂 Пълна шматка.
Късметлийски месец!

# 18
Честита тема, честит нов месец!

Чакам одеало от Морени и бутилка от Милка.

Включих се в Ети и Самърсби. Вчера в Лидл мислех, че съм се включила, но се оказа, че покупката ми е за 19,86. 😂 Пълна шматка.
Късметлийски месец!

Тя е играта е от днес, така че и с 20 лв. пак нямаше да участваш вчера Simple Smile

# 19
Честит и успешен септември.
Дано не забравя да си купя Милка,  за да си донатрупам точките 🤣
Някой може ли да ми каже какво представлява тоя бургер на Ети,  че се чудя дали да се включа там?

# 20
Честит и успешен септември.
Дано не забравя да си купя Милка,  за да си донатрупам точките 🤣
Някой може ли да ми каже какво представлява тоя бургер на Ети,  че се чудя дали да се включа там?

Като две меки бисквитки с крем по средата, доста е мъничко, държат го в хладилните витрини, според мен и намалената му цена му е много, ама аз се пробвах един път заради играта.

# 21
  • Сф
Късметлийски месец на всички! Благодаря на Станимир и Захарчето ♥️. Никъде не участвам, че ни нямаше. А що Жадецки изпи мм ,но не знаех че има игра 😜. Получих си барбекюто от КК и Фантастико. Огромно е ,но още не сме го разопаковали. Вчера също си поръчах една книга от Озон с ваучера на Маги за 20 лв. Днес вече е в Офис. Много бързи от Озон. Имам да мисля за учебници за детето, но ще се включа тия дни в някои от игрите. Само да тръгна по магазините...
Успех на всички!

# 22
Alex99, значи наистина съм шматка, ама поне да не ме е яд. 😂 Бях останала с впечатление, че е от понеделник.

Бургерите на Ети и аз взех от любопитство. Не се кой знае какво, особено за тия пари.

# 23
Захарче, Станимир, отново сте перфектни! Здраве и късмет на всички участници в игрите. Моят късмет пак се скри, но с удоволствие чета за вашите попадения. Имам съобщение за пратка от Лео, чакам само слушалките от Хайнекен.

# 24
  • Пловдив
Благодаря за новата тема Simple Smile, а защото една от наградите на Лидл и на мен ще ми дойде добре може ли да ми кажете какви са врътките, за да се спечели

# 25
  • Сф
Благодаря за новата тема Simple Smile, а защото една от наградите на Лидл и на мен ще ми дойде добре може ли да ми кажете какви са врътките, за да се спечели
Е ми врътките са тайна, щото  и на нас ще ни дойде добре да спечелим по няколко лаптопа..

# 26
За врътките в лидъл ,фантастико и др обекти се обърни към Пеневи,Русанови,Джарови и др известни фамилии.
И аз ми се ще онази потребителка дето я обича милка да сподели как успя да спечели поне 8 награди ,а аз с моите сумати участия нищо ама това са си тайни постижения сигурно Rolling Eyes

# 27
Благодаря за новата тема, много късмет на всички .В София мел има нови награди.

# 28
Ии най-накрая. Веднага се включих в Софиямел с 3 участия.  Ще кача и поне две снимки/рецепти за още 1 участие и дано имам късмет.

# 29
  • При децата ми
Добро утро! Coffee
Благодаря за новата тема!

Късметлийски месец на всички! Flowers Four Leaf CloverНека всеки получи желаните награди!

Чакам слушалките от "Хайникен" само. Участвам в "Милка", "Морени", "Персил", "Швепс", "Кока-Кола" и др... Включих се и във "Феъри". Мисля да се включа в "Савекс" и в играта на "Лидл".

Общи условия

Активация на акаунт