Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 126 - септември 2022)

• 111 654
  • 1 509
  •   1
Отговори
# 285
Като стана въпрос за колело, какво ли стана с Персилските колела, никой не се похвали… малко на брой бяха, а така се надявахме вкъщи, нашето го откраднаха. :/
Elena Atanasova 707909 и аз много искам да ми се падне колело , че на това скъпо гориво ще ни е от голяма полза. Късмет!

# 286
От скоро ви чета, и ви се радвам на наградите 🙂. Аз съм с 2 бележки за савекс, но засега нищо 😁

# 287
Късмет, момичета и момчета!
Играя в Сушард -греда, Савекс - нищо засега, надявам се да пуснат есенно още хубави игри. Тези двете са супер, но малко, а и играещите- доста. Ей такива да пускат и занапред.

# 288
https://www.nivea.bg/novo-ot-nivea/giveaway-bakuchiol Игра на Нивеа за крем
Записах се с участие и в Лидл, чувала съм,че мрънкането тук помага. Мрън, да помрънкам и аз.😊

# 289
  • София
Гергана Димитрова 710513,
Моля, когато последния пост е Ваш да го редактирате, а не постоянно един след друг пост да правите. Дори има такова правило в правилата на Форума.
Разбирам, че гоните някаква бройка на коментари, но е доста дразнещо. Цитирате непрекъснато и само едно честито. Просто харесайте поста на човека, който се е похвалил.
Едно време си продаваха профилите, които бяха с много на брой постове, незнам това ли е целта или друго, ама поне спазвайте правилата на форума.

# 290

Едно време си продаваха профилите, които бяха с много на брой постове, незнам това ли е целта или друго, ама поне спазвайте правилата на форума.
Това пък сефте го чувам. И с каква цел 😧

Аз освен в Милка (неуспешно), другаде не съм пробвала. Нещо нямам мерак да играя последно време, особено след разкритието за шашмите и как си давам парите, а някой с 10мин свободно време на работа и без грам вложен лев, обира всички награди.

# 291

Това пък сефте го чувам. И с каква цел 😧
Аз също. А и при Гергана не мисля, че случаят е такъв, просто не всички сме отдавна в групата и някои неща не са ни толкова ясни.

Относно игрите, вчера се надявах на доста, но никъде не ме изтеглиха. Все още се надявам на Персил и Еко, дано пък нещо ме огрее.
Вчера куриер на Лео ми звънна за пратка, но няма да ме има тая седмица, та му се обадих да ми я отложи, каза че ще я задържи и ще ме пише за другата седмица, дано не стане някой фал и да я върне. С Лео чакам бутилката на Милка или слушалките на Хайнекен, та едно от двете ще да е.
Като се приберем ще се включа в Савекс и Сушард, хубави са машинките на Гаджия, но пък скоро си взехме бариста комплект на Делонги с кафемашина и кафемелачка, та бих предпочела да ми се падне паричната награда. Много ми е мерак и лаптопа в Лидл, че моят вече поостаря и би ми дошъл екстра за работа.
Абе, каквото и да се падне, все ще ме зарадва, стискам палци и на всички от групата да се похвалят с желани награди.

Последна редакция: вт, 06 сеп 2022, 22:55 от ole_bole

# 292
Не знам дали някой е пускал това :

И докато сме на темата ,Easypay опрости ли на някоя от вас сметка изобщо? Grinning

# 293
  • Стара Загора
В Savex няма минимум, нали?

# 294
В Savex няма минимум, нали?
Минимум 1 бележка максимум една награда.

# 295
  • София
С цел реклама. Всички знаем, че някой фирми и рекламни агенции следят нашата тема, сигурно е така и за други теми, магазини хотели и т.н.
Това с профилите беше преди доста години. Имаше обяви за продажба на профили с над 20 000 поста.
Да при нея може да не е това, но има някаква цел. Беше и направена мисля и преди забележка, но тя продължи. Никой не може да ме обеди, че това непрекъснато цитиране и отдолу честито не е, за да трупа брой постове. Не правих забележка до сега, но вече няколко пъти прави един след друг коментари, което пък е нарушение на правилата.
Мисля няма нищо лошо, човек да си вземе поука и да почне да спазва правилата.

# 296
  • София
Здравейте,

ако е от значение в Лили дрогерие в Пловдив - 15 процента на цялата сметка... важи до днес,  възползвах се да си взема продукти и се включих в играта на Глис, малко са наградите, но чантите са готини. Рядко си харесвам, а тази с удоволствие бих носила.

Не съм следяла активно... но Орбит тази година пускали ли са игра? Ако пак пуснат за куфар, с радост ще участвам, че моя го откраднаха, барабар с всичко в него...а ми беше толкова удобен.

Имах и спечелена клавиатура на Лоджитек с емотиконки и нея ми откраднаха, та ме базикат.. лесно спечелено - лесно загубено.. но на мен ми е доста криво. Харесвам си всички награди, радвам им се.. Sad

Благодаря, че редовно споделяте игри, дано този месец да ни е късметлийски и накрая да се похвалим. Играх в Роден край, милка.. от никъде нищо. Sad

В Лидл като пазарувах, не ми отчете картата.. та ми анулира бележката, извадих всички продукти, които натиках в торбите - маркирай наново, а на касиерката не ѝ излезнаха 2 лева и почна да вика, много неприятно ми стана от отношението, оставих ги разбира се тези 2 лева, не съм за тях, та аз взех неща за в пъти по-голяма сума.. та минаха около 5 -6 часа когато ми отрази бележката в приложението.

Приложението на КК пък от както го имам - една награда, нищо не ми е дало, сумати кодове съм вкарала... ама те ако не ти върви в едно - нещо друго ще е...

# 297
Лео експрес , носят наградите /слушалки / от Heineken

# 298
  • София
Имахте ли предварително уведомление да очаквате доставка?

# 299
Имахте ли предварително уведомление да очаквате доставка?
Да , съобщение на вайбър.

Общи условия

Активация на акаунт